Gå til innhold

Bygg din egen middelalderby (Windows)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er flere som henger på reddit ser jeg. Så spillet selv i går kveld på simcity subredditen Det var kanskje før i dag. Ser det ihvertfall står at det ble postet for 4 timer siden på reddit. Tiden spiller meg et puss.

 

Forøvrig ser spillet kjempelovende ut. Håper de kommer med en pre-access versjon via steam eller lignende.

Endret av Refsa
Lenke til kommentar

Dette spillet så rett og slett bare skikkelig koselig ut. Jordnært og rolig, i motsetning til de fleste andre spill i samme sjanger i dag. Og for en nydelig musikk!!

 

Men stusset litt på det historiske aspektet. Syns klærne blant annet så veldig moderne ut.

Endret av Blitsen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tok en titt på utviklerens (entall) side og det virker som det er et stykke igjen før han er klar til mass market. Sier f.eks. "I wanted the game to be fairly polished before showing it off to a large group of people, and I wanted something concrete to show before asking for any sort of crowd-sourcing."

 

Så det kan bli en stund å vente, men det ser jo definitivt lovende ut.

Lenke til kommentar

Jeg har hatt lyst på et sånt spill lenge! Noe ala Settlers, men litt mer detaljert, mer realistisk og med mer fokus på enkeltpersonene i gruppen.

Dette blir definitivt kjøp.

Eit lite tips til deg, dersom du likar bybyggingsspel med fokus på dei mennesklege ressursane, og ikkje har vore bort det allereie: Immortal Cities: Children of the Nile, utvikla av Tilted Mill og utgitt i 2004, er eit kraftig undervurdert spel. Det gir kanskje ikkje det beste førsteinntrykket, og er litt uvandt i starten, men om du gir det ein skikkeleg sjanse, er der eit annleis og glimrande bybyggingsspel under den litt røffe overflata. :)

 

Kay

Lenke til kommentar
Jeg har hatt lyst på et sånt spill lenge! Noe ala Settlers, men litt mer detaljert, mer realistisk og med mer fokus på enkeltpersonene i gruppen.Dette blir definitivt kjøp.
Eit lite tips til deg, dersom du likar bybyggingsspel med fokus på dei mennesklege ressursane, og ikkje har vore bort det allereie: Immortal Cities: Children of the Nile, utvikla av Tilted Mill og utgitt i 2004, er eit kraftig undervurdert spel. Det gir kanskje ikkje det beste førsteinntrykket, og er litt uvandt i starten, men om du gir det ein skikkeleg sjanse, er der eit annleis og glimrande bybyggingsspel under den litt røffe overflata. :)Kay

Takk for tipset :)

 

Jeg antar 'Children of the Nile: Enhanced Edition' på Steam er samme spillet?

Lenke til kommentar

Det hadde vært interesant hvis det var i førsteperson og man faktisk måtte lære seg yrkene og utføre arbeidet fremfor å trykke på en knapp så er et hus bygd. Kombinert med at det var et MMO så ville det blitt interesant å bygge en bærekraftig selvforsynt landsby fra ingenting.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...