Gå til innhold

K2D

Medlemmer
  • Innlegg

    292
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

2 389 profilvisninger

K2D sine prestasjoner

99

Nettsamfunnsomdømme

  1. PlayStation og Plus har mer forbruker-fientlig i det siste, ved at de setter deg opp på auto-trekk i hytt og pine, og at man kan ikke kan kjøpe enkelt år når man allerede er oppført som bruker. Da kan man kun kjøpe en måned av gangen, som før at man ikke kan benytte seg av tilbud. Vil man spille online eller ha sky-lagring så må man betale for det oppå de 30% de tar fra utviklere..!
  2. Tar 'sært' framfor 95% av alt det andre på markedet - når som helst.
  3. Spiller ingen rolle om det er 1080p eller 4k60 - har en dekoder tilkoblet også. Har ingen ren Blu-ray spiller, men kanskje en pc med 1080 signal gjør nytten?
  4. Nyeste oppdatering var noe av det første jeg gjorde. Resetting og reinstallering var også en del av feilsøking. Har nylig endret HDMI innganger til 8K, noe jeg ikke hadde gjort tidligere. Endret ikke noe. Siste oppdatering er at jeg har fått bilde til å dukke opp ved å: 1) skifte til annen hdmi inngang på forsterker, 2) slå av og på forsterker 3) vente 30 sekunder til et minutt. Den ene gangen jeg prøvde dette virket det. Har ikke funnet noen løsning for å få lyd fra TVen (smart app/tv hdmi inngang) *når* det har bestemt seg for ikke virke. Tv'en virker å jobbe "laste animasjon" når jeg sender signal fra forsterkeren, men så står det "ingen signal" når signal uteblir. Antar at dette er såkalt handshake som feiler..?
  5. Har mulighet til det, men ser ikke hensikten, da muligheten til å kjøre V4A'en i 4K120 vrr 120hz var hele hensikten med den.
  6. Har ikke helt forstått konseptet med edid, hdcp og hdmi-handshake - har ikke puslet med det hittil, men det kan virke som 'hand-shake" ikke gjennomføres? Video: https://streamable.com/xsrrvk (48 t) Kan nevnes at alle kabler er fra 2 til 3 meter. Bytta nylig ut alle kablene til 8k sertifiserte kabler. Samma leksa nå jeg prøver å sende lyd fra tv'en gjennom hdmi til forsterkeren, så det virker som om problemet ligger mellom forsterker og tv.
  7. Trenger tips til feilsøking/råd rundt reklamasjon av en yamaha Rx-v4a.. Periodisk sender den ikke signal til tv. Verken i standby (pass through) eller påslått. Signalkilder er Ps5 og xbox. Har testa med annen skjerm, andre kabler (original kabler som medfølger series og Ps5) samt 8k sertifiserte kabler. Filmet feilsøking som dokumentasjon på feilen og sendte inn forsterker til forhandler. De konstaterer ingen feil. Hvordan går jeg frem videre?
  8. Må fortsatt utvikles til det svakeste leddet i næringskjeden.. Med en motor som for lengst er avleggs.
  9. Alt fra turn/ballett-kropp (ikke fashion modell) på ene siden av skalaen; til muskulær kropp (ikke ekstremt lav fettprosent); til “mamma“-kropp (bmi under 35) på den andre siden, er i utgangspunktet fantastisk! Kroppshår er greit så lenge det ikke er uvanlig mye hårvekst (da foretrekker jeg det trimmet/frisert). Sminke, så foretrekker litt ned-tonet. Sol-farge er ok, så lenge det ikke er solarium-brunt. Null sol-farge er også greit. Det viktigste for meg er 2-veis "kjemi"/begjær mellom meg og partner, godt selvbilde og at en alltid prøver å bli en litt bedre versjon av seg selv.
  10. Fikk dette fra google: Ser for meg at sannsynlige årsaker kan være støy hvis man ikke har skjermet kabel mellom sub og reciever, eller dårlige kondensatorer (reciever).
  11. Stabil 40 fps burde bli den nye 30 fps.. Så lei av screen tearing og ustabil fps.
  12. Er det noe vi ikke trenger i politiet så er det betjenter som er tilbøyelige for frykt og svarer med uforholdsmessig vold.
  13. Men reelt sett så kommer ikke normale folk sterkere tilbake etter slike anklager. De gjør urokkelig skade - psykisk, sosialt, profesjonelt..
  14. Første persons adventure/action og rollespill er hvor VR skinner for meg. Skyrim var som å spille et helt nytt spill med PSVR. Magien var fortsatt der etter 40 timer. Bare synd hardware ikke var moden før nå. Tror faktisk bilstol får kjørt seg vesentlig mer med psvr2 i hus.
×
×
  • Opprett ny...