Gå til innhold

Noen som har erfaring med aktive USB 3 kabler


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De skal nok ligge innenfor spesifikasjonene, og dermed fungere. Men du kan få problemer. Men det vet man aldri før man tester. Ved data overføring kan man kanskje oppleve at det går litt tregere enn ved korte kabler.

 

Ville nok gått for Deltaco utgaven, da det følger med egen strømforsyning med denne, mens den andre må du skaffe det selv. Med egen strøm, så vil du ha bedre sjanse for at det funker. Men syntes det er rart at selve forsterker delen sitter i mottaker enden. Det betyr at PCen sender signalet 20 meter før det blir forsterket, hvor spesifikasjonene sier at USB 3 maks skal være 3 meter. Her blir da signalet forsterket opp når det allerede er dårlig. Hadde forsterkeren vært i starten, så hadde de forsterket ett bedre signal.

 

Har selv testet ett par USB 2 utgaver, og de har både funket og ikke funket skikkelig. Har bedre erfaring med USB over cat kabel, men har ikke sett USB 3 utgaver av dette. Men har også hatt problemer med dette.

 

Hva skal du bruke den til? Regner med at siden det er USB 3, så er det noe med filoverføring?

Kan være greit å vite, så kanskje det kan være enklere løsninger som kan foreslås.

Lenke til kommentar

...Men syntes det er rart at selve forsterker delen sitter i mottaker enden. Det betyr at PCen sender signalet 20 meter før det blir forsterket, hvor spesifikasjonene sier at USB 3 maks skal være 3 meter. Her blir da signalet forsterket opp når det allerede er dårlig. Hadde forsterkeren vært i starten, så hadde de forsterket ett bedre signal...

:eek: USB har da toveiskommunikasjon. Hva som er startende kommer vel an på bruken...?

Lenke til kommentar

Hva skal du bruke den til? Regner med at siden det er USB 3, så er det noe med filoverføring?

Kan være greit å vite, så kanskje det kan være enklere løsninger som kan foreslås.

 

Planen er å bruke en HP Dynadock U3.0, der jeg har koblet til skriver, ekstern BD-rom, mus, tastatur +++. Denne har også muligheten for å koble til skjerm via HDMI eller DVI og lydtilkobling inn/ut.

 

Planen er å plassere pcen i et annet rom.

Lenke til kommentar

Tror det kan bli veldig mye data på så lang lengde. Ville hatt mulighet til å teste ut før jeg hadde betalt.

 

Skulle ha anbefalt deg optisk versjon, men dette er den billigste: http://www.amazon.com/3-OpticalTM-Cable-plug-receptacle-meter/dp/B00JOJRF6K/ref=sr_1_1?s=industrial&ie=UTF8&qid=1406052549&sr=1-1&keywords=USB+3.OpticalTM+Cable&dpPl=1

 

Og du vil trenge 2 for 20 meter. Man får rene extendere også, som man bruker billig fiberkabel i mellom, men disse koster dessverre fra 6500,- og oppover.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...