Gå til innhold

Bør du velge PlayStation 4 eller Xbox One?


Anbefalte innlegg

Gjest Bruker-245639

var det ikke microsoft som forandret ganske så mye på xbox one etter at det var mange som klaget på ting som at man trengte å være på Internett for at xboxen skulle fungere?

dem forandret kanskje det siden dem hadde solgt dårligere vis dem ikke gjorde det, men jeg vill fortsatt ikke sagt at det var å gi faen i kundene sine.

 

spør du meg så gir vel også xbox one en litt mer variert opplevelse en playstation 4.

hovedprinsippet med en konsoll er kanskje at den skal brukes til å spille på, men hva er galt med å legge til litt ekstra ting som microsoft har gjort med xbox one?

det er langt ifra like god opplevelse å bruke xbox one her i norge som i usa, men den er fortsatt mer variert en playstation 4 sin etter min mening.

 

det å tvinge penger ut av deg derimot. der har jeg dessverre ikke så mye å komme med, utenom at litt av de pengene dem tvinger ut av deg går til veldedighet.

Og hvorfor måtte MS endre? Jo, fordi kundene sa i klartekst at de ikke gadd å bli rævkjørt av MS sin grådige og forbrukerfiendtlige plan. MS har aldri hatt fokus på sluttbrukerne sin opplvelse, kun på hvordan en skal gjøre det umulig å migrere vekk fra et hvilket som helst MS produkt.

 

Eneste minus med PS4 er mangel på DLNA. Men det er bare en liten programvare oppdatering unna.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det blir uansett xbox one på meg, kun pga vane og ikke minst, Halo. Har alltid hatt xbox, og vil alltid velge det foran playstation, til tross for at begge er supre konsoller. Men synes at det er ganske merkelig at de ikke stapper inn maskinvare som kan matche en skikkelig spill-pc. Vet at det er fortjeneste inne i bildet, men hvor går egentlig grensen for struping av ytelse?

 

Hva med nå som Halo skaperne forlater serien og starter opp multiplatformspillet "Destiny"?

Lenke til kommentar

Er supergira på PS4 selvom jeg er Xboxfan :) Men det eneste som stopper meg her er kontrolleren til ps4'n. Jeg greier ikke å bli vandt med den noe som er jævlig kjipt :(

 

Godt mulig du har testet den nye kontrolleren og da er det greit. Hvis ikke, så sier så å si alle som har testet den nye kontrolleren at den betraktelig bedre enn DS3, og mange mener den er også bedre en Xbone versjonen. Uansett, blir en smaksak.

Lenke til kommentar

 

Vent, vent vent....to SPLITTER nye konsoller....klarer altså IKKE kjøre to moderne titler i 1080???

 

Helt riktig.

 

Hvis du tenker litt etter kan du kanskje se for deg hvor vanskelig det kan være å plutselig begynne å programmere og lage spill på nye utviklerverktøy, til nye konsoller man ikke kjenner.

 

DICE, i tillegg til å lage BF4 for PC, må også lage det til to forskjellige konsoller.

Når man får testeksemplarer har man bare så så mye folk som har så så mye tid til å bli kjent med maskinvaren og dens grenser, de nye utviklerverktøyene etc etc.

 

Skjønner GODT at helt nye titler kjører dårligere enn forventet da de ikke har hatt 2-4 år på å optimalisere. Xbox 360 og PS3 har blitt så optimalisert som det overhodet er mulig å få dem, husker du kanskje hvor elendig grafikken var det første året på disse konsollene i forhold til hva den er nå på feks Last of Us eller nyeste Forza?

 

At de nyeste titlene ville være lite optimalisert forventet jeg før det kom ut noen test og bekreftelse av dette. Fordi det er helt naturlig at det er slik. Burde ikke være vanskelig å se den logikken :)

Vel nå har det seg jo ikke slik at utviklere i siste liten fikk et dev kit på fanget og måtte panisk snekre sammen en middelmådig port. Både Sony og Microsoft har utviklet konsollene i mer eller mindre nært samarbeid med spillmotorprodusenter under NDA og med god referanse til allerede utgitte motorer. At et moderne stykke hardware allerede ved lansering i det hele tatt trenger optimalisering for å rendere en oppløsning som i flere år har vært industristandard lover meget dårlig.

 

Dette handlet antakeligvis om design vs. varmehåndtering og margin. Verden er fortsatt i en lav forbrukssyklus og da gjelder det som aldri før å forsvare marginen ved det relativt lave prisnivået deres projeksjoner mener markedet kan tåle. Da tar man seg rett og slett ikke råd til innkjøp av heftigere maskinvare. Og her forventet man heller ikke at konkurrenten ville gjøre noe dramatisk som truet markedsandel. Da ender man opp med en transportetappe i konsollutviklingen som heller satser på fortjeneste på ikke-fysiske produkter og tjenester via utvidet nettfunskjonalitet. Dette gir det totale produktet merverdi til lav kost.

 

Det var jo forventet, men jeg ble virkelig overrasket at de måtte rendere nede i 720 for å oppnå akseptabel fps.

 

Og ja, det er stor forskjell mellom tidlige og nyere PS3 titler, men de tidlige PS3 titlene var fortsatt samtidsmessig gode, og var vel så mye begrenset av hva datidens spillmotorer var utviklet til å kunne oppnå. Jeg kan ikke huske at det var nødvendig å strupe oppløsningen for å kjøre de tidlige PS3 titlene. Heller det motsatte, at konsollprodusentene skrøt av hvor mye ressursspillerom som gjenstod.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

 

Er supergira på PS4 selvom jeg er Xboxfan :) Men det eneste som stopper meg her er kontrolleren til ps4'n. Jeg greier ikke å bli vandt med den noe som er jævlig kjipt :(

Så du har prøvd den? For du kan ikke akkurat sammenligne den med PS3 sin kontroller.

Har fått testet litt ja og likte den mye mye mye bedre enn ps3 kontrolleren. Dette skal de ha kudos for :) Men problemet hos meg ligger i stikkene. Har gjort meg for vandt til Xbox360 kontrolleren. Greier ikke spille optimalt men skjønner at jeg må bruke litt tid. Kommer jo helt ann på hva mine kompiser kjøper egentlig. :) Går de for PS4 så må jeg bare henge på lasset. hehe

Lenke til kommentar

 

Det er nå helst begrensinger for hva du kan få for ~4.000 kroner. Man får jo ikke en PC som er bedre til den prisen. De kunne godt ha stappet bedre maskinvare i, men det hadde resultert i mye større strømforbruk, og en mye høyere prislapp. Folk flest forventer å betale en tradisjonelt sett "lav" pris for konsoller, og hadde den vært dobbel... Ja, da hadde det blitt mange færre solgte enheter.

 

Du har selvfølgelig helt rett, men man får så mye mer for pengene hvis man putter de i en PC. Så er det bare å gå til innkjøp av en Xbox kontroller så er man i sving. :)

Lenke til kommentar

Jeg var lenge i tenkeboksen om hvilken nextgen konsoll jeg skulle kjøpe. Nå som mer og mer informasjon kommer frem i lyset så blir det for meg mer og mer tydelig at xbone og ps4 i prinsippet er nøyaktig samme spillmaskin, sett bort i fra noen små og uvesentlige forskjeller.

 

Jeg har tatt mitt valg og jeg legger heller på 10000,- på den summen jeg ville ha brukt på konsoll og kjøper meg en bra pc i stedet.

Konsollgaming vil snart dø ut, og nei, ikke dø ut som i å slutte å eksistere, men dø ut som at kvaliteten vil stupe til bunns og alt vil handle om førstedag dlcs, mikrotransaksjoner, abonnement på diverse tjenester som ikke har noe med spilling å gjøre, mer restriksjoner på hva man kan gjøre og mindre unike spill da generiske kopier selger like bra.

Lenke til kommentar

På grunn av at den

Påtvungen Kinect gjør at jeg ikke velger xbox denne gangen.

På grunn av at pakken vil koste noen hundrelapper mer, fordi du ikke har plass til å ha den, fordi du ikke har et sted å gjemme den bort (mener at man kunne frakoble den om man ville), eller pga prinsipp? Hva er så galt å få med noe ekstra at man boikotter en konsoll man ellers kunne ha tenkt seg (siden Kinect var grunnen til at du ikke skal ha)? I 360-konsoller følger det med et miniheadset og batteripakke til håndkontrolleren inkludert 2 stk AA-batterier, ingen av de bruker jeg, men ikke sett noen grunn til å boikotte Xbox 360 av den grunn..

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Forskjellen på de to konsollene ser ut til å bli helt minimal, så valget burde vell stå på hvilke eksklusive spill og funksjoner konsollen tilby som interesserer deg mest. Og detaljer som hvilket håndkontroller osv som du foretrekker. Folk som forsøker å fremlegge dette som at det ene valget er overleget det andre kan ta seg en bolle, her er det så liten forskjell i praksis at det er kun smak og behag som avgjør hvilket konsoll som blir det rette valget for hver enkelt.

 

For min del så foretrekker jeg Xbox One håndkontrolleren, jeg syntes Kinect v2.0 er veldig interessant da jeg har hatt det mye morsomt med Kinect til Xbox 360 og jeg har en samboer som er veldig glad i spill som Kinect Sports, Dance Central osv så det vil jo være temmelig egoistisk å ignorere hennes ønsker og preferanser fullstendig da mange av de rett og slett ikke vil tilfredsstilles av an PlayStation 4.

 

 

Så for min del er valget ganske åpenbart, det blir Xbox One også blir det trolig en PlayStation 4 etterhvert når prisen går ned og de eksklusive titlene begynner å dukke opp. Per i dag er spillene som Sony tilby veldig skralt, noe av det kjedeligste jeg kan huske fra en konsolllansering på lenge, vil ikke si at Microsoft sin er fantastisk den heller men er hakket bedre enn hva Sony tilbyr per i dag.

Lenke til kommentar

På grunn av at den

Påtvungen Kinect gjør at jeg ikke velger xbox denne gangen.

På grunn av at pakken vil koste noen hundrelapper mer, fordi du ikke har plass til å ha den, fordi du ikke har et sted å gjemme den bort (mener at man kunne frakoble den om man ville), eller pga prinsipp? Hva er så galt å få med noe ekstra at man boikotter en konsoll man ellers kunne ha tenkt seg (siden Kinect var grunnen til at du ikke skal ha)? I 360-konsoller følger det med et miniheadset og batteripakke til håndkontrolleren inkludert 2 stk AA-batterier, ingen av de bruker jeg, men ikke sett noen grunn til å boikotte Xbox 360 av den grunn..

Prinsipp, rett og slett. Jeg var forsåvidt meget fornøyd med xbox360 - for all del. Men etter avdukingen og alt styret xbox-one fikk, mistet jeg tilliten til Microsoft og xbox. De gikk tilbake på endel av det, og fikk rettet opp mye av fadesen. Men uansett...ps4 here I come.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...