Jump to content
Sign in to follow this  
Spillredaksjonen

De beste spillene i 2012 (DS, iPad, iPhone, Mac, PC, PS3, Vita, PSP, Wii, WiiU, X360)

Recommended Posts

Godt dere husket spec ops. Beste historie på veldig mange år samt en veldig unik opplevelse av spillmediet. Sjelden jeg har følt meg så kjip som når jeg spilte det.

 

Forøvrig ingen som klager på generisk spillmekanikk når et eventyrspill skilter med en flott historie, så det trengs i mine øyne ikke her heller.

 

I ferd med å spille walking dead nå og kan fort se ut til at det fortjener plassen, i tillegg har vi to the moon og resonance også, så på historiefronten har det vært et godt år.

Edited by Wrathmont

Share this post


Link to post
Annonse

TSW har MYE bedre historie en noen av de på den kåringen.

 

hatter og seie det men om du har lest litt bøker og kan grunnlegende mytologi så er det bare haug med ripp off

 

seier ikkje TSW er dårlig, men storyen er ikkje så bra som folk skal ha det til (orginal historiene dei baserer seg på og goode gamle illuminate gåten med da vinci koden pakkepapir har vi hørt før)

Share this post


Link to post

*Gjesp* Forutsigbart og kjedelig. Nok en liste som kunne vært tatt rett ut av MTV-awards om det skulle dreid seg om musikk.

 

Er det noen spillsider der ute som mener noe annet enn at spillenes Justin Bieber og Rihanna er det beste som kom ut i 2012? Denne lista er jo som snytt ut av nesa på en tilfeldig forumbruker som har spilt de 5 mest populære spillene i år, men den kommer til å reflektere lesernes liste, og det er er vel viktig for å fortsette å vokse, og få mer reklameinntekter.

 

Blir forhåpentligvis litt mer interessant når skribentene kommer med sine lister.

Share this post


Link to post

Farcry 3 burde nok stått på listen - ser ut som det er vinneren blandt leserne hos Gamespot.

 

Vet ikke om jeg har misforstått, men burde Max Payne 3 og AC3 stå på lista over skuffelser når dere har anmeldt spillene med 9 og 8? Er noe enig i at Max Payne ikke har samme drivet som i de forrige titlene, men hadde ikke forventet å finne det på denne listen. Sier litt om Rockstar når de legger lista så høyt at en 9'er er dårlig ;)

Share this post


Link to post

Jeg trodde Far Cry 3 skulle bli mitt spill.

 

Men. Jeg kjeder meg faktisk når jeg spiller det.

 

Historien er egentlig ganske ræva. Den åpne verdenen gir meg ingen lyst til å utforske; det er jo bare juggel/'loot' i kasser rundt omkring, relics, og japanske brev der uansett. Og ingenting av dette er spennende etter 3-4 timer i spillet.

 

Kjøretøyene er....kjedelige, men i tråd med det Far Cry har gitt oss tidligere.

 

Jeg skjønner ikke hvorfor de innfødte har australsk aksent. Jeg gremmes skikkelig hver gang de åpner kjeften når jeg har tatt tilbake en outpost. Replikkene er enda verre enn aksenten.

 

Jeg synes det er kleint at jeg blir sendt ut på jakt etter et unikt, sjeldent, utrydningstrua dyr, for å kunne bære to granater ekstra.

 

Radiotårnene i spillet er mer eller mindre identiske med utkikkstårnene i Assassins Creed, bare dårligere.

 

Det å ta tilbake outposts er blitt høydepunktet for meg etterhvert, og det finnes grenser for hvor lenge om gangen dette er underholdende. Jeg innrømmer samtidig at flammekasteren og håndteringen av ild i spillet er utført veldig bra.

 

For min del gjør ikke Far Cry 3 noe som helst bedre enn det Just Cause gjorde for 2-3 år siden. Ok, grafikken er ikke så ille, men det stopper der. Personlig skjønner jeg ikke hvordan Far Cry 3 i det hele tatt kunne vært kvalifisert til årets spill, og jeg skjønner heller ikke 10/10 karakteren Eurogamer har gitt det.

Edited by afterall

Share this post


Link to post

*Gjesp* Forutsigbart og kjedelig. Nok en liste som kunne vært tatt rett ut av MTV-awards om det skulle dreid seg om musikk.Er det noen spillsider der ute som mener noe annet enn at spillenes Justin Bieber og Rihanna er det beste som kom ut i 2012? Denne lista er jo som snytt ut av nesa på en tilfeldig forumbruker som har spilt de 5 mest populære spillene i år, men den kommer til å reflektere lesernes liste, og det er er vel viktig for å fortsette å vokse, og få mer reklameinntekter.Blir forhåpentligvis litt mer interessant når skribentene kommer med sine lister.

 

Helt greit å være uenig i kåringene, men dette var helt og holdent en demokratisk prosess der spillene med flest stemmer vant. Da blir det ofte litt slik at storspillene flyter mot toppen.

 

Og ja, jeg kan røpe så mye som at de personlige listene inneholder mer obskure titler enn dette, fra flere hold.

 

Farcry 3 burde nok stått på listen - ser ut som det er vinneren blandt leserne hos Gamespot.Vet ikke om jeg har misforstått, men burde Max Payne 3 og AC3 stå på lista over skuffelser når dere har anmeldt spillene med 9 og 8? Er noe enig i at Max Payne ikke har samme drivet som i de forrige titlene, men hadde ikke forventet å finne det på denne listen. Sier litt om Rockstar når de legger lista så høyt at en 9'er er dårlig ;)

 

Største skuffelse tilsier ikke at spillet må være dårlig, bare at det skuffet en del av skribentene. Personlig var jeg ikke skuffet av verken Assassin's Creed III (som jeg anmeldte) eller Max Payne 3, men størsteparten av redaksjonen ser ikke ut til å være enig med meg akkurat der.

Edited by Arodem

Share this post


Link to post

hatter og seie det men om du har lest litt bøker og kan grunnlegende mytologi så er det bare haug med ripp off

 

seier ikkje TSW er dårlig, men storyen er ikkje så bra som folk skal ha det til (orginal historiene dei baserer seg på og goode gamle illuminate gåten med da vinci koden pakkepapir har vi hørt før)

Fortsatt en bedre historie enn hva Hack Walters klarte å servere oss i ME3:

"Ctulhu-monstrene fra marerittene har kommet, så nå må vi kjempe mot en organisasjon dedikert til menneskets fremgang for å overleve og ta tilbake jorda."

Cerberus gikk plutselig fra å være en liten utliggerorganisasjon med begrensede midler til å være en makt på linje med Reapers. Illusive Man er blitt en slave og alt dette forklarer dette, men det endrer ikke at noen rett under i en såpass stor organisasjon burde forstått dette og tatt kontroll.

Jorda skal tas tilbake? Det er helt ubegripelig, den blir aldri fremstilt som en planet av stor taktisk viktighet og det burde være langt viktigere å beholde kontroll over The Citadel ettersom romstasjonen faktisk er hjertet til all galaktisk reise, for ikke å nevne at det er her Reaperne alltid har startet tidligere for å effektivt kutte av nesten all interplanetarisk reise.

 

Det er så mye i Mass Effect 3 som ikke stemmer med de tidligere spillene både historiemessig og loremessig at du ikke kan ha spilt de foregående spillene og heller ikke lest en bok for å kalle det en god historie. The Expendables 2 har en bedre historie enn Mass Effect 3, der har man i det minste forstått styrkene ved franchiset.

Share this post


Link to post

Hvor er Far Cry 3? Og hvorfor i huleste vant ikke RE6 største skuffelsen? Hvorfor er Max payne 3 i det hele tatt vurdert under den kategorien? Huff. Ble litt skuffa!

Share this post


Link to post

TSW har MYE bedre historie en noen av de på den kåringen.

 

Fullstendig enig. For øvrig så hører vel D3 hjemme på lista over de største skuffelsene også.

Share this post


Link to post

Leit at Mark of the Ninja ikke er med i kategorien for "Beste visuelle design". Det er jo helt genialt lagt opp, om enn ikke 100% nyskapende så er det iallefall milevis bedre enn feks Dishonored og BL2 (i mine øyne).

 

Annbefaler forøvrig alle å sjekke det ut på steam da det er/var på salg nå :)

Share this post


Link to post

Max payne 3 under årets skuffelse?

Give me a fucking break dude!

Ja det skuffet meg såpass at jeg er på en 5the

gjennomgangen av spillet nå.(hard mode nå på pc)

Er helt uenig i at det var en skuffelse. :thumbdown:

Selv om 1eren er best. :)

Edited by rbr

Share this post


Link to post

Jeg likte Max Payne 3, men det er ikke like bra som de andre spillene i serien. Selv vil jeg plassere Halo 4 som årets skuffelse. Vet ikke helt hvorfor, men fikk bare ikke den godfølelsen som jeg fikk av de andre spillene i serien. Ellers er jeg svak for The Testament of Sherlock Holmes og ville hatt det med. Likte historien og gåtene veldig godt.

Share this post


Link to post

Tja litt imponert over at et ps3 spill tar så mye av tittlene da. He he selv ikke brukt min ps3 på en stund :p Kjøpte meg Dragon's Dogma til den men ja. Og selv vil jeg fremholde masseffect 3 som en litt stor skuffelse sammen med D3 som nevnt av andre her. Star Wars The old republic er jo ikke her siden det ble utgitt des i fjor :p

Share this post


Link to post
TSW har MYE bedre historie en noen av de på den kåringen.
hatter og seie det men om du har lest litt bøker og kan grunnlegende mytologi så er det bare haug med ripp off seier ikkje TSW er dårlig, men storyen er ikkje så bra som folk skal ha det til (orginal historiene dei baserer seg på og goode gamle illuminate gåten med da vinci koden pakkepapir har vi hørt før)

 

Det har jo sin ganske enkle forklaring at TSW spiller på at alt vi uinnvidde ser på som mytologi og konspirasjonsteorier, faktisk er sanne og en del av denne hemmelige verdenen. :)

 

Må nesten regne med en del ripp-off av grunnleggende mytologi og Illuminatigåter da ;)

Edited by Optimuz

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...