Gå til innhold

Den store Grand Theft Auto Online tråden.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Emils: Jepp, er mye av det. Du har også missions fra Gerald feks som spilles coop, som er ganske gøy med venner. Så har du sikkert mer og større missions når man levler opp, unlocker nye missions og nye oppdragsgivere.

 

Blir litt som å dømme WoW fra level tyve.

Lenke til kommentar

start å selge SUVs på mod shop, da tjener du 9000 hvert... 50. minutt eller så?

 

Hva slags SUVer er det du selger som du får 9000 for? Og hvor finner du dem? De jeg finner får jeg bare 2000-4000 for.

 

edit: Never mind, fant en Gallivanter Baller SUV nå som jeg solgte for 9000. Litt synd det tar så lang tid mellom hver gang jeg kan selge!

Endret av Christiαno
Lenke til kommentar

Et av oppdragene man får av Simeon går ut på å stjele 2 biler, en Rolls Royce-lignende sak, og en eller annen gammel sportsbil fra en villa. Jeg tror den sistnevnte bilen er den mest verdifulle bilen i spillet. Uansett, man skal hacke et panel for å åpne en port og å komme inn til bilene, noe som varsler vaktene, men man kan klatre over gjerdet istedet, også gå å sette seg i bilene uten at vaktene kommer. Så hvis man da er 3 spillere, så har man en som hacker, og 2 som henter bilene, også er det bare å time det slik at bilene står klare til å kjøre igjennom porten idet hackeren gjør sitt. Man sparer litt tid på dette. Deretter må man bli kvitt politiet (2 stjerner), også levere bilene til Simeon. Når oppdraget er gjort vil alle få 5000 i kontanter, og 1100 xp hvis man spiller på hard. Dermed er det bare å restarte oppdraget så mange ganger man skulle ønske. Det tar bare noen få minutter å gjøre oppdraget, og når man restarter så starter alle spillerne like ved villaen.

Endret av Cutthroat Bill
Lenke til kommentar

Jeg hadde for høye forhåpninger til GTA Online. Trodde det skulle bli mer typ GTA: SA MP, men i tillegg til bankran og shit. Finner bare sånn "last man standing" dritt og sånn.

Har selv høye forhåpninger til hvordan det blir når man kommer litt opp i level. Håper på litt mer spennende oppdrag da. Samtidig blir det spennende å se hva R* legger til etterhvert.
Lenke til kommentar

Jeg hadde for høye forhåpninger til GTA Online. Trodde det skulle bli mer typ GTA: SA MP, men i tillegg til bankran og shit. Finner bare sånn "last man standing" dritt og sånn.

 

Jeg er heller ikke så veldig glad i bilrace og deathmatch og sånne ting. Nå er ikke bankran funksjonen lansert enda, noe jeg tror blir morro.

 

Akkurat nå er det vel "jobs" og kødding rundt med venner jeg antar er mest morro. Har ikke fått prøvd det med venner enda pga bugs, så gjenstår å se.

Lenke til kommentar

Har prøvd å komme meg på online en 10+ ganger nå, kunne sikkert ha gjort det mer men ser jeg den uskippbare introen en gang til så blir det bazookaspy og knust kontroller.. PS3 bruker btw.

Men har lest litt på forumene og ser at det har vært char swipes etter de patchene de har kjørt. Det jeg lurer på er at siden R* tar 10$ for 500k ingame cash, så burde jo de som har fått char swipe med en god slump penger på de slettede karakterene få kompensasjon? Siden R* har satt en virkelig verdi på ingame cash. Eller er det bare jeg som har en kombinert hat for hvordan lanseringen av Online har vært og mikrotransaksjoner.

Uansett gleder meg til å hive meg rundt på en solid spillesesjon med crewet mitt uten å måtte bekymre seg over å komme til introen igjen eller starte fra starten av med alt tapt.

Lenke til kommentar

Spør igjen :)

 

Kan noen forklare meg hva jeg må gjøre for å kunne spille missions med venner? Hva skjer hvis jeg skal spille et mission med en venn, som han har gjort tidligere?

wops, leste feil.. du bare velger mission som dere skal ta, så går du inn på friends eller noe og velger kompisen din.. det er ikke no problem om han skal ta samma mission som han gjort tidligere.. jeg får det til ihvertfall ;D

Endret av Protrik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mange slår vel konsollen av når dere er ferdig å spille GTA Online, dere må gå på "Leave GTA Online" for at ting skal bli lagret skikkelig.

 

Gjorde det i går kveld, etter å ha spilt nok til at jeg hadde litt over 150.000 i cash så jeg kunne kjøpe meg en fet leilighet med garasje som hadde plass til 6 biler.... Logget på i dag: alt er bare borte vekk :hrm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...