Jump to content

Snøspade

Medlemmer
 • Content Count

  654
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

439 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

8213 profile views
 1. Tror streaming av spill i stor grad er litt som 3D-TV: Interessant stort sett kun for industrien selv, og et knippe "teknologientusiaster" av typen som synes varmeovner med Wifi er bevis på at fremtiden er her allerede (ofte 50+ år gammel).
 2. Fordi det er forskjell på "hovedkonkurrent" og "ikke konkurrent" Microsoft er selvfølgelig interessert i å ha deres egen boks i stua til folk. Hvis de kan rebrande Xbox til å bli synonymt med spill (digitalt, fysisk og streaming) + streaming (dvs film og serier). Alle vil ha sin boks i stua di. Stemmeopptak, hva du ser på, hva du spiller. Mye deilig brukerdata å hente. Dessuten er ikke streaming av spill på et nivå hvor det faktisk kommer til å erstatte fysisk hardware enda. Og du må ha en enhet å streame spillet til. Microsoft vil nok heller streame til en Xbox TV enn en Chromecast eller Apple TV.
 3. Hva kaller man beta(?)-testing av utvideleser til et spill som, etter alle skussmål, fortsatt er i alpha-fasen av utvikling? (Late alpha, om man legger godviljen til).
 4. Jeg har ett stort problem med hele denne TV-serien: I stedet for å gi ut ny utgave av bøkene med skikkelig fine cover, kommer vi til å få nyutgave av bøkene fulle av Henry Caville og compani som "pryder" forsiden 😑 Og dette betyr ikke at jeg hater på skuespillerene eller TV-serien; jeg hater på at PR-folkene skal kline dritdårlige reklameplakater på bøker.
 5. BotW2 har virkelig potensiale til å bli et veldig godt spill. Kartet/verden i BotW er aldeles nydelig, så det er bare å håpe de fikser på de åpenbare manglene og dårlige designvalgene: Våpen ramler i stykker ("weapon fragility"). Gjør alt jeg kan for å unngå å måtte slåss med ting i BotW på grunn av det. Utrolig trøttende å slå to slag med et sverd, for så å bruke resten av kampen på å scramble rundt for å plukke opp klubber. Stamina meter for løping. Veldig gøy. Not. OK for klatring, til en viss grad. Regn + klatring. Burde ikke ødelegge fullstendig for klatring (som er ganske sentral i spillet). "Men realisme", hører jeg. Vel, for det første er det ikke realistisk å friklatre, uten sikring, slik Link gjør. For det andre er vel heller ikke hesteekvipasje med teleporteringsteknologi spesielt realistisk heller, så ¯\(ツ)/¯ Manglet skikkelige templer. Divine Beasts var tempel-light, men langt fra like givende. Shrines var OK. Det tok overraskende lang tid før de ble "meh", men likevel. Manglende tidvis lineæritet. Narrativet, som er veldig sterkt i Zelda (på sitt spesielle vis) manglet. Det var liksom aldri noen "sense of urgency".
 6. Steam Play / Proton for EA-spill! Bare å krysse fingrene for at det ikke er samme idiotopplegg som Ubisoft driver med, hvor du i bunn og grunn bare bruker Steam for å starte det rælet som er Uplay for så å kunne starte spillene dine
 7. Absolutt. OSX er lang fra perfekt. Spesielt merkbart for dem som har brukt eldre versjoner av OSX, da de senere versjonene bare har blitt mer og mer i veien for brukeren, tvinger på ham "features" og gjemmer ting som før var lett tilgjengelig. Men jevnt over vil jeg si at brukeropplevelsen på OSX fortsatt er hauger og lass foran Windows 10. Ang. OSX sin forringelse av smooth UX, er jeg nokså skuffet over hvor dårlig hardwaren på Surface Laptop 3 yter. Skulle veldig gjerne bytta ut Macbooken med en 15" Surface Laptop 3 og lagt inn Linux.
 8. Snakk for deg selv. Tydelig at du ikke har lest anmeldelsen, eller forstår hvilken målgruppe Microsoft ønsker å tiltrekke seg her. Det er ikke lulzboi14, ei heller tante Gunda, og egentlig heller ikke de som er villig til å kjøpe en dyr, og under-powered ifht. prisen, laptop bare fordi den er dyr. MS forsøker å komme seg inn i premium-segmentet, ved å forsøke å fri til "laptop-snobber". Dem som verdsetter en god skjerm og god byggekvalitet mer enn max ytelse per krone. De som er villig til å betale 20-25 000 kr for en laptop. For dem som faktisk bruker laptoppen til noe annet enn Facebook (gasp!) så er brukeropplevelse viktig. Windows 10 gjør stort sett hva det kan for å "get in your way". De som tror internett består av bare Facebook har som regel migrert fra laptop til telefon, eller kanskje en tablet, for lenge siden. F.eks: Brukeropplevelse.
 9. Det virker litt som at det største aberet med brukeropplevelsen på Surface er Windows 10 Har mine tvil for at Microsoft greier å omvende mange fra Apple-leiren bare ved å lage en fin latop. Det er mer enn bare byggekvalitet som gjør en Mac mange ganger mer attraktiv enn en laptop med Windows. Hvis en Apple-bruker bryr seg om brukeropplevelse, har ikke Microsoft sin laptop mye å fare med, samma hvor god pekeflaten er. Derimot har Surface Laptop potensiale blant skjermbevisste Linux-brukere med tykke lommebøker, som et alternativ til Macbook (feil tastaturoppsett) og Kinabook (hvis man ikke vil kjøpe Kina-hardware, eller bare ikke kan oppdrive den). Håper inderlig flere laptop- og skjermprodusenter beveger seg vekk fra tulleformatet som er 16:9. 16:10, 4:3 og 3:2 er fullstendig overlegent når det kommer til bokstavelig talt alt annet enn å slippe letterbox på TV-serier.
 10. Mistenker at dette er mer "vi må holde på de samme live servicene lengre" enn "vi må lage ferdige spill som faktisk er moro". Kanskje de kan innovere med å lage flere enda måter å gjøre det kjedelig og treigt, hvorpå de kan selge deg løsninga?
 11. Hver gang jeg bruker HBO sine tjenester, eller leser om dem, og ser hvor jævla bedritne dem er sammenlignet med hva som kan anses som "OK standard" innen streaming, så hører jeg for mitt indre øre "Vi er HBO. Du vet hva du får." HBO har bedritent brukergrensesnitt. HBO har dårlige undertekster. I Veep og Parks and Rec (siste jeg så) manglet ofte store deler av dialogen. Man får disse seriene med bedre undertekster "andre" steder. HBO har dårlig lydkvalitet. HBO har dårlig bildekvalitet. HBO har en bedriten avspiller. HBO bufrer som om man var er tilkoblet via POTS modem. HBO tror fortsatt det er OK med en "watchlist" der man legger til EN OG EN EPISODE fra serier, i stedet for å legge inn SERIER. HBO har en del gode serier. De er HBO. Jøsses, ja.
 12. Har lenge vært veldig interessert i Polestar, men dessverre er en bil med integrert Google fullstendig uaktuell
 13. Med andre ord er altså dette på ingen måte en oppfølger til Iphone SE, hvis salgsargument var nettop det at den var "liten". "VW lanserer oppfølger til Golf: En 3,4 tonns SUV ."
 14. Tenker mer "gadget fra år 2000" som forestilt av en designer eller sci-fi-forfatter fra 1960.
 15. Når du sier det, minnes jeg faktisk å ha lest noe lignende. Norsk journalistlag bør uansett skjerpe seg. Ellers kan like gjerne andre *-lag "bestemme" at norske * skal slutte med mellomrom mellom ord. Eller begynne å sette søndag som første dag i uka(!) Angående amerikanske journalister, er det nok ikke annet å forvente, den tid de fortsatt bruker "enheter" som tomler, tønner, sko, kopper og kar til å målesette ting.
×
×
 • Create New...