Gå til innhold

Den store LG G3 tråden!


  

158 stemmer

  1. 1. Skal du Kjøpe LG G3?



Anbefalte innlegg

 

 

Kjøpte en g3 ta utgave på Elkjøp kampanje. Får ringt med den, men får ikke koblet meg på 3g/2g/4g selv med roaming. Bruker tele2. ble forsikret om at den ikke var låst når vi ringte inn til Elkjøp å spurte. Er det slik at kun datatrafikk blir låst hvis en telefon er operatørlåst?

Må nok bare installere internett-innstillingene fra Tele2. Hadde samme problem, før jeg lastet ned innstillingene fra min operatør. Du får tak i det på tele2.no, og så sender de innstillingene til din mobil.

Takk. Dette hadde jeg glemt. Måtte fylle inn manuelt, siden auto innstillingene var mongo, men da ordnet det seg i allefall:-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nettopp kjøpt meg en G3, og stusser over et par ting:
- LED-lyset blinker ikke ved f.eks facebook-melding og snapchat(selv om jeg har huket av for dette)
- Mulighet for å dra ned "rullegardinen" med tastlåsen på(egen app?)
- På låseskjermen er det en widget som lar meg "dra" kamera-appen til siden, slik at den starter automatisk. Mulighet for å gjøre det samme med snapchat? Når jeg prøver å legge til widgets på låseskjermen får jeg barra opp "standar" alternativer, som f.eks fjernkontroll og kalender.

Lenke til kommentar

Du kan velge andre widgets på låsskjermen. Når du går inn der standardikonene er, er det et lite ikon, oppe på høyre side, på selve ikonene. Når du trykker der, får du opp meny med alle apps du har på tlf.attachicon.gifQuickMemo+_2015-02-24-22-14-03.pngattachicon.gifQuickMemo+_2015-02-24-22-14-03.pngattachicon.gifQuickMemo+_2015-02-24-22-14-03.png

Jeg får frem disse innstillingene når jeg ikke har en form for lås. Om jeg derimot tar i bruk en lås, forsvinner dette. Jeg får heller ikke til å fjerne klokken, eller "notifications" på låseskjermen. Føler innstillingene for låseskjermen var relativt begrenset?

Lenke til kommentar

 

 

Noen som vet om et deksel som støtter trådløs lading, har magnetlås OG sirkelvindu? :)

Sett på denne? http://www.spigen.com/lg-g3-magnetic-clip-for-original-quick-circle-case.html

 

Ja, det blir nok løsningen om jeg ikke finner noe annet. Synes bare den så litt klumpete ut. Har du erfaring med den? :)

 

 

Ingen erfaring med den, nei. Vil ikke ha magnetisk feste da jeg sliter nok som det er med å åpne skjermlokket :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...