Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Vaske hos kjæresten som er bortreist - frekt?


Anbefalte innlegg

Typen er på ferie en uke og jeg har fått nøkler til leiligheten. Jeg har kjørt en klesvask og vasket litt på badet. Er det veldig frekt, eller kan jeg komme unna med at jeg bare har gjort det som en hyggelig gest eller tjeneste? Har ikke lyst til at det skal bli kleint at jeg gjorde det som kritikk eller noe :) .

Vi har ikke vært sammen så veldig lenge, men er veldig komfortable sammen. Anonym poster: d6cbfcd76cf451206d3d4bfa08e1b05e

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Meg igjen her.

 

Supert, da er det altså bare å vaske i vei om jeg kjeder meg mer. Han har det ryddig, så jeg kommer ikke til å flytte på noe (og hvertfall ikke etter at flere har nevnt det her!). :)

 

Jeg hadde jo ikke hatt noe imot å komme hjem fra ferie til nyvasket leilighet og nada klesvask, men man vet aldri :whistle: . Anonym poster: d6cbfcd76cf451206d3d4bfa08e1b05e Anonym poster: d6cbfcd76cf451206d3d4bfa08e1b05e

Lenke til kommentar

Enkelte hadde nok tatt det veldig fornærmende. De tenker "har jeg det ikke bra nok hjemme h*n!?. Mener det var en tråd om det på KG en gang i tiden. Men mannfolk flest blir nok i verste fall litt flaue over at de kanskje ikke er så flinke til å gjøre det selv. Noen merker sikkert ikke at det er vaska engang.

Lenke til kommentar

Hvis det skjærer seg fordi du tok initiativet til å vaske hans leilighet, så er det hos han problemet ligger, og du vil nok ikke få problemer med å finne deg noe bedre.

Lenke til kommentar

Ja, som Jofred seier så vil hensikta med å gi deg nøkkler være av betydning for kor mykje du kan ta deg til rette.

Det vil være stor forskjell på om du har nøkkler for å i nødsfall kunne ta deg inn i leiligheita kontra det å ha fått nøkkler for å kunne bruke leiligheita som di eiga leiligheit.

 

 

Dersom du er usikker på kor langt du skal gå så vil eg gi deg følgande råd:

Litt vedlikehold er nesten alltid greit. Så å vatne plantene, mate katten, tørke over enkle flater og slikt kan du nok tryggt gjere.

 

Men, ikkje flytt eller kast ting utan tillatelse. Vær også obs på at det kan være at han tolker det som at du ransaka leiligheita hans og deretter vaska for å ha ei unnskyldning (mødre har ein tendens til å prøve seg på dette når dei skal leite etter sigaretter og liknande på ungdomsrommet).

Så vær litt obs på at han kan tolke dette som eit tillittsbrudd. Men som sagt så vil dette være litt avhengig av kva som var innforstått som akseptabelt når han gav deg nøkklane.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Han ga meg nøklene så jeg kunne være her så mye jeg ville, bruke pc'en, lage mat, dusje etc :) (siden jeg egentlig bor med en venninne og det er fare for litt mye nach der innimellom) . Jeg sa til han at det var fare for at han kom tilbake til en strøken leilighet litt sånn på fleip, og det var greit.

Hadde nok ikke gjort det samme om jeg bare fikk nøklene for å redde fotoalbum dersom blokka stod i fyr og flamme :p .

 

Snakket med han på tlf nå og nevnte at det kunne hende det var litt mindre støv her, det syntes han var heeelt greit ;) . Anonym poster: d6cbfcd76cf451206d3d4bfa08e1b05e

Lenke til kommentar

Det gjorde jeg med gubben min. Fikk nøkkel for å kunne låse etter meg når jeg begynte seint osv. Vaska over hele leiligheten og gjorde det fint. Han ble bare strålende fornøyd. Det er nå tre år siden. Når du mener det godt, så tas det godt imot og. Snill jente du :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...