Gå til innhold

Den store Grand Theft Auto Online tråden.


Anbefalte innlegg

Bare jeg som er litt skuffa eller? Synes helt ærlig det var kjedelig. Oppdragene lite variert, flerspillerdelen er bare run and gun og hit and run og jeg er lei etter en halvtime...

 

Kanskje det blir morsommere om jeg spiller med noen jeg kjenner, men synes ikke akkurat dette var så kult, variert og nyskapende som det rockstar fortalte.

Er det ikke bedre enn GTA IVs onlinedel?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det ikke bedre enn GTA IVs onlinedel?

 

Har aldri spilt GTA IV online så det kan jeg ikke svare på, men det var ikke på langt nær så morsomt som det jeg hadde håpet på. Jeg hadde håpet det var likt som singleplayerdelen med 16 players, men sånn er det ikke i det hele tatt. Grafikken er merkbart dårligere, lyskvalitet og -styrke er merkbart dårligere, det er VELDIG få biler og pedestrians rundt om i byen som gjør det nærmest umulig å kjøre noe sted... Dersom du stjeler en forbipasserende bil blir bilen "wanted by the police" og kjører du i nærheten av en politibil får du automatisk en stjerne. Greit, realistisk og det der, men føler at spillet mister sjarm når jeg må rømme fra en politijakt hvert 10ende minutt. I tillegg tar det utrolig lang tid å miste én stjerne... Mellom flukten fra politiet og at jeg blir drept av tilfeldige spillere har jeg nærmest ikke tid til å kjøre til der oppdraget skal ta plass engang.

 

Og når du dør spawner du jo langt unna bilen du kjørte, og siden det er så få biler som roamer rundt i byen må jeg nærmest på en endeløs jakt på bil. Ellers har du valget å gå til stedet du skal, som mest sannsynlig resulterer i å bli drept av en eller drittsekk som skal vil ha de 100 dollarne du dropper.

 

Greit at spillet kjører på 8 år gammel hardware, men jeg er skuffa. Kanskje det blir morsommere når hypen og servertrafikken roer seg, og kanskje det blir morsommere når jeg kan spille sammen med venner, men sånn det er nå gidder jeg ikke engang å spille det.

Endret av Audun0505
Lenke til kommentar

Sitter å ser på Stream og kan ikke akkurat si at det virker som at grafikken er dårligere, ikke noe nevneverdig iallefall..

 

Gleder meg sykt, blir nok artigere med mange og hvor lenger man kommer.

 

Og surve etter 4 timer siden release blir for dumt :p

Det er som de fleste nyere onlinespill. Launch har fint lite å si for spillet generelt. Rockstar har jo sagt mange ganger at de vil gi ut mer innhold basert på hva spillet trenger, og hva spillerne vil ha. Om "folk flest" synes det er for få biler og pedestrians blir det flere etterhvert. (det kan jo også ha noe med serverkapasitet å gjøre. PS3en begynner å bli gammel, men mye av spillet kan kjøres fra serveren, og lette på trykket på det viset.) Gleder meg til å prøve GTA Online, men det blir nok ikke i dag. Kanskje i morra, hvis jeg gidder. Men om det virkelig er så kjedelig som noen sier, tar jeg bare en pause og prøver igjen etter første content update. ;)

 

Ta for eksempel Marvel Heroes (gratis MMOARPG, anbefales på det sterkeste til fans av sjangeren). Mange klagde da det kom, men i ettertid har vi tre nye helter (Emma Frost, Luke Cage og Human Torch), vi har fått Cosmic og Unique items, to nye vanskelighetsgrader (Heroic og Super Heroic), et nytt område å herje i uten å bry oss om histrorie, selv en ny prolog, for å nevne noe. Det samme vil skje med GTA Online. Spillet vi sitter med om seks måneder er ikke det samme som vi sitter med i dag. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...