Jump to content

nems

Medlemmer
 • Content Count

  704
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

72 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Takk, rart ikke kundesupporten kunne sagt noe lignende. Det kommer ikke opp når man er inne på de respektive prosessorene, kun hvis man følger banneren.. Noen som har innspill på resten?
 2. Noen som vet hvilke rambrikker som inngår i 20% rabatt-kampanjen til Komplett? Jeg forsøkte spørre på chatten men der var det ingen hjelp å få. Og, hva bør man sikte på dersom man går for 3900x? Jeg har sett litt på 3-3200mhz CL15-16. Verdt å gå høyere mtp pris? Har heller lite erfaring med OC av minne også, men fikk med meg en artikkel der de snakket om sweetspot rundt 3600mhz eller så..
 3. Test de gjerne i en fryser slik at vi vet om de har fikset touchfadesen..
 4. Skjønner ikke hvorfor det er så galt at de ikke støtter noen taleassistenter. De er relativt ubrukelige.
 5. For en vits. Håper folk får hodet ut av sanden og forlater plattformen en gang for alle.
 6. En bekjent fikk tilbud om fiber fra Get i November, og denne ble installert i Desember med 12 måneders binding. Nå er vi i Januar og han har nettopp fått en epost fra Get der de sier at hastigheten blir redusert men prisen opprettholdes. For meg virker ikke dette helt greit og jeg er litt usikker på om de har lov til dette? Avtalen har som sagt 12 måneders bindingstid, og den involverte montering av fiber i boligen + tv/internett til en relativt fin pris i introduksjonsperioden. Noen her som har noen tanker å dele rundt dette? Er det greit at operatørene driver med luretilbud for å låse deg til deres fiber, for så sette ned hastigheten en knapp måned etter installasjon?
 7. Ikke noe snakk om frekvensbånd? En av de store tingene med 5G er beamforming med mmWave som muliggjør langt høyere båndbredde enn 4G. I utgangspunktet vil høyere frekvens gi dårligere dekning, men beamforming skal motvirke dette ved å dynamisk forme 1 til 1 punkt mellom klient og mast. Vet ikke hvor godt dette vil funke i praksis og jeg er skeptisk til dekningen her i Norge, spesielt utenfor bysentrum. Selv er jeg ikke veldig opptatt av dette. Her i landet har vi enda ikke fri data som standard, og høyere båndbredde betyr lite for forbrukere som allerede har god 4G dekning. Ikke minst fordi vi er begrenset av pris/GB som da evt må kraftig ned.. Dette er for mobiler, ved bruk av mobilt bredbånd vil saken være en annen.
 8. Det er vel ingen incentiver til at Valve skal gidde å senke noe mer enn det de gjorde for en liten uke siden (ref: https://steamcommunity.com/groups/steamworks#announcements/detail/1697191267930157838 )
 9. Shit happens. Denne har blitt dumpa i andre markeder tidligere (~20kr) og jeg hadde fort kjøpt en dersom det hadde skjedd her, Men å betale full pris er ikke interessant.
 10. Det er subjektivt. Har du sittet med IPS skjerm og går over til noe annet så ser du lett forskjell i bildekvalitet og innsynsvinkel. Og du trenger ikke akkurat vasse i penger for å kjøpe en god skjerm. Det handler om prioriteringer, og der er folk forskjellig. Du prioriterer 120hz+, andre prioriterer et godt bilde. Det var en grunn til at jeg tok med den siste setningen i min anbefaling, nettopp fordi trådstarter kanskje er vant til TN eller lignende, og han kan da gå for det. Men det er noe han må avgjøre selv.
 11. Anbefaler IPS panel hvis du vil ha best mulig opplevelse. Hvis budsjettet tillater det kan du se på skjermer med 144-165hz oppdateringsfrekvens og gsync, merk at disse gjerne koster en del.. (Eks: https://www.komplett.no/product/859681/gaming/gamingskjermer/acer-27-predator-led-g-sync-xb271hu# ) Hvis budsjettet strammer så dropper du gsync, er fort 1500-2000kr å spare da. Strammer det enda mer så kan det være greit å gå for noe annet enn IPS, men dersom du kommer fra IPS monitor bør du være forberedt på dårligere bilde.
 12. Tror du ikke butikkene selv har/hadde utviklet lignende løsninger til bruk internt? Med din oppfatning vil kunden bli taperen.
 13. Er jo bare bytte kullstift på biltemas, i orden. Tror du helt mista poenget der gitt..
 14. Dårlig forsøk på å få folk inn i økosystemet. Blir sikkert et middelmådig tilbud og totalt uinteressant.
×
×
 • Create New...