Gå til innhold

Offisiell HTC One tråd - (M7), 2013


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hehe, itavisens utplukkede sitater er ikke spesielt representativDe fleste tester koker ned til at de er pretty much helt like gode, men forskjellen ligger i designet. Mange foretrekker HTC one sin approach, men det er jo en smakssak.

Endret av Slai
Lenke til kommentar

HTC Norge holder fortsatt fast på levering denne uken:

 

Da er endelig ventetiden snart over. Mot slutten av denne uken vil de første kundene motta sin HTC One. Ta kontakt med din forhandler for eksakt dato på når du kan motta din.

Noen telefoner er visst allerede utsendt til noen kunder. Jeg har ikke hørt noe fra Elkjøp enda.

 

Når det gjelder One vs S4 så er det sant at det går på smak, og at ingen av de er bedre enn den andre. Jeg foretrekker One pga design, skjermstørrelse, LCD>AMOLED, MYE kjappere og responsiv OS (sense>bloatwiz) og et kamera som er bedre til mitt bruk.

Endret av Puffah
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ringte netcom sin nettbutikk.. De har fått inn en god del i dag, og begynner å sende ut til de første som har forhåndsbestilt..

 

Jeg bestilte nokså sendt, så usikker på om jeg får den sendt ut denne uken, men det skulle komme flere og flere telefoner fortløpende fram over nå

Lenke til kommentar

Grunnen deres er vel at de foretrekker designet, mer enn noe annet, så vidt jeg husker fra når jeg leste dem?

 

Selv hadde jeg vurdert HTC One om det ikke var for designet. Virker som en knall telefon på alle områder.

Endret av Slai
Lenke til kommentar

Har brukt (altfor) mye tid på å lese og se HTC One vs S4 reviews, og selv om det meste av specs peker mot S4 blir jeg mer og mer dratt mot HTC One. Det har noe med at du merker hvordan testere ikke klarer å forklare hvorfor de trekkes mot One.

 

Uansett...har kansellert ordren min på S4 og skal nå bestille HTC One. Det er sikkert sagt og skrevet mange ganger i tråden men hva er beste sted for å bestille online uten abonnement? Ønsker silverutgaven.

Lenke til kommentar

Uansett...har kansellert ordren min på S4 og skal nå bestille HTC One. Det er sikkert sagt og skrevet mange ganger i tråden men hva er beste sted for å bestille online uten abonnement? Ønsker silverutgaven.

Jeg trodde i første omgang at Elkjøp (siden de er hovedforhandler for HTC) ville være et lurt valg. Både Netcom, Chess og Telenor/djuice har sendt ut telefoner i dag, men Elkjøp svarte meg på mail i sta at leveransedatoen fortsatt er 09/05. Jeg håper dette kun er en servicegutt som kopierte datoen som står på nettsiden uten å sjekke, og at de faktisk har fått en leveranse i dag de også. Netcom og Chess har jo fortsatt ingen dato på sine nettsider.

 

Det ser ikke ut som noe sendes til meg fra Elkjøp i dag, og jeg blir gretten hvis ikke noe skjer i morgen heller

Endret av Puffah
Lenke til kommentar

Grattis Apox. Gi gjerne litt tilbakemeldinger om hvordan du opplever telefonen. Byggekvalitet, smidighet og ikke minst batteriet.. :)

 

byggekvaliteten er perfekt på min, har sett rapporter om folk som har fått sin med små gaps osv. Telefonen er også lynrask. Batteriet er ok, det ramlet fra 100% til 96% over natten med wifi og bluetooth på. Min s3 ramlet til 80% på samme tid.

 

Eneste jeg er litt skeptisk til akkurat nå er kameraet. Men det er sikkert bare jeg som ikke har funnet riktige innstillinger enda.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...