Gå til innhold

Bloggere som syter og klager.


Anbefalte innlegg

I dag igjen så er denne "Voe" bloggeren på forsiden og forteller om hvor forferdelig det var å få kritikk og stygge kommentarer på bloggen sin.

 

 

Joda, hun er sikkert en snill flott jente, og hun ser jo bra ut, noe som utvilsomt er den ENESTE grunnen til at bloggen hennes ble populær.

 

Ingen som hadde brydd seg om tjukke Lise på 15 fortalte om hva hun skulle ha på seg eller at hun skulle lage seg en kopp med te.. Og ikke få meg til å tro noe annet enn av disse populære bloggerne seiler oppover helt og holdent pga utseende.

 

 

Også ble det plutselig kult og tøft å blogge om å ha hår under arma og ikke ha på seg sminke og sitte på dass, fordi å gjøre opprør er kjempetøft, så da kom bloggern "Sisteplass" inn på banen. Men det blir for dumt det og synes jeg. Rebeller er utdatert.

 

 

Men jeg blir irritert når disse bloggerne selv velger å være i rampelyset selv, også takler dem ikke de stygge kommentarene.

 

Det er klart at de vil få kritikk og hatefulle folk som enten er misunnelig eller sjalu på utseende deres og alt de får gratis og alt skrytet om at de er så fantastiske. Men om de skal være i spotlighten så må de takle det presset eller så har de faktisk et ganske krystallklart valg: SLUTT Å BLOGGE.

 

Det er ikke mer ille enn det! Haters gonna hate og nå har jeg blitt en blogghater også. Vi er alle oppmerksomhetshorer til en viss grad, eller så hadde man sjeldent vært på facebook og på forumer og slikt. Vi mennesker elsker oppmerksomhet og skryt fra andre, ingen tvil. Jeg inkludert.

 

Men når man eksponerer seg selv ut i offentligheten og tillater andre å se, ja da må man skjønne og tåle og vite at ikke alle liker det lipgoss glinsende-botox-falske vipper-løshårete-brunkrem trynet ditt.

 

Voe er stadig ute i media og forteller om hvor fantastisk livet hennes er og hvor forferdelig det er å få slemminger på bloggen sin som sier det motsatte av hva hun vil høre. Da vil hun jo hele tiden minne folk på at hun finnes og folk blir bare drittlei av å se henne, hun er jo bare en ubetydelig liten fjert!!

 

(snakker om alle disse bloggerne som er like jålete og pripne)

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei nå får du gi deg altså... Det er da for faen ikke noen blogg jeg driver med her. Jo ironien om at jeg klager over at folk klager er der, men det må man liksom gjøre om man skal uttrykke seg om at man er drittlei fjortiser på avisa som skal fortelle om livet sitt.

 

De som er gamle nok til å bry seg om hva som står i avisa, driter vel i hva 18 år gamle Emilie føler og syns om ting?!

 

 

Det du svarer meg Priim, er på samme måte som at jeg skulle svart deg: hvis du ikke liker tråden min, så slutt å les den da!

 

Men man må få si hva man mener, og sånne kommentarer er bare bortkastet.


Jeg tror du har bommet på forum TS. Dette er ikke kvinneguiden... Ingen bryr seg...

 

Ja det kan vel stemme, men nå er jeg jo her på dette forumet og da tar jeg det opp her.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Poenget er ikke at folk ikke har lov til å syte, men at de fortsetter å klage og syte i flere år etterpå og fortsatt holder seg i rampelyset.

 

 

Hadde jeg vært imot syting og klaging så hadde jeg aldri vært på et forum. Det er at man holder seg i sammen situasjonen og fortsetter å klage. Er det som er poenget her.


Ja greit, poenget mitt ble ikke forstått. Med vilje om å ikke bli forstått av flere her vil jeg tro.

Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke tråden.

Om de som blogger får treff av bloggingen sin så all ære til dem for det?

 

Nå er jo disse gulrøttene som har de bloggene "noe" gjennomsiktige, men man kan ikke klage på at de får treff. Da er det mer legitimt å klage på holdninger de påfører andre fjortiser.

Lenke til kommentar

Irriterer meg over en del bloggere selv, først og fremst fordi det ser ut til at en del av nettavisene henter inn relativt dårlige politiske bloginnlegg fordi de vet at folk reagerer og dermed genererer klikk. Samtidig er det lite som er så komisk som når Trinelise 15 for en gangs skyld går ut av sminkebobla si for å skrive om politikk.

 

For meg fremstår alle klær/sminke/lager te-bloggene skrekkelig uinteressante, men samtidig er det åpenbart ett stort marked for det. Sier kanskje en del om forskjellene mellom menn og kvinner.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...