Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Må være blant de heldige med min SSD(ganske billig en fra intel) , for hver runde så har jeg fritt valg i å velge alt av kjøretøy å kjør det selv i noen sekunder før resten kommer etter.

 

Ellers hva skjer med M249? den er jo faktisk beast, null rekyl her virker det som og 200 skudd i magasinet, jaggu poenghøster delux!

Enig. 249 har fått en kjempebuff og gjør alene support mer attraktiv enn den var i bf3 i mine øyne. Elsket den. Men det var til jeg fikk 240Ben. Var en 240mann i bf3. Er en 240mann i bf4. Beste lyden av alle jeg har prøvd så langt. 7.63 ftw. Bangbang:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg sliter med loading, innen jeg er inne så er det hvertfall 3-4 baser tatt over.. Er det bug? Pc'en skal klare å kjøre på high, men jeg kjører på medium. Uansett så er det dritlang loading..

 

Jeg sliter med det selv, kommer sjeldent inn før omgangen er godt igang og alle kjøretøyene er borte vekk.. Det merkelige er at jeg ikke hadde dette problemet i betaen, og heller ikke i BF3 der jeg spawnet inn 6-10sek før runden begynte. Noe er mystifistisk!

Er noen lvl 10 og vet hvordan commender er å spille som? I BF2 mener jeg å huske det ikke var altfor gøy, med mindre man spilte med andre og faktisk koordinerte osv. Men nå er man visst til større grad med i actionen, da man ser det fra en UAV-sak, og ikke bare på kart.

Jeg har noen service stars som commander og jeg finner det underholdende så lenge kampene er jevne og laget mitt faktisk går etter objektives. Får man tilgang til cruise missiles på kart som Siege of Shanghai trenger man ihvertfall ikke engste seg for takcampere slik som når man er infanteri. ;) Så lenge ikke den andre commanderen er like god eller bedre enn deg selv og vet hvordan man kan stoppe missiles og AC130 så kan man sope inn kills i tillegg. :)

Lenke til kommentar

Fikk installert BF i dag, og ble veldig positivt når jeg kan ha på ultra og alt går smooth. :)

Men jeg lurer på, er det bare meg eller er det ganske få online? Når jeg blar gjennom serverne ser det ut som det ikke er mer enn noen få hundre, kanskje over tusen spillere tilsammen.

Kan være mange som har gidd pga alle problemene. Men virker litt rart at det ikke er flere enn kanskje tusen spillere

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...