Jump to content

smileyy

Medlemmer
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

74 :)

About smileyy

 • Birthday 08/15/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Tøft! Har sett noen elektriske versjoner av disse, og de imponerer. Kan få mye motor inn i et stort hjul 😁 Vet ikke helt om du klarer å få en elektrisk versjon til under 6000, men virker som de passer meget godt til de på 100 kg++
 2. Veldig lite om de. De er helt nye. Registrert i 2020: https://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.jsp;jsessionid=5KyV5dK2ASdqdyNOvtO3amQJln_ngmY7nf7QkERu5FGN2dXnpj82!-344352372!2140230429?orgnr=924645253 For nye til å se noen tall, dessverre: https://proff.no/selskap/sparke.no-as/trondheim/postordre-internetthandel/IFAICUD10K9/ Domene eies av et reklameselskap, Nytteverdi AS: https://proff.no/roller/nytteverdi-as/trondheim/reklamebyråer/IF3SG0801DI/ Samme eiere som Sparke. Vil si at det er litt risky å handle derfra, etter som de kjører sitt eget merke på de fleste sparkesykklene. Legger de ned, sitter du med skjegget i postkassa.
 3. Usikker på hvor du kan prøvekjøre de, men du kan kjøpe hos e-wheels: Kaabo Mantis Pro: https://e-wheels.no/produkt/el-sparkesykkel/kaabo-mantis-minimotors (den la de ut idag, lå der ikke i går, tror jeg) Zero 10: https://e-wheels.no/produkt/el-sparkesykkel/zero-10-el-sparkesykkel Du kunne prøvekjøre de i Drammen, hos e-wheels, men de har stengt butikken pga corona. Ser for så vidt nå at Kaabo Mantis ikke selges i lovlig versjon: -- -maksimalt veie 70 kg (inkludert batteri) -ikke være bredere enn 85 cm -ikke være lengre enn 120 cm -ha en sperre som gjør at det ikke kan oppnå høyere hastighet enn 20 km/t med motorkraft. Sperren skal være satt av produsent eller den som kan gjøre det på vegne av produsenten. Brukeren skal ikke kunne endre sperren til en hastighet over 20 km/t. --- Så da utgår nok Kaboo Mantis for meg, med mindre regelverket endres. Litt kjedelig at de ikke kan være lengre enn 120. Zero10 er 123 cm lang. Lurer på hvor strenge disse reglene er.
 4. Jeg kjøpe e-wheels e3, en litt kraftigere modell enn E2S V2, og kostet litt over 6000. Jeg tipper 100 kg på vekta, og kan si at denne drar meg ikke opp alle bakker. Ikke i Oslo hvertfall. Den fungerer fint til slakke bakker, men med en gang det blir litt bratt, duger den ikke. Har også problemer med motor temperaturen, om jeg kjører en lang slakk bakke. Er vel bare å innse at denne ikke er for min vektklasse, selv om jeg veier under 120 kg. Kvaliteten er ganske så Kina, men det fungerer greit etter diverse justeringer. Demperen bak er ikke spesielt bra, og den kan kun brukes på asfalt. Kjører du på grus, sti eller noe som helst ujevnt underlag, rister det godt. Personlig, fungerer denne sparkesykkelen greit, men om du er på den tyngre siden, bør du burdere noe annet. Og du må kanskje opp i pris, før du blir fornøyd. Personlig, tror jeg at E3 duger for meg denne sommeren, men til neste år oppgraderer jeg til Zero 10 eller Kaabo Mantis.
 5. Det er mitt inntrykk også.Har jo kjøpt andre ting fra de også, uten problemer med service eller leveransen. Men denne saken, kan kanskje snu litt på inntrykket mitt. Så det har skjedd litt siden fredagen. Først og fremst, så fikk jeg nytt prisvarsel på Surface Book 2 på fredag. Den var satt ned til 9734 kr hos IT-Shop.no. Nesten 1000 kroner billigere enn ProShop! Jeg var på nippet til å avbestille hos ProShop og heller legge bestillingen min hos IT-store.no, men siden jeg allerede er kunde hos ProShop, og strengt talt aldri hørt om it-store.no, valgte jeg å holde på bestillingen min. Trofast kunde og sånn. Men hva skjer idag? Jo, jeg får mail fra ProShop om at de hadde priset maskinen feil, og annulerte hele ordren min. Pc'en er tilbake til fullpris igjen. Hva slags forbrukerrettigheter har jeg her? Er det i det hele tatt lov å trekke tilbake ordre på den måten? Spesielt, når konkurenter av de har kjørt tilsvarende tilbud i samme periode? Om 2 konkurenter kjører priskrig på samme produkt, men så trekker dene ene parten tilbudet etter 3 dager, og skylder på prisfeil? Hadde det ikke vært for ProShop sin feilprising, hadde jeg vært en lykkelig eier av Surface Book2 nå. -Hvordan påvirker dette prisguiden, sine stats? ref: https://www.tek.no/artikler/test-norges-billigste-nettbutikker-2016/364620 Om de kan gi 50% rabatt på utvalgte produkter, også annulere de på mandag, så blir de tydeligvis ikke borte fra statistikken(ref tilbudet til proshop i april Surface book 2, som sannsynligvis også var priset feil)
 6. Proshop.no Er det bare jeg som reagerer på at de til tider har svært lave priser på produktene sine? Fant for noen år siden en tv hos Proshop, igjennom Prisguiden.no. De hadde lagt ut en Samsung 55" 4K tv til ca. 1400 kr. Ja, du leste riktig, Et tusen fire hundre. Jeg kjøpte den med en gang, og etter en ukes tid, kom tv'en i posten. Fungerer pr dags dato helt utmerket! Ut ifra at prisen var så lav som den var, tipper jeg at noen var litt raske med å publisere produktet, og tastet inn en 0 for lite. Fort gjort, men med forbruker rettighetene her til lands, er alle kjøp bindene. Så det gikk jo bra. I disse dager, snuser jeg på ny laptop, og har lagt et varmt øye for Surface Book 2. Ganske dyr og men med unike fordeler. Sjeldent noen bra tilbud å finne på den, men hvem er det som setter den ned fra ca. 22 000 til 12 00 kr i 2 dager i april? Så skjer det samme igjen idag men enda billigere: Fra 20 990,- til 10699,- Hvordan kan de prise seg så lavt? Ingen andre butikker kjører tilbud på microsoft produkter som dette? 50% rabatt ...Det må jo selges med tap? Eller har jeg kjøpt en kina kopi eller tjuvgods?
 7. Hver av vognene holder jo bare 6-8 personer. Da er vel heller tanken at hver vogn kjører direkte til sin destinasjon, uten å gjøre flere stopp underveis. Om du reiser fra Oslo til Beijing med en hyperloop, er vel tanken at du og med-reisende skal kunne kjøre direkte, enn å gjøre 50 stopp på veien?
 8. Det må kreve enormt mye datakraft å kjøre, men på en annen side, så har det dukket opp mange gode løsninger, for å senke maskinkravet de siste årene. Øye tracking gjør at man bare trenger å rendre 20% av skjermen f.eks. og med drivere, kan man doble 45 frames i sekundet, til 90 frames, uten å merke allverdens forskjell. En annen, litt morsom ting, er at man burde kunne nedskalere oppløsningen på skjermen til hva enn skjermkortet ditt klarer å pushe ut i 90/45 frames.i sekundet, og dermed gi deg en kanskje pikselert, men langt penere opplevelse, enn hva 2 eller 4k skjermer klarer å levere idag.
 9. Det var overraskende å lese at en så lav andel foretrakk 4k, på den avstanden, men det er litt feil å mene at vi ikke trenger noe høyere oppløsning innholdet og skjermene våre. Personlig, foretrekker jeg 4k, og sikkert enda høyrere når det kommer. Det er helt klart forbedringspotensialet i skjermene våre, selv om noen ikke klarer å se forskjell på 720p - 1080p og 2160p. Dessuten, er det ikke litt feil å vise en klipp fra en film, for å se om man kan se forskjell? Filmer har jo en redusert oppdateringsfrekvens, for å få til "film føelsen", som på mange måter går også ut på detalje nivået og flyten i bildet. Hadde testen vist klipp fra sports sendinger eller dokumentarer, ville nok flere valgt 4k skjermen, framfor de andre. For min del, er ikke skjermene våre bra nok, før de kan sammenlignes med den mest høyoppløste "skjermen" av alle: Speilet. Høres kanskje litt teit ut, men et speil har pr definisjon ikke noe begrensning på verken oppløsning, frekvens eller farger. Bildet du ser i speilet er med andre ord, det mest optimale for menneskeøyet, sammenlignet med hva vi ser i virkeligheten. Så, hvis du setter opp en test, hvor du får testpersonene til å sammenligne et emulert speil fra en 4K skjerm og et faktisk speil, vil samtlige av testpersonene velge speilet, rett og slett fordi det viser det beste og klareste bilde. Jeg tror ikke en 4k skjerm vil ha noe potensialet til å vinne den testen, før du sitter veldig langt unna skjermen. Langt mer enn 4 meter. Jeg skjønner så klart at det er nesten umulig å lage en bra test på dette, siden speilet hele tiden vil re-orientere seg for hver minste lille hodebevegelse du gjør, men det viser at vi har en lang vei å gå på skjermteknologien vår, før noen kan si at den ikke trenger å gå noe høyere.
 10. Denne nyheten og uttalelsen er årsaken til at SteamOS bare kan glemme Riften. Nylig så trakk de Linux løftene sine, helt sikkert litt cash og deals med Microsoft, og er det ikke Linux støtte, så vil det ikke funke for SteamOS heller siden de er bygget på Linux. Det handler nok mer om å nå så mange som mulig, på kortest mulig tid. Jeg vil anta at antallet Linux maskiner med sterk nok HW til å dra VR er såpass lavt, at det rett og slett ikke er noe poeng å utvikle enda. Vil også anta at de Linux maskinene som sitter med så kraftig HW, har en partisjon av windows installert også. Samme blir det med Mac. Det finnes knapt Mac'er der ute som har god nok HW til å dra VR, så å lage noe løsning til de, vil få en svært lav respons. Jeg vil tippe at når Oculus har fått posisjonert seg i Windows markedet, vil Linux og Mac følge etter. ...ellers, er det jo bare å hoppe på Vive. De får garantert Linux støtte.
 11. "Den sylinderformede enheten som skal spore bevegelsene til brillene vil også følge med i pakken til den endelige utgaven" Gjør de det? Kom det fram i går egentlig? Jeg satt igjen med et inntrykk av at xbox kontrolleren skulle følge med CV1, og at de nye kontrollerene kun var for utviklere, og kom ikke ut før på et senere tidspunkt, når innholdet er på plass?
 12. Så langt sprøyt ja, men sprøyt er jo egentlig ikke noe nytt, innenfor "udødelige" tjenester. Vi har jo allerede tjenester som fryser ned hode og kropp, i håp om å bli gjennomlivet senere, uten av de har noen lovende framgang i hvordan man i det hele tatt skal kunne tine opp og gjenopplive en person. Det sagt, så ville jeg mye heller bli lastet opp på en 200 000 petabyte disk, og håpe på å bli "bootet" opp en gang i framtiden.
 13. ...og der fikk jeg mail fra ProShop, vedrørende mitt innkjøp av UE55HU6905 til 1369,- inkl. moms og sending.... *trommevirvel* De bekrefter hererved at ordren er pakket og klar til sending. ...kan det med andre ord bety at jeg får Norges billigste UHD tv? Noe har de hvertfall sendt meg Oppdaterer videre, når pakken er fysisk mottatt.
 14. ....1369,- hos ProShop nå faktisk: https://prisguiden.no/produkt/samsung-ue55hu6905-209209 Men 5 minutter etter jeg la inn bestillingen min, tok de bort hele "tilbudet" :/ Fikk bestillingsbekreftelse på 1369,- så da venter jeg i spenning ...men realisten i meg, sier at jeg heller får en mail i morgen, og pengene tilbake. Men tilbake til innmelder: Hva med Samsung UHD + kurvet til 10 989,- https://prisguiden.no/produkt/samsung-ue55hu7105-217410 Vet svært lite om den, men virker lovende på papiret... Noen som har noen erfaringer med den? Svenskene på Siba gir den en generelt bra karakter for så vidt.
×
×
 • Create New...