Gå til innhold

Et endelig bevis for Guds eksistens


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Det verste er jeg klarer ikke bestemme meg for om dette er seriøst ment eller ikke.

(http://en.wikipedia....iki/Poe%27s_law)

 

Det er totalt seriøst så langt det rekker. MEN det påstår ingen beviser om andre ting som folk assosierer med fenomenet. Formålet her var bare å bevise selve fenomenets egne utvilsomme eksistens. Hva folk forbinder med fenomenet, eller hva folk tror om fenomenet, eller hva folk tillegger fenomenet av diverse kvaliteter, er helt andre spørsmål som denne artikkelen ikke tar stilling til.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det er totalt seriøst så langt det rekker. MEN det påstår ingen beviser om andre ting som folk assosierer med fenomenet. Formålet her var bare å bevise selve fenomenets egne utvilsomme eksistens. Hva folk forbinder med fenomenet, eller hva folk tror om fenomenet, eller hva folk tillegger fenomenet av diverse kvaliteter, er helt andre spørsmål som denne artikkelen ikke tar stilling til.

Du bevist eksistensen av begrepet, absolutt ingenting annet. Det er vel heller ingen som noen gang har bestridt at begrepet eksisterer. Det er det begrepet peker til som må bevises for at det skal være interessant.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Et endelig bevis for Guds eksistens:

 

 

 

En hel haug med det vanlige svada før:

 

Konklusjon: Gud eksisterer. Gud har til og med åpenbart seg selv i den setningen du leser akkurat nå. Det finnes ikke lenger noen tvil.

 

Og hvor er beviset? Å skrive gud i forsjellige fonter med forsjellige farger beviser jo ingenting... ikke annet enn at Hamolinadir er et ekstremt lettlurt menneske som ER UTE ETTER personlige bevis for seg selv, for selv å overbevise seg om den guden han lenge har gått å tvilt på, om jeg har tydet postene dine rett, eksisterer via bevis. Men her har du nok en tankefeil, for er det din gud du har demonstrert i så fall? eet allaah, visnir or whatnot av guder der ute du har har liksom bevist (Du er sikkert overbevist selv, jeg tviler ikke, men for meg blir dette barneskole nivå på "bevis", det beviser ingenting faktisk...

 

Now lets move on.

Ja gjør det.... Har du ikke bevis utenfor din egen fantasi så har du ikke bevis da, kun fantasi... Så enkelt!

  • Liker 3
Lenke til kommentar

God morgen Sherlock Holms. Har du klart å tenke ut dette helt selv? Noen bokstaver i alfabetet stablet i rekkefølge - ergo ordet fins - ergo fins også det ordet representerer. For et fantstisk bevis. På Gud, enhjørninger, spaghettimonsteret, babelfish, yggdrasil og warpdrive. Det poengterer glimrende hva religiøse folk tror er bevis.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest bruker-45896

Hahaha, jeg elsker hvordan så mange av dere tilsynelatende med vilje misforstår...

 

Anbefalt lesning: http://en.wikipedia.org/wiki/Religious_experience

 

Det er bevist over enhver tvil at kilden til disse opplevelsene eksisterer, hva enn den kilden er. Og, siden hva-enn-det-er ikke er så lett å vite hva er, har man kalt det så mange ting, gitt det egenskaper, karakterer, attributter og til og med personlighet, som om det var en magisk skydaddy-diktator som passet på oss alle. Begrepet gud har virkelig blitt voldtatt av alle, både troende og ikke-troende av alle slag.

 

Hvis man ønsker å ta en reduksjonstisk tilnærming og påstå at dette kun er artefakter/bugs eller andre feil i datamaskinen hjernen eller dens programvare står man fritt til å gjøre det, men da forkaster man enorme mengder bevis, det er derfor meget irrasjonelt.

Lenke til kommentar

God morgen Sherlock Holms. Har du klart å tenke ut dette helt selv? Noen bokstaver i alfabetet stablet i rekkefølge - ergo ordet fins - ergo fins også det ordet representerer.

 

Rolig nå, tiger! Står det noe i dette beviset om at hva gud representerer finnes? Tvert imot. Det ble tydelig presisert:

 

Til slutt er det kanskje verdt å poengtere at ingen av disse bevisene sier noe om hva Gud refererer til - altså utenfor språket og den tilgjengelige informasjonen og våre menneskelige forestillinger...(...)..Dette hopper jeg over av følgende enkle grunn: alle konsepter, ord, ideer, navn, beskrivelser, teorier, beviser og representasjoner er i seg selv begrensede. De kan derfor aldri vise informasjon om noe ubegrenset.

 

Dette beviser KUN selve fenomenet Gud og ingenting annet. Hva folk måtte tro om dette fenomenet, hva de måtte mene, hva de måtte anta, hva de måtte tillegge det av kvaliteter og egenskaper, hvilke historier og kilder og leveregler de forbinder med ideen og hva de kanskje antar at dette fenomenet ER i en større forstand, får de ta for egen regning.

 

Jeg er en enkel mann og skjønner meg ikke på alt det der. Jeg har bare vært så heldig å innse uten noen tvil at Gud, i seg selv, har en soleklar og innlysende eksistens. At det uten tvil eksisterer NOE, som kalles Gud (og andre navn på andre språk), og som på et visst nivå har en ubestridelig og klar eksistens. At selv om pratet om at Gud eksisterer kanskje inneholder 99% overtro, så er det ikke TOTALT overtro. Det er noe helt ekte og innlysende reellt her et sted - noe med en direkte deltagelse og innflytelse i våre liv - som som kanskje ikke er så mye, men definitivt mere enn ikkeno. Og så soleklart ekte og innlysende at det til og med kan deles i sosiale medier :yes:

 

PS: Det er bare å fortelle alle du kjenner den gledelige nyheten om at Gud endelig, uten noen tvil, nå er blitt bevist. Jeg claimer ingen copyright på dette beviset. Dette gis bort helt gratis :D

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...