Jump to content

Marinius

Medlemmer
 • Content Count

  790
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

240 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Vi bruker YNAB (You need a budget). Fikk dette anbefalt her på forumet for mange år tilbake siden, og det har levert over alle forventninger. Har gjort underverk for økonomien. Har brukt dette nå i nærmere 3-4 år og har det siste 1,5 årene også brukt det på en bedrift jeg eier og driver. Funker utrolig bra! Anbefaler å se denne videoen, veldig forklarende og god Ender du opp med å bruke det, setter jeg pris på om du bruker denne henvisningslinken. Da får både du og meg en ekstra gratis måned https://ynab.com/referral/?ref=2PlgaRz5d2AL0PUJ&utm_source=customer_referral
 2. Fortsatt 1,5 timer til den lanseres?
 3. Jeg er enig i det som blir skrevet over meg her. Ta med CV og søknad, best med dette på papir i min mening. Selv får jeg alt for mange mail, slik at dette fort vil forsvinne i mengden. Også må jeg understreke at jeg synes det er viktigst at du søker et sted du ønsker jobb, og faktisk skriver en søknad rettet mot dette stedet. Det er veldig lett å se at en søknad er skrevet universalt til 100 butikker, skriver du en personlig har du mye større sjanser for å lykkes. Jeg får ganske mange søknader hos meg, men svært få er personlig skrevet til min butikk.
 4. Prøver å tjene mer penger og bruker YNAB! YNAB (You Need A Budget) har virkelig reddet meg og gitt en helt unik innsikt. Kan anbefales!
 5. Hei, Jeg eier og driver en butikk som har behov for felles lagringsplass og et godt oppsett rundt lagring. Vi har 3 stk kassepc'er og flere bærbare / kontorpc'er. Jeg har følgende ønske: Kunne kjøre cloning / backup av alle pc'ene hver natt. Gjerne dedikere X antall GB til dette, for så å skrive over de eldste filene. Ønsker helst å sette opp slik at serveren / NAS kommer opp som en egen Disk om dette er mulig. Fibermulighet? Har et Unifi system satt opp i dag med mulighet for å bruke fiber, hadde kanskje vært en fordel å kunne koble til denne, slik at flaskehalsen blir evt nettverkskablene/pc'ene? Ekstern tilgang hadde vært en stor fordel Jeg har i dag ikke stor kjennskap rundt dette temaet, men kan fint lære for å sette opp noe ordentlig. Usikker på om det er bedre med en "ferdig" løsning, eller sette opp server selv (og da måtte lære dette)? Vi har et rackskap i dag, har kikket litt på en slik løsning? https://www.komplettbedrift.no/product/985854/nettverk-datarom/nettverksprodukter/nettverkslagring-nas/qnap-ts-431xeu-8gb-4-bay-rack-nas#
 6. Telenor har "Ring Norden" tjenesten som er mulig å aktivere. Koster 9,- i mnd og gir deg ubegrenset ringing til norden.
 7. Telenor har det som heter Mine-Meldinger. Dette høres ut som hva du etterspør. Mine-meldinger.no
 8. Du sammenlikner dem med en kundeservice, noe dem veldig tydelig ikke er. Dem er en tjeneste, og tar seg betalt deretter. En makspris på 598,- er ganske moderat sammenliknet med priser i andre bransjer. Jeg skjønner ikke helt hvorfor så utrolig mange forventer at alle tjenester og ting relatert til Internett, PC, mobil ol skal være tilnærmet gratis? Minner meg litt om en god del eldre kunder fra min tid i Elkjøp som kom inn og forventet at vi skulle bruke flere timer på å sette opp f.eks. iCloud og Apple-ID mellom enhetene dems - helt kostnadsfritt! «Dette var jo noe vi var vokst opp med». På lik linje som at man i dag kan Google seg frem til hvordan man skal fikse en bil, er det da veldig få personer som forventer at et verksted skal jobbe gratis? Eller at en rørlegger skal jobbe gratis? Hvorfor skal liksom alt som er relatert Internett plutselig være gratis? Alle bedrifter har et mål om å tjene penger, både Telenor, Telia, ice, mekonomen, Olsen Rørlegger AS osv. Jeg er stort sett veldig glad i å lese innleggene dine, da de alltid er fylt av gode kunnskaper og konstruktive vinklinger. Men dette, hva jeg vil kalle barnslige, hatet mot Telenor - ser jeg ikke helt poenget med å spre slik? Det er da aldri noen som har påstått Telenor er en billig operatør? Det er jo derfor vi har OneCall, Ice, Talkmore og Komplett Mobil. Man får stort sett hva man betaler for.
 9. Prøv oss i 2mnd kampanjen kan brukes. Ring kundeservice og få igjen månedssummen på abo.
 10. Jeg kjøpte meg en MBP 15" for 3 dager siden... Bør jeg altså returnere den og vente på det som kommer? Er heldigvis åpent kjøp frem til Juni.
 11. Av prinsipp er jeg enig med deg. Dog mener jeg at en god backup rutine vil erstatte dette behovet. Mitt bruk f.eks. Google Photo til bilder Min Sky for ekstra sikkerhet Onedrive og Onenote til dokumenter Google konto til innstillinger, passord, kontakter Mine kontakter for dobbel sikkerhet av kontakter Lastpass for lagring av passord og generering av nye Hadde tidligere automatisk backup av sms og anropslogg, men det var egentlig overflødig. Trengs ikke og funket ikke like sømløst som resten. Alt dette gjør at jeg kan ha mitt innhold på tvers av flere telefoner, i tillegg til å aldri miste innhold.
 12. Få på 4g og USB C, så kaster jeg pengene mine etter Microsoft. Denne er uaktuell pr nå uten 4g. Nå må jeg bruke strøm av både mobil og SP4 for å komme på Internett.
 13. Pga av slike hendelser, selvpåført eller ikke gjorde at jeg forsikret min S8+. Enig. Det og at jeg bytter telefon ofte gjør at SWAP er genialt for meg.
 14. Pga av slike hendelser, selvpåført eller ikke gjorde at jeg forsikret min S8+. Enig. Det og at jeg bytter telefon ofte gjør at SWAP er genialt for meg.
 15. Hva med Mate 9 pro? Ikke minnekortplass, men 128gb internminne holder kanskje?
×
×
 • Create New...