Gå til innhold

En kvinne og to menn drept i busskapring, diskuter her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da kan vi i allefall ikkje ta dei inn i landet. Vi har jo knapt nok kapasitet til å ta oss av normenn med psykiske problemer.

 

Det er en vurdering man må ta da. Er man villig til å risikere befolkningens sikkerhet ved å ta inn mange traumatiserte mennesker uten å ha en måte å følge det opp på?

 

I dag er jo ikke apparatet rundt psykisk helse stort nok til å ta seg av menneskene som allerede bor her.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vi er egentlig enige. Jeg sier at afrikanere er mer voldelige og bestialske enn nordmenn. Du sier at afrika-krigene var mer voldelige og bestialske enn krigen i Norge - det må jo isåfall komme av at afrikanere er med voldelig og bestialske enn nordmenn?!

 

 

Dessuten var den ikke særlig brutal til krig å være. Ja, det var trefninger, men sammenlignet med en afrikansk borgerkrig var den ingenting. Ikke engang 2000 sivile mistet livet i Norge under 2. verdenskrig. Rundt 10 000 totalt. Det kan ikke sammenlignes.

Lenke til kommentar

Ja, nettopp. Norge som nasjon HOLDT SAMMEN. Når disse feige afrikanerne kommer her istedenfor å forbedre sine egne hjemland, så holder de rett og slett ikke sammen.

 

Snart er det jo afrikansk borgerkrig her til lands. Vi fikk en smakebit på angrepsmetodene i går.

 

Feige? De har holdt krigen gående i nesten 23 år. Når Norge ble okkupert av tyskerne var det bare et fåtall som tok opp våpen. Om du skal snakke om feighet så kan vi snakke om oss selv.

 

Vi er egentlig enige. Jeg sier at afrikanere er mer voldelige og bestialske enn nordmenn. Du sier at afrika-krigene var mer voldelige og bestialske enn krigen i Norge - det må jo isåfall komme av at afrikanere er med voldelig og bestialske enn nordmenn?!

 

 

Barn er uskyldige. Mange av de som kommer hit til Norge har bare vært vitne til grusomhetene. Klart det påvirker. De er ikke mer voldelige og bestialske enn nordmenn, med mindre de har blitt opplært til å være det, fra de var barn.

Endret av Kron
Lenke til kommentar

Noen som har statistikk på hvor mange av drapene som er begått av ikke-vestlige?

 

Statstikken er ikke brutt ned på det nivået. Men det finnes statistikk på vold brutt ned på statsborgerskap. Så er det selvsagt en del ikke-vestlige som er blitt norske statsborgere, så du kan antagelig gange de afrikanske og asiatiske tallene med to i grafen nedenfor.

 

Da får du ca 1000 siktede asiater og afrikanere til sammen, og ca 6500 nordmenn og vestlige innvandrere.

 

Men dette gjelder altså all typer vold sett under ett, om fordelingen er den samme for drap er jo ikke sikkert.

 

2013115224928692022376Eforsk50_1_piv_224

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Å holde en krig gående i 23 år sier bare veldig mye om hva slags uintelligente, lavt eller ikke utdannede apekatter det er snakk om. Det er altfor drøyt å kalle de nordmenn som ikke sto på frontlinja feige. Norge hadde veldig mye skjult motstand, noe alle nordmenn vet. Trist å se slike kunnskapsløse og nasjonsfiendtlige kommentarer. Edit: det sitter en bitter sosialist å sletter kommentarene mine :(

Endret av TityBoi
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Å holde en krig gående i 23 år sier bare veldig mye om hva slags uintelligente, lavt eller ikke utdannede apekatter det er snakk om. Det er altfor drøyt å kalle de nordmenn som ikke sto på frontlinja feige. Norge hadde veldig mye skjult motstand, noe alle nordmenn vet. Trist å se slike kunnskapsløse og nasjonsfiendtlige kommentarer.

 

Den norske motstandsbevegelsen besto av enten tenåringer med sprettert eller frimurere med utstyr fra storbritannia som de benyttet til å skyte medlemmer av nasjonal samling i ryggen med.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Blir så forbanna kvalm når man ser folk pusser skoa på disse utlendingene. Her sitter vi nordmenn i eget land, med enkelte som er så for innvandring.. Ser dere ikke problemene og utfordringene dette medfører oss??

 

Her kommer de å gjør akkurat hva de vil. De få som blir sendt hjem gjør kriminelle handlinger bare for å bli her. Hva ble det med den forrige asylsøkeren som drepte bussjåføren i 2003, jo familien hans fikk penger av den norske stat mens han lå innlagt, mens han asylsøkeren som ble drept, fikk begravelse på den norske stats bekostning.

 

Men den stakkars enka etter bussjåføren måtte slåss mot staten i flere år for å få 120 000 kroner.

Endret av KarmaZ
  • Liker 9
Lenke til kommentar

Mange motstandshelter kunne nok fått helt greie liv om de istedenfor bare hadde stukket av, forlatt landet sitt (Norge) i elendigheten, og reist til USA. Kanskje smalahove og lefser hadde slått an som fast-food i statene, på samme måte som at det nå selges hundekebab på annenhvert gatehjørne i Oslo!?

 

Om det noensinne skal bli fred i Afrika, så kan ikke de som vil ha forandring bare stikke av og satse på en karriere som forbryter i Norge.

 

Mange av krigene går jo ut på at de tror på forskjellige usynlige venner/guder. Og det fortsetter de med her til lands.

 

Utakk er verdens lønn. I et forsøk på å redde verden fra elendigheten, får vi elendighet i Norge også.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-245639

 

Du gikk jo rett i baret.

 

Har ikke hvert enkelt individ ansvar for egne handlinger? Du kan hverken skylde på religion eller politikere i enhver anledning, fordi enkeltindivider begår rabiate ugjerninger.

 

Men akkuratt dèn blame-game leken er jo velkjent og gjeldene for en del debattanter.

Hvilket bar? Klart hvert individ har ansvar for sine egne handlinger, men religioner brukes ofte som maktmiddel. Blame-gamet må du gjerne forklare, for det finnes ikke her. Det finnes forklaringer på komplekse problemstillinger, men blame-game? Niks!

Vi ser ikke det samme bildet .. For det første ser man hva som skjer rundt en selv i det man kan bevise, og der ser det fredelig ut - akkurat som det har gjort hele tiden ..

Hva ER det du rabler om?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...