Jump to content

Eyerock

Medlemmer
 • Content Count

  130
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

64 :)

About Eyerock

 • Birthday 12/04/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Deilig! alt kjøpt dette spillet på steam, så gleder meg til å få kloa i det!
 2. klarte spillet igår! meget fornøyd! anbefales!
 3. Spiller dette på min Samsung Odyssey G9 med RTX 3080 og Ryzen 5900X, jeg sitter å måper, spillet er bare så utrolig vakkert :O klarer nesten ikke spille, bare går rundt i night city å titter. anbefaler å spille med headset av type 7.1 eller 360 lyd, det er svært mye lyd i dybden, bare du snur deg så hører du lyder fra over alt, en meget levende by med sjel! positivt overrasket! inne i di første 4 timene! ennå! får håpe jeg klarer å legge fra meg grafikk måpingen å spille snart
 4. Gleder meg til dette! Preloaded på Ubisoft Connect nå!
 5. fikk heldigvis watch dogs legion ved kjøp av RTX 3080, men det blir nok mer AC Valhalla som frister.
 6. 5900X blir nok mitt stå sted. venter på bench før jeg tar noen avgjørelser her.
 7. fikk kortet igår, meget fornøyd gikk fra GTX 1080, før har jeg FPS counter ingame, nå er det så høyt og flyter så bra på alt jeg har spillt at jeg faktisk skrudde det av xD
 8. trodde den skulle være dyrere, men kjøpet mitt traff egentlig så fort teasen av god of war kom xD blir oppfølgeren i nærheten så bra som forgjengeren så kan vi bare glede oss!
 9. litt i seneste laget, kommer for sent ut for min del, jeg holder meg til nvidia om jeg går på en smell på det så kan jeg leve med det.
 10. Det virker som di fleste har vente veldig lenge på 3000serien, meg selv inkludert, flott at 3-parts kort lanseres samtidig så det ikke blir tommehyller med en gang, men selv går jeg for Founders Edition da jeg virkelig liker kortet, kommer i dag fra gtx 1080 founders edition aldri vært noe problemer og det suser og går som dagen jeg kjøpte det enda. men jeg liker at kortet er stillegående og har lav temp ut av esken.
 11. Blir nok 3090 på meg også! skal du ha founders eller går du for 3-part? jeg må si founders var veldig spennende denne gangen med å love mer kjøling og mer stillegående.
 12. Tar første kortet som blir tilgjengelig ved release, founders edition er bra nok for meg. sitter idag på et GTX 1080 founders edition, utmerket i 1080p men når 1440p starter så er morroa begrenset. store planer om å spille cyberpunk til høsten, så orker ikke gå rundt å vente på at kortene ikke er på lager.
×
×
 • Create New...