Gå til innhold

Derfor får du ikkenye filmer på Netflix


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

kim+dotcom--+vi+har+gjort+alt+sammen+vi.jpg?o=4667710&w=698&h=392&ee=1358508819Men iz okey i haz internets frem til filmbransjen fatter dette.

 

Største problemet er alle disse underselskapene i forskjellige land som må avvikles før noe kan skje.

Disse firmaene er ute og kjøper rettigheter fra film produsentene som Warner for eksempel for distribusjon i ett land.

Disse selger da videre til TV kanaler osv og er det leddet som lager disse forsinkelsene, får vi bort disse så blir det bedre.

 

Dessverre er det like lett å få dem bort som advokat firmaet Simonsen som burde vært jevnet med jorden for mange år siden.

Lenke til kommentar

Jeg har en aktiv Netflixkonto, som jeg har betalt for uten å brukt i hele tatt i mange måneder nå. Tjensten er for så vidt bra som bare det, men innhold og tilgjengelighet gjør tjenesten ubrukelig.

 

Dette pga kronglete rettigheter? Altså, vær så snill... Dra hue ut røven og få gjort de nødvendige endringene for at dette blir tilrettelagt. Jeg kommer aldri til å bruke en slik tjeneste med dagens innhold og det faktum at man må vente mange måneder, kanskje år, før en sesong/film dukker opp.

 

Usikkert er det også hvor lenge jeg gidder å ha et aktivt abonnement. Når jeg avslutter dette er jeg tilbake til å laste ned alt jeg ønsker uten å betale en krone for det, med god samvittighet!

 

Det er ingen grunn til at dette ikke skal vær mulig. Regionale grenser og dagens rettigheter er latterlige! Se på Spotify! Se på Steam! Se på Origin! Se på Wimp! Og det forventes at jeg skal springe på en el-kjede etter jobb for å kjøpe meg et fysisk eksemplar jeg ikke har plass til?! Spar meg!

Lenke til kommentar

Når flere går over til strømmetjenestene vil det nok etterhvert lønne seg å la det ligge der kontra dvd-salg. Kinoen vil nok i ganske lang tid ha første prioritet, men at DVD/Blu-ray og TV-selskaper skal komme foran stream tror jeg nok vil endre seg etterhvert.

 

Netflix i amerikansk versjon har så stort biblotek at jeg ikke har behov for å hoppe på de nyeste filmene/seriene helt enda. Har fortsatt mye å se.

Lenke til kommentar

Gleder meg til den dagen serier blir lagd for streaming og ikke reklamefinansiert TV. Er dritlei av "Previously on..." , "Tonight on...." , "Coming after the break" , "So far on tonights...". osv osv. Et halvtimes program minus reklamepauser: 22 minutter. Minus alt nevnt ovenfor: nærmere 15 minutter.

 

spot on! Dette er et enormt hat!

Sjekk ut mythbusters, f.eks...

Lenke til kommentar

Liker netflix jeg :) ...greit nok at den mangler masse sesonger av nyere serier, men det finnes jo masse serier der jeg ikke har sett, og mange filmer som jeg ikke har fått med meg når de var populære + masse jeg kunne tenkte meg å se på ny. Netflix mangler kanskje en hel del, men man finner _ALLTID_ noe man ikke har sett før! Og av den grunnen alene, fungerer tjenesten utmerket!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hvem sier det? Med unntak av projektor er det få andre enheter som egner seg til å se film på.

 

Dette var opp i en av trådene som tar for seg tv lisensen , der en hadde kvittet seg med tven og drev med streeming i stedet .

Nå var ikke Netflix spesielt nevnt men likevel kan man ta det med også

 

her virker det som mange ,( antagelig for mange ) har forvente nytte innhold på disse "kanalene".

Da skal man vite at ikke alle har tid til å vente til det blir tilgjengelig der

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...