Jump to content

StormEagle

Medlemmer
 • Content Count

  6222
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

StormEagle last won the day on August 1 2016

StormEagle had the most liked content!

Community Reputation

3069 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Microsoft har på ingen måte lagt opp til at kinect kun skal brukes til xboks og spill. Tvert imot så har de laget PC adaptere og utviklerverktøy og api'er og gått til store lengder for å legge til rette for at andre skal kunne utnytte seg av deres teknologi til andre formål. Og dette har de også lagt ut offentlig for at flest mulig skal ha enkel tilgang til det.
 2. Så kan vi forvente at de bruker like lang tid på å komme ut på markedet som Oculus Rift? 4 år fra kickstarter til produktet er på markedet er jo helt latterlig.
 3. Nei. Gjett en gang til ... Jeg gjetter ikke. De har i alle tilfeller ikke noen grunn til å være rasende på MS. Det er som om de skulle tatt i bruk ett eller annet som kjører på Linux på PS3 for så å oppdage at Sony etter hvert droppet support for dette. Dette er i praksis leketøy. Du baserer ikke driften din på leketøy, du leker deg. Det er det de har gjort, lekt seg og utviklet et kult konsept. Det er på ingen måte et leketøy. Det har en hel haug med potensielle applikasjoner fra billig motion capture, til 3D mapping av rom, til VR og AR applikasjoner, til drone applikasjoner, til en rekke typer forskning, til CV for roboter og maskiner i industrien, osv. Dette er et TOF kamera som står i en helt egen klasse når det gjelder pris og tilgjengelighet. Så selv om MS vil droppe det til Xboks, så kunne de vel ha fortsatt å produsere det til PC og andre applikasjoner. De har jo tross alt allerede betalt for utviklingen av det, og de har allerede en produksjonslinje for det. Så og fortsette å produsere det om enn i et mindre omfang for andre kunder enn Xboks spillere skulle man da tru at er mer lønnsomt enn å bare kaste utviklingskostnadene i dass. Jaha? Som hvem da? Finn meg et TOF kamera med en slik pris og tilgjengelighet sim kinect 2 takk.
 4. I Norge er nok pumpekraftverk beste energibuffer teknologien som kan brukes per kostnad. Fjell og fjellvann har vi nok av, så det er bare å begynne å sprenge tunneler, eller legge rørgater, og å bygge ut eksisterende vannkraft som ikke har pumpemulighet enda til å få det.
 5. Hvis det er tregulv eller teppe går det som regel bra. Betong, fliser, steiner, ol. derimot er så og si garantert å knuse skjermen hvis den treffer et hjørne.
 6. Hvorfor er det ikke en akseptabel unnskyldning at verktøyene skal sikre det? Det burde vel strengt tatt ha vært en selvfølge i dag?
 7. Det er ikke så lett å bare gå ned på størrelsen. For man må fremdeles ha et ganske stor batteri pakke for å få bra rekkevidde. For det meste av energien i en elbil brukes til å overkomme luftmotstanden på motor og landeveien. Og når man krymper en bil så gjør man det stort sett bare i lengden. Så frontarealet og dermed også luftmotstanden blir ikke noe særlig redusert. For reduserer man en bil i bredden så blir det enten trangt i sete hvis man fremdeles skal sitte 2 ved siden av hverandre. Eller hvis man reduserer det til 1 sete i bredden så blir stabiliteten dårlig og bilen kan lettere tippe over. Og reduserer man en bil i høyden vil jo høyere personer skalle i taket. Derfor er småbiler for det meste bare redusert i lengden.
 8. Grunnen er vel kanskje at ingen mistenker noen som tar seg inn gjennom en tilsynelatende ulåst dør. Et vindu som knuses støyer og er bevis for innbrudd. Tja å borre opp en lås er da like enkelt, og det støyer ikke akkurat mye.
 9. Jupp, det er en software upgrade slik at du kan betale ned billånet med Bitcoins! Hm, man lader jo de fleste teslaer gratis med Teslas hurtigladere. Kanskje det er mining-økonomi i å bruke en som strømfosryning til mining rig? Det er faktisk en veldig god ide. Og CV systemer som man bruker i autonome biler krever veldig mye parallell prosesseringskaft som jo også er ideelt for mining. Så står det bare igjen for en hacker å kunne programmere denne enheten til å utnytte den til dette uten å samtidig ødelegge bilfunksjonene.
 10. Det er lett å si når man eier et internasjonalt megaselskap som kan produsere ting billigere enn resten av markedet. Men for en enslig liten oppfinner eller liten bedrift arter det seg ganske annerledes. De kan ikke konkurrere med de store på pris, og da går all innsats og resurser som er lagt ned i utviklingen i dass når noen kopierer deres oppfinnelse og utkonkurrerer dem. Et patent er ment som et midlertidig monopol som gir oppfinnere tid til å tjene igjen hva han har brukt på å utvikle produktet pluss å få en belønning for å ha utviklet det før andre aktører som kan kopiere det uten å legge noe i utvikling kan utkonkurrere han. Det er altså ment som et incentiv til oppfinning/utvikling.
 11. Og hvordan har de tenkt til å ta betalt for dette? For ledningen eller skinna må jo alltid ha strøm, men kan ikke selektivt forsyne den til kun de enheter som betaler. Med mindre man deler det opp i en hel haug med små seksjoner som skrus av og på ettersom betalende kjøretøy passerer. Skal man løse det med bompenger for kjøretøy med pantograf? Vil man da se en haug med "pirat kjøretøy" som har pantograf men ikke er registrert med det som snylter på strømmen gratis?
 12. Nå må VG slutte å være så ignorante. Det er ikke hærverk, det er bare folk som uttrykker seg kunstnerisk og tilfører verket mer verdi og dybde. Og det har jo fått både medieoppslag og debatt så da er Gavekort sine kriterier for kunst ihvertfall oppfyllt.... Jeg vil oppfordre alle i nærheten til å mane frem sin indre kunstner og la den komme til uttrykk på dette utendørs galleriet. Ikke la noen hemninger stoppe deg. Desto mer debatt og oppslag du kan generere desto mer kunst er det jo... Motorsag, hageavfall, innholdet i søpplekassa di, alt kan tas i bruk i dette kunstprosjektet. Lykke til!
 13. Gavakorts alternative fakta igjen. Katteklipp havner også i riksavisene....
 14. https://www.youtube.com/watch?v=PRWJcrRO0GM https://www.youtube.com/watch?v=lNI07egoefc
 15. Hvilken ulemper er det? En hengebru ser da ut til å fungere helt fint selv om den er fleksibelt "forankret" eller hengt opp i fleksible wire. En fleksibel konstruksjon er som regel mye mer motstandsdyktig mot diverse krefter som påvirker den, og kan dermed som regel klare seg med mye mindre materialer for å stå imot disse kreftene i forhold til en stiv konstruksjon.
×
×
 • Create New...