Jump to content

K2D

Medlemmer
  • Content Count

    273
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

79 :)
  1. Jeg er usikker på Skyrim VR, men vanlig Skyrim på PS4 kan i alle fall moddes. Dette gjøres gjennom Bethesda-kontoen din, så jeg antar det også fungerer på Skyrim VR. Det er vel kun offisielt godkjente mods som er tilgjengelige da, regner jeg med. Aner ikke om noen av VR moddene er offiselle, men å spille Skyrim VR uten modden som gir deg en kropp er utrolig triste saker. Føler Skyrim VR er såpass bra i utgangspunktet, og såpass uprøvd bland menigmann, at man burde framsnakke spillet. Det holder om du anbefaler på pc framfor konsoll. Anbefaler ihvertfall på det sterkeste, da det drar frem ting i spillet man ellers ikke ville lagt merke til i ordinære utgaven.
  2. @BadCat Min løsning er den samme som når økonomien er utfordingen: avvent kjøp til konsollen har 3 spill du må ha. Hvis du blir rask ferdig med disse så er det jo enkelt å greit å selge spill og maskin videre til noen som har større glede av den.
  3. Alle mennesker er rasister i bunn. Å si noe annet er ignorant og/eller naivt. Senere kan man skille mellom de som handler basert på rasisme, og de som ikke gjør det. De som bruker all energi på å overbevise hverandre om hvor lite/anti- rasistiske de er, og de som holder seg for god for slikt spill. 'Sosiale medier' plattformen - Twitter er et godt eksempel på sosiale sfærer hvor alle klapper hverandre på skulderen over hvor rettskafne de er.
×
×
  • Create New...