Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Absolutt ikke. Hvordan er det mening at man skal tenne på en penis når du er en hetroseksuell mann? (noe du sannsynligvis er om du trodde du ble med en jente hjem for å ha sex)

 

Man må vel være rimelig bifil i sådann? Om man både tenner på kvinnekropp og mannekropp på en gang. Dog er vel sjokket nok til å få de fleste til å løpe derifra?

Gitt at man ikke er vant til noe slikt fra før.

Endret av Andrull
Lenke til kommentar

Vet sannelig ikke helt. Jeg tenner på jenter fordi de er fine, ikke nødvendigvis på selve kjønnsorganet i seg selv, på samme måte som jeg ikke tenner på menn først og fremst fordi jeg ikke synes menn er tiltrekkende. Om jeg traff en "jente med pikk" som jeg ellers syntes var skikkelig heit kunne jeg lett har kost litt med henne. Om jeg ville hatt noe med kjønnsorganet "hennes" å gjøre blir ett annet spørsmål.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 uker senere...

Det er ikke et sort-hvitt spørsmål. Personlig så ville en kvinne med en penis vært utenfor mitt velbehag, men fjerner man sosiale stigma så passer sitatet fra James Whitcomb Riley ganske godt:

 

"When I see a bird that walks like a duck and swims like a duck and quacks like a duck, I call that bird a duck"

 

Jeg tror vi heller er redde for å være homofile enn å ikke se på en transseksuell person som det kjønnet h*n identifiserer seg som. Jeg antar at de som sier nei til spørsmålet vil si nei uansett hvor mye fuglen ser ut som en and.

Lenke til kommentar

Man kan pakke bæsj inn i sølvpapir, men blir det konfekt av den grunn?

 

Det betyr lite hvordan folk ser ut. Utseende betyr faktisk ikke så mye, for folk flest. Og hva er det som er som er attraktivt med en kvinne? At de IKKE er en mann! At de ikke har penis, baller eller noe testosteron. Dette påvirker personligheten mer enn mange her inne tror virker det som. Det handler ikke om å være "redd for å være homofil", det handler om å vite hva det innebærer å være hetero, for menn. 100% hetero og tenner kun på kvinner og ikke en falsk wannabe som prøver å utgi seg som e. Det er faktisk på kanten til respektløst mot ekte kvinner, små menn som tror de er noe av det samme bare fordi det *føles sånn*. Men de vil jo aldri få en fullstendig innsikt uansett, uavhengig av hvor mange operasjoner også forsåvidt.

 

Og utseende på kroppen betyr minimalt i det lengre løp, for folk flest. Det er kroppen en puler, men er det ikke personligheten en har sex med? Og klær er bare gavepapir egentlig, som rives av for å komme til presangen. Og jeg kan ikke forestille meg noe mer turn-off hvis det da hadde vist seg å være en liten puslete mann som stakk halen mellom bena og kledde seg ut.

 

Folk kan føle seg som dem vil, men jeg kommer aldri til å anse enkelte mennesker for noe de ikke er. Om de vil tro det er det greit for meg, så lenge de ikke prøver å presse sin egen tro og sine egne overbevisninger over på meg.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...