Jump to content

nems

Medlemmer
 • Content Count

  752
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

129 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, Tenkte å kjøpe meg en rimelig FPV drone og jeg har sett på dette kittet på Elefun: EMAX Tinyhawk II Freestyle Brushless FPV RTF - elefun.no - Radiostyrt hobby Jeg vil også gjerne ha en god kontroller jeg kan bruke til droner seinere, men også koble til PC for å fly drone sims der. Noen som har noen råd?
 2. Nå har komplett sendt sin også. Ordredatoer: Proshop: Mottatt 05.02.2021 Komplett: Ikke mottatt (kommer sannsynligvis 08.02.2021)
 3. Proshop sender ut Asus Strix non-oc 3080 i disse dager. Har fått sporingsnummer. Bestilt 28.09.2020. Komplett har enda ikke på lager, bestilt 17.09.2020.
 4. Hei, Bare for å svare meg selv så har jeg gitt opp å finne noe "halvhøyde" skap til en pris jeg er villig å betale. Jeg har bestemt meg for å lage mitt eget og bestilte følgende skinner som jeg håper vil gjøre nytten: https://www.pennelcomonline.com/en/Penn-Elcom-20U-Full-Hole-Rack-Strip-with-Square-Holes-2mm008-R08632MM-20/m-6524.aspx Det var ikke så lett å finne disse skinnene til en grei pris, så kanskje linken kan hjelpe noen andre en dag. Resten av racket blir snekret sammen av 2x4 og sponplater tenker jeg. Jeg har en røff ide om hvordan bygget blir, dersom jeg lager noen tegninger så slenger jeg opp disse her. Hvis det ser skapelig (høh) ut, så legger jeg ut bilde også.
 5. Jau må ha dybden pga ene serveren.. Atea har nok, jeg kan bestille og få levert til jobb så det er en mulighet. Jeg så også ett fra startech men det kosta brått 5-6k..
 6. Er på jakt etter et rackskap til noen servere/diskhyller + fullsize UPS jeg har rasket med meg fra jobb. Ideell størrelse er 100x60x100 (hxbxd) , noen som har noen tips? Er tydeligvis ikke god nok til å søke selv, for jeg finner ikke noen som er ~1m dype og ~1m høye. Bredden kan gjerne variere litt, men maks 65cm på grunn av dør i rommet.
 7. Har selv lyst på AMD men tror jeg blir å gå for NVIDIA av den enkle grunn at jeg har gsync fra før, og at jeg liker eyecandy (RT). Har et 3080 i bestilling, men vurderer faktisk å vente til super/ti kommer. Regner med dette dukker opp rett over sommeren(?) 6900XT pusher sikkert NVIDIA såpass at de neste korta blir en del bedre enn hva vi ser nå, det er iallefall min tanke..
 8. Er så mye drama her at jeg blir svett
 9. Hvor får man kjøpt 6900xt når den tid kommer? Er det vanlig salg eller har amd egen sjappe?
 10. Selv vil jeg ha ASUS da jeg har dårlig erfaring med diverse andre merker. Jeg har en ordre inne på STRIX non-OC og blir, som mange andre, fullstendig rævkjørt av prioriteringen til ASUS og manglende informasjon fra Komplett. Jeg syns kritikken som er fremmet mot ASUS og Komplett er gyldig, og hadde kundene (jeg) fått beskjed om tingenes tilstand hadde jeg nok vært mindre "sur" og "grinete" selv også.
 11. Det er jo bare å se på hvor mye folk elsker å poste rykter om nvidia-modeller så ser man at folk her driter i fakta..
 12. Og husk at elkjøp trekker pengene med en gang dersom du betaler med kort da..
 13. Ja, jeg har gitt litt opp selv også. Jeg syns informasjonsflyten fra board manufacturers er rimelig ræva og da tenker jeg spesifikt på Asus, som er det merket jeg vil ha. Det kom en melding på reddit fra en Asus representant tidlig ved lansering, og han sa STRIX non-OC skulle komme mot midten av Oktober. Sist jeg sjekket fant jeg ikke noe oppdatert informasjon, og vi er nå etter midten av Oktober men det virker ikke til å løsne..
×
×
 • Create New...