Gå til innhold

Offisiell HTC One tråd - (M7), 2013


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Batteriet har ikke vært til å skryte av før, men etter siste oppdateringen har den blitt helt ekstrem.

Ladet den litt etter skolen fordi jeg hadde lite strøm. Tok den ut når jeg hadde 50% og så deretter ferdig filmen. (45 min).

Så tar jeg opp mobilen igjen uten å ha brukt den i mellomtiden, og nå har jeg 41% :omg:

Eneste som har stått på er mobildata :hm:

Skjønner ingenting nå, er jo helt forferdelig

Da har du sikkert en app som drar mye strøm.

Glemte mobilen igjen på jobb på fredag. Den var da på ca 90%. Mandags morran var batterinivået sunket til 61% etter nesten 3 døgn uten lading. Den var på WiFi hele tiden. Vet ikke om det drar mindre strøm enn mobildata?

Lenke til kommentar

Hei! I det siste har jeg hatt problemer med 4G. På min telefon virker det bare av og til. Altså noen ganger har jeg 4G, andre ganger bytter det mellom 3G og edge( tror jeg det var. ) Men hvis den får 4G med en gang jeg skrur på date, er signalet stabilt. Har hørt litt med Chess, og de sier at det ikke er noen kjent feil i området.

Noen som har hatt lignende problemer?

Lenke til kommentar

Fikk endelig sendt inn min telefon til deltaservice for å fikse kaneraet. (rosa skjær i dårlig lys) Fikk melding samme dag om at bytteenhet var sendt i retur, så da må jeg nok klare meg uten HAAC-micene som min hadde. ? Noen som vet noe om lydkvaliteten på de nyere telefonene som mangler disse?

Ellers har jeg hatt en annen One som lånetelefon, og skjønte plutselig de som klaget over dårlig varsellys. På denne er det knapt nok synlig i vanlig lampelys, og svakt selv i stummende mørke. Denne har riktignok åpenbart vært i bakken, så mulig innmaten har forskjøvet seg slik at ledlyset ikke er rett bak hullet i høyttalergrillen lenger, men godt mulig den kom slik også..

 

Edit: Swaptelefon kom i dag. Ut fra serienummer må det være en reparert enhet. SH34R skulle bety at den ble produsert i Shanghai 28.04 2013, så da kan det hende den har HAAC-micer. Bezel ser ny ut, kritthvite kanter og ingen gaps eller overheng. Notification led lyser for øvrig opp som bare det på denne.

Endret av teitur
Lenke til kommentar

Jeg er nesten litt imponert over HTC i denne runden. De har vært veldig flinke til å utvikle ny firmware til M7. Godt de ikke holder på som i gamle dager, da de forventet at alle byttet telefon hvert eneste år og droppet utvikling med en gang.

De er jo først ute alltid. Synd at M8 ble så altfor stor, skulle gjerne fortsatt med HTC. Nå håper jeg på en Z2 Compact

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...