Gå til innhold

Samsung Galaxy S4 - Diskuter!


  

433 stemmer

  1. 1. Hvilken farge vil du velge på din S4?

    • Svart
      273
    • Hvit
      130
    • Tar den jeg får først
      30


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke flere lommer? Crazy. Ser sjelden bukser med kun en lomme. Eller jakker for den saks skyld.

 

Har ikke noe problem med restarts selv. Har telefonen i venstre bukselomme, skjermen innover.

 

Problemet er når jeg bruker telefonen på jobb. Har verktøy i alle lommene. Der har ikke telefonen noe å gjøre. Så mobilen må ligge i en lomme på siden av buksen rett ovenfor kneet.

 

Problemet med at telefonen ikke godtar oppdatering av programvare har kommet tilbake. Var helt i orden etter at jeg kjørte en hard reset, men nå etter et par dager får jeg beskjed om at den er endret igjen. Lurer på hva som forårsaker dette?

 

En ting som kan hjelpe er jo et view cover.

Lenke til kommentar

Jeg mener det er stor forskjell på S2 og S4, men det er også forskjell på øyet som ser og hva slags forventninger man har. Kan du ikke stikke innom en elektronikkforretning som har liveutstilling av telefoner, så kan du selv trekke dine egne slutninger?

Den største forskjellen er mellom S2 og S3 synes jeg, fra S3 til S4 er ikke hoppet like stort, spesielt når det gjelder fargegjengivelse (grusom på S2).
Lenke til kommentar

Sånt kan skje, test et annet minnekort i telefonen eller minnekortet i en annen telefon for å sjekke om det er kortet eller telefonen som er problemet.

 

Har også opplevd at minnekort har slutta virke sånn uten videre, er som regel grei garanti på minnekort så de blir som regel bare bytta i nytt, det kjedelige er om man hadde ting på kortet som man ikke har noen backup av.

Lenke til kommentar

Hva er framgangsmåten for å få Spotify til å lagre på SD-kortet? Har satt "download quality" til extreme, men det ble fortsatt lagret på telefonen. Må jeg legge inn appen på nytt, eller noe? Fikk SD-kortet i dag.

 

Det er ikke nødvendig å ha det på extreme. Jeg har det på High og alt blir lagret på minnekortet.

Prøv å gå inn på innstillinger på Spotify og velg fjern alt fra telefonen eller noe slikt.

 

Så synkroniserer du på nytt.

Endret av Daniel.h
Lenke til kommentar

telefonen min mistet kontakt med minnekortet i dag, og får det ikke til å virke igjen. har det skjedd noen andre? noen som vet hva som er galt? hvordan jeg kan fikse det?

 

Hadde lignende problem for en stund siden, og jeg fikset det med chkdsk. Husker ikke akkurat hva jeg gjorde, men du kan jo prøve dette (fra xda-dev);

 

"Sometimes the filesystem on the card gets corrupted. It can happen for example if the card was ejected while a file operation on it was in progress. When that happens you might have trouble accessing some of the files, loading times for some directories in file explorer may be very slow.

 

You can attempt to fix it using the desktop windows' built-in chkdsk utility.

Open up command prompt (start->run->cmd.exe) and type

chkdsk /X /F <SD card drive letter>

My SD card reader is X:\ drive, so i wold use the following command:

chkdsk /X /F X:

 

SD card reader is recommended, but probably not necessary because it should also work with WinMo's built-in USB mass storage function or wm5torage.

 

Under linux you can check/fix the card's filesysterm and in some cases undelete a file using fsck.vfat or dosfsck (single tool, two possible names). Refer to its help for more details."

 

Tråden på xda-dev: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=367912

Endret av beverpower
Lenke til kommentar

Nå har jeg prøvd med CWM, TWRP og CM 10.2 samt 10.1, og kun 10.1 fikk jeg inn, men manglet gapps, og uten at PCn min klarer koble til s4 som masselagringsenhet er jeg stuck med dritt.

 

Når jeg har stock NEE Android og flasher TWRP får jeg ikke bootet. Prøvde flashe CM10.1 fra TWRP, det funket. Men da hadde jeg ikke gapps.

 

Bleh. Gir opp.

Lenke til kommentar

Jeg ser hvertfall ingen grunn til å bruke antivirus pr dato. Har ikke hørt om noen som har fått virus.

Så lenge man laster ned fra Play Store, så er alt scannet av Google.

Ok, kjekt å vite. Takker :-)

Men jeg har det på samsung nettbrett, og AVG har faktisk varslet om ting fra play store også. Husker ikke i farten hva det het, mulig noe adaware. (Heter det ikke det tro? Mulig jeg husker feil)

Endret av MonaH
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...