Gå til innhold

Den store Grand Theft Auto Online tråden.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spilte så mye i går at jeg drømte om karakteren og crewet mitt i natt.

Slai, har du spilt i dag? Har karakteren din kommet tilbake? Noen andre? Fortsatt litt redd for å ha mistet alt.

 

Mest sannsynlig har du nok "mistet" alt i den forstand at serveren greier ikke å hente den lagrede infoen igjen. Men fyren din skal være lagret. Skummet kjapt gjennom GTA forums og ser at det er flere som får tilgang til fyren sin igjen i dag. Får håpe ting er litt bedre i dag, da Rockstar tydeligvis fikk fikset mye i går leste jeg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nei min er borte. Ble stuck foran første racet under loading session tre ganger, men etter det har det funket nice. Masse folk for en gangs skyld der jeg var.

Gjorde det jeg har gjort alle gangene. Har blitt rutine. Race, drug pickup, klær, maske, rosa guns med lyddempere, holdup, lete etter Mustang.

Kom ikke lengre dog. Jobb til åtte nå :(

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg ranet en bensinstasjon nå, clerken skjøt etter meg. Politiet kom raskere til stedet enn jeg kunne ane, og ble drept. Når jeg nå kom til live igjen etterpå var bank kontoen min tømt - igjen! 15K borte. Ikke store pengene i forhold til hv aman har i singleplayer, men dette må man jo jobbe litt for i online. Og det er litt surt.

 

Hva skjer? Er det meningen? Er det en bug?

Lenke til kommentar

 

Mest sannsynlig har du nok "mistet" alt i den forstand at serveren greier ikke å hente den lagrede infoen igjen. Men fyren din skal være lagret.

Jess, det var det jeg håpet på. Fikk det forresten halvveis bekreftet nå, jeg bestilte skiltnummer til bilen via ifruit-appen, og den viste bilen jeg brukte online i hele går, hurra!
Lenke til kommentar

ÅÅÅH som jeg hater jokere som skal ødelegge!

 

Ble jo drept etter et mislykket ran. Fikk beskjed om at bilen var tauet til impound, og at jeg burde stjele den for å beholde, ellers ville den bli destruert.

 

Fant en helt massakrert bil på grunn av en annen som akkurat kjørte ut av impound og kjørte OVER bilen min.

 

Javel, da får jeg vel reparere den. Fiks ferdig, trillet ut (og var låst til en cutscene) så blir jeg skutt. So much for passive mode..

Lenke til kommentar

Også hvis dere vil tjene litt penger er det god ide å ta biler som ser bra ut, men ikke de flotteste.. for de vil dem ikke ha, men ja.. kjøre dem til custom shop, så kan du selge dem for en bra pris.. av å til.. :)

 

Bumper denne, for det er et kjempetips, spesielt hvis dere sliter med å komme dere i aktivitet med andre.

 

Én gang per 24 timer kan man altså selge en bil til LSCustoms, og avhengig av standen bilen er i og typen bil kan man faktisk få en fin liten inntekt på dette. Det er et par ting å huske på:

- Når du selger bilen du sitter i starter en cooldown på 24 timer ingame (skal vel være 48 minutter). Ikke kast bort denne på å selge en tullebil.

- Kostnaden på eventuelle reparasjoner på bilen trekkes (selvfølgelig) fra salgssummen. Vær forsiktig med bilen du skal selge.

- Et knust vindu fra da du stjeler en parkert bil koster som regel ikke mer enn ~$70, det er til å leve med. Vil du ha en mint bil kaprer du den på veien. Kjør forsiktig, bruk GPS om du føler for det.

 

Så hvilke biler bør du gå for? Det meste jeg har fått foreløpig er $9500 for en Lampadati Felon (ser litt ut som en Saab 9-5, stor flashy sedan). De er ganske vriene å plukke ut i trafikken, så den enkleste å kjenne igjen som gir litt avkastning vil jeg si er SUVen Gallivanter Baller 2, som går for $8500. Kjennemerket er krom-detaljene på siden av bilen. Ellers går Ocelot 620 og Benefactor Schwartzer for $8000. Alle disse bilene er forholdsvis enkle å støte på på vest- og nordsiden av LS.

Lenke til kommentar

Høres ut som en del av dere nå har fått roamet litt rundt i online. på mandag leste jeg at de fleste syntes det virket kjedelig og mange var skuffet - men vil tro serverproblemer drepte en del av gleden der..

 

hva nå, nå som det begynner å fungere så smått, synes dere det er fett?

 

Jeg kommer ikke online før om et par uker, har for mye kos igjen på singleplayer :)

Lenke til kommentar

hva nå, nå som det begynner å fungere så smått, synes dere det er fett?

 

Jeg for min del fikk ikke prøvd så veldig mye i går, kanskje 20 min etter tutorialen. Men jeg kommer nok ikke til å spille SP så mye mer, da jeg synes det er mye morsommere å spille med venner og andre. Dessuten er det mye nye ting man kan gjøre online, som man ikke kan gjøre i SP.

Lenke til kommentar

Kom meg endelig online, og har gjort en obligatorisk (?) team deathmatch. Det gikk jo heller dårlig når alle motstanderene hadde høyere level, bedre våpen, og campa..

 

 

 

Gikk innom en ammunation for å teste fire range, og kom i en duell med en annen. Beste av tre runder med minigun - tror ikke han fatta pointet, så jeg vant den lett, og fikk litt penger. Spillet ble lagret. Og jeg skulle angivelig ha til sammen rundt 11.000 på konto, samt et par tusen i lomma.

 

Spillet frøs... Restartet XBOXen og kom meg inn igjen. Bankkontoen var tømt, og jeg hadde bare pengene i lomma!? :hrm: argh..

 

 

Dro til en minibank for å sette inn det bittelille jeg hadde igjen. Der stod det så klart en kødd og ventet, tok meg point blank. Så nå er jeg blakk.

 

Gleder meg til alle disse "bad sports" blir flyttet til sine egne games!

Må jo nesten le litt også. Høres helt sprøtt ut at folk står å venter med mini banken... Endret av Raul07
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...