Gå til innhold

Deres upopulære spillmeninger


Anbefalte innlegg

XboxOne burde ha kommet først i år, mens PS4 burde ha venta til sent i 2014 med lansering.

 

PS3 leverer fremdeles mye bedre spill enn Xbox360 etter at 360 starta "sitt andre liv" med Kinect og dette. One ser jeg på Microsoft sin måte på prøve å komme opp med noe nytt og spennende igjen. For nå har det vært altfor mye av det gamle flere ganger om igjen.

Endret av Maury
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

XboxOne burde ha kommet først i år, mens PS4 burde ha venta til sent i 2014 med lansering.

 

PS3 leverer fremdeles mye bedre spill enn Xbox360 etter at 360 starta "sitt andre liv" med Kinect og dette. One ser jeg på Microsoft sin måte på prøve å komme opp med noe nytt og spennende igjen. For nå har det vært altfor mye av det gamle flere ganger om igjen.

Og man bør heller ikke glemme at de fleste av Sony's store streamingplaner ikke tas i bruk før Q1 2014.
Lenke til kommentar

F2P fungerer så lenge det er godt nok utført. League of Legends og Planetside 2 er to glimrende F2P-spill, der betaling ikke gir deg noen overlegen gevinst og er i hovedsak for utseende eller unødvendig XP-boost.

Så LoL har fjernet det horrible rune-systemet en kan betale for?

Jeg føler f2p vil alltid skille mellom betalende og ikke-betalende (noe som er poenget..). Jeg ville heller mye betalt en redusert månedsavgift og fått tilgang til alt som slippes, enn å måtte betale isolerte pakker for innhold i flerspillertitler.

 

Jeg synes faktisk det er generøst om jeg bruker tid ingame fremfor tid utenfor spillet for å få tilgang til ting.

 

Jeg kan til nøøøøøød akseptere f2p med mikrotranskasjoner slik det er gjort i Heroes of Newerth og Path of Exile - selv om jeg har lagt mer penger i HoN enn noe annet spill, men det er gjort med sur mine siden om jeg ikke gjør det er alt jeg ender opp med å ikke få tilgang til innhold i et spill jeg bruker mye tid på.

Og det er der, jeg som kunde føler meg snytt - at jeg ikke får oppleve innhold med mindre jeg betaler litt og litt hele tiden. Som jeg tror er noe veldig vanskelig å endre på med f2p med mindre det blir innført en annen mulighet.

 

"Kul avatar du har, jobbet hardt for den?"

"Nei, jeg betalte 10$."

...

Endret av chokke
Lenke til kommentar

For ikke å glemme at utviklerne burde legge inn enda mere DRM og stykke opp spillene i enda mer DLC!

 

(Godt forsøk.) :roll:

 

Det var ikke forsøk på noe som helst. Det er ingen selvsagt rett at unger skal få sitte og spille spill med mord, drap, blod, sex og gørr i. Hva som defineres som ok, over-under 16/18 osv. er selvsagt et spørsmål man må ta i betraktning fra spill til spill, som nå, men at barn på 12-13 sitter spiller ting som er anbefalt for voksne over 18 er ikke greit. Og en annen ting er at det er blitt så bagatellisert at om man prøver å påpeke det, blir man ikke tatt seriøst.

 

Det er helt sikkert vanskelig å være foreldre som skal ta disse avgjørelsene, spesielt siden den slepphendte tilnærmingen til problemstillingen gjør at det alltid finnes unger som får lov å spille det de vil. Å ikke la småunger spille grove spill burde være like naturlig som ikke å slippe dem inn på kinofilmer merket med aldersgrense.

Lenke til kommentar

Norske barnevakt-holdninger ovenfor alle.

 

Barnevaktholdning overfor alle? Jeg synes ikke det er greit at småunger spiller spill som er ment for voksne/unge voksne, på lik linje med at det ikke er greit at småunger ser filmer som ikke er ment for dem. En "barnevaktholdning" overfor barn er vel noe alle i et oppegående samfunn burde ha.

 

Jeg forstår det dithen at du er uenig i dette. Ser gjerne at du kommer med konstruktive argumenter og meninger, gjerne med en begrunnelse for hvorfor du ikke er enig. Jeg trodde at å poste i en tråd om "upopulære meninger" ville gi litt mer nyanserte svar enn "godt forsøk" og "barnevaktholdning overfor alle", men så feil kan man ta.

Lenke til kommentar

Poenget er at det som er i dag holder. Hvordan skal noen klare å sjekke alder og slikt på hvor spillene til slutt ender opp?

 

Hvem skal ta regninga på det? (Noe som vil bety enda dyrere spill)

 

Hvordan skal spillene bli dyrere? Fordi butikken sjekker alder ved kjøp? Høres ikke ut som en særlig høy kostnad for salgssiden.

 

AtW

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...