Gå til innhold

Hearthstone-diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Vant mot en Priest i arena, kun fordi at han spilte det kortet der. Jeg hadde 10 mana tilgjengelig, og tror jeg brente 12-15 kort fra bunken hans. Tror jeg aldri tør spille det kortet der, kan gå veldig galt.

 

Var du tilfeldigvis mage, og hadde sorcerer's apprentice og mirror image?

 

Nei, jeg spilte Druid. Klarte bare brenne så mange kort pga Innervate.

Lenke til kommentar

Må si arena har blitt enklere, klarer og få noen wins på klasser jeg har hatt problemer med før. Fortsatt ikke 12 wins da :)

 

Har også hatt bedre suksess igjen, enten fordi motstanden har blitt lavere, eller tilfeldigheter, eller at jeg har skiftet spillestilen noe til en situasjon med mindre area of effect. Ulempen med sistnvnte er at når du kommer opp i 8+ wins så er det nesten bare folk med mye AoE igjen.

 

AtW

Lenke til kommentar

Spilte en runde arena med Warlock i går. Var sikker på at jeg hadde draftet et bra deck, hadde to dread infernals, tre voidcaller, en doomguard og en av den saken som blir sterkere når man tar skade + en call demon, 2 hellfire og diverse andre relativt høykvalitetskort. Problemet mitt var at kurven var ganske høy, mye på 3 og oppover så hvis jeg fikk en treg start, og i tillegg møtte en rask åpning fra motstander kunne det gå galt.

 

Det startet mye dårligere enn forventet og gikk 1-2 på de tre første kampene og var skikkelig skuffet. Kjørte på allikevel og fikk endel utrolig kule kamper. Endte til slutt 9-3 og må si meg fornøyd med 8 winstreak! Tapte til slutt mot en rush face warrior på runde 6! Fikk den tregeste mulige åpningen selv, kombinert med en ekstremt rask fra ham inkludert Winaxe, arcanite reaper og to Kor'Kron Elites :O

Lenke til kommentar

For min del har det vært veldig varierende i arena i det siste. Gikk 8-3 med en priest deck jeg mente var ganske laber. De to arenaene i ettertid har vært deprimerende. 2-3 med mage og nå 2-3 igjen med paladin. Har møtt på endel syke mech decks som minner meg litt om murloc. Masse minions tidlig som buffer hverandre. Har du ikke aoe så er kampen tapt, og har havnet i mange slike kamper i det siste dessverre.

 

Vet ikke hva som er verst. Å lede komfortabelt før motstanderen snur det etter en heldig aoe top deck, eller å innse at du har tapt allerede ved runde 3-4 :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...