Gå til innhold

Den store FIFA 14-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Problemet er ikke var spillet, men spilleren.

 

Ta imot ballen mens man sprinter f.eks er en dårlig idé. Hold L1/LT for grei ballmottak. L2/LB for best ballmottak og behandling. Det er jo ikke normalt at folk skal kunne sprite alt de har og snu på femøringen slik de gjorde før.

 

Nesten riktig. Det er noe galt med både spillet og spilleren i dette tilfellet. Alle skal kunne styre spillerne i FIFA, slik har det vært i alle år. Da har jeg spilt nesten alle utgaver siden 97.

 

Det som skal være avgjørende for hvem som vinner er først og fremst valgene man gjør offensivt og hvordan man posisjonerer seg defensivt.

 

Jeg holder ikke inne løpeknappen når jeg mottar ballen, slik var det i FIFA 13 (beste fotballspillet noensinne) også. Har problemer med å føre ballen og drible etter å ha dempet ballen, selv om jeg ikke løper.

Lenke til kommentar

Laste ned språkpakke kanskje? Hadde samme problem på Xbox at jeg fikk ikke norsk versjon, da var det ingenting jeg kunne gjøre. Kundeservice sa at jeg bare måtte venne meg til det.

 

 

Har et problem etter jeg har patchet spillet nå. I karriere modus så varer kamper sånn maks 2 min til sammen. Det er helt sykt hvor fort ting går, og selv om jeg setter opp lengde av omganger til 15 min er det likevell ferdig på 2 min. Noen flere som har hatt dette problemet?(pc)

 

 

 

 

Hvor kan jeg evt finne norsk språkpakken til fifa 14 da? :)

Endret av Rbk89
Lenke til kommentar

Har den patchen fikset noe som helst egentlig? Fy fan for en vits dette spillet er, man far iallefall ikke belønninger for å spille fin fotball. Her er det den som er best til å legge innlegg/Cornere og Høye baller. Finnes ikke en spiller så langt eg har møt som eier fotballforståelse eller spiller fin fotball.

Lenke til kommentar

Fornøyd med spillet jeg. Det jeg sliter litt med er lagg i menyene, på lagoppsettet og i scoutinga. Utover det syns jeg spillet er helt kurant, og jeg har ikke noe imot endringene i gameplayet.

 

Når man tydeligvis spiller mot CPU er ikke problemene rettet mot den slags matcher du spiller. Prøv online om du er interessert i en spam fest

Endret av Raul07
Lenke til kommentar

Grunnen til at jeg spurte er at jeg har lest at PC-gamere mener patchen er ubrukelig, mens patchen til konsoll er knall.

 

Btw. limer ved et noe jeg fikk svar på fra Gamestop i dag:

 

 

 

Hei Emil!

Du kan bytte spillet inn som et brukt spill uavhengig hvor du har kjøpt spillet!
Eksempel:
Du mottar en brukt pris på 450,-
Og betaler et mellomlegg på kr 149,- for next generation version.

Alt er ikke klart enda her, men tipper at det kan bli en forhåndsbestilling deal her.
Du får denne dealen ved å bestille spillet på forhånd i en Gamestop butikkl!

Mvh
Vegard Gamestop Norway
Endret av Emils.
Lenke til kommentar

Så jææævlig med grining på folk her da. Herregud. Spill noe annet da om dere ikke tåler at folk dere møter spiller høye baller og gode cornere og tydeligvis rumpekjører dere.

 

Kanskje Pac Man er noe for dere?

 

Cri cri.

 

Måte på...

Skal det ikke være forskjell på gode og dårlige spillere på et spill? At du i det hele tatt skrive gode cornere viser hvor lite peiling du har hva du snakker om. Regner med du mener at det er e kelt å forsvare seg mot disse tingene? Da snakker du i så fall piss siden her sitter man ikke med kontrollen over kampen selv. Når man i utgangspunktet elsker Fifa men likevel er det to enkle ting som ødelegge hele opplevelsen er forbanna frusterende. Endret av Raul07
Lenke til kommentar

Er også så mye automatikk når det kommer til forsvarspillet også, man blir regelrett homdt i hånden så lenge motstanderen spiller langs bakken selvsagt. Høye baller der er man alltid overlegen i forhold til forsvaret. Når det kommer til å spille langs bakken sentralt så har man 5 spiller rundt seg der man motstanderen styrer en spiller mens cpu presser med de fire andre.

Lenke til kommentar

Etter å ha spilt noen kamper nå så skjønner jeg ikke all klagingen. Spillet er selvfølgelig bedre på alle måter.

Headinger er kanskje fortsatt litt for kraftig, men du må virkelig treffe på headingen også for at du skal score. Det hjelper ikke bare å slå inn også er det automatisk goal. Føler spillet er mye mer balansert.

 

Det hele henger også sammen. Når de gjennombruddspasningene var veldig effektive kunne man bare slå i bakrom og legge inn. Nå funker ikke det like effektivt lenger. Så da må man faktisk spille seg igjennom 9 av 10 tilfeller, og av erfaring, så vet jeg at mange ikke spiller på den måten. Så jeg kan forstå at folk faktisk klager på EA forumet. Det er ingen "uthevede" svakheter i spillet lenger slik det var. De er mer balansert.

 

Og for de som fortsatt klager på at headinger latterlige: John Terry, og spilere med den fysikken og headinger, er faktisk kapable til å heade inn mål som kan virke "usaklige"i virkeligheten også.

 

I tillegg så synes jeg denne patchen retter det vi kan forvente av en patch. Som mange vet så er mye av koden skrevet dypt og det er vanskelig å rette på det med en patch. Jeg synes for en gangs skyld spillet virker bra og holder det seg slik skal ikke jeg klage på noe i alle fall. At folk scorer på headinger med Ibrahimovic eller lignende må jeg nesten forvente.

 

For å nevne det siste: Ikke bruk finesse så mye lenger. Det er i alle fall tonet ned, slik det burde være.

 

Og en aller siste ting: Den beste spilleren vinner ikke bestandig. Ser mange poster bilder av "jeg hadde 10 skudd på mål, mens han som vant 2-0 hadde kun 2.". Vel, det er fotball og sjarmen med fotball. Om det beste laget alltid hadde vunnet hadde det vært kjedelig.

Endret av Emils.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...