Jump to content

loggie24

Medlemmer
 • Content Count

  222
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

204 :)
 1. En tredjedel av prisen? Kanskje naar 980 var splitter ny, men kortet er over 4 aar gammelt. Kan jo like godt peke ut at du kan faa 980Ti kort for nesten samme pris brukt, og vanlig 980 til godt under 2000kr.
 2. sier ikke nei til 1080 ytelse til halve prisen^^. Om de klarer å levere bedre enn 1080ti er det bare en bonus. Det skjer nok ikke... But dream on!
 3. Og hvorfor har ingen nevnt at storrelsen paa PC versjonen blir 58gb?
 4. Har snakket med mange og går som smurt for folk flest, spesielt på PC. Bra launch ville jeg sagt.
 5. Hei. Skal til Gardermoen imorgen og må jo igjennom Oslo, lurer på når trafikken begynner og tette seg. Tenkte og dra 06:30, tenker jeg er nærme Oslo rundt 07:15. Skal rekke fly 09:10. Kan ikke dra mye tidligere pga. jobb. Vil for all del ikke bli sittende fast i trafikken når jeg ikke har så mye tid på meg. Tog og buss er ikke mulig. Tenker meg mange er på ferie så må vell ikke være så dårlig?
 6. Prisen er jo klin kokos. Dyreste i7 pleide ikke og være mer en 8-9k, 17k er jo helt drøyt...
 7. Jeg har en SSD så problemet ligger nok ikke der. @malvado jeg sjekket alt av ledninger i kabinettet osv.. Igår plugget jeg av og på så og si alt av kabler, har ikke hatt noen flere problemer siden. Får bare vente og se.
 8. Bare idag har den slått seg av to ganger, har måtte vente inntil 10 minutter før den valgte og slå seg på igjen. Sjekket akkurat CPU temperaturene i tilfelle pumpa/vifta til kjøleren var defekt men alt så bra ut.
 9. Har sjekket det flere ganger, alt sitter som støpt. Har også plugget ut og inn alle kabler som går inn i strømforsyningen osv.
 10. Hei, har et rart problem. Noen ganger sliter jeg med og få PC'n til og slå seg på. Det vil si at når jeg trykker på knappen begynner noe og surre (tror det er vannpompe/PSU) men alt annet som vifter osv. slår seg ikke på. Det som vanligvis hjelper er og plugge av hoved kabel til strømforsyningen. Problemet begynte etter at jeg en gang slo i bordet (rage..), PC'n fryste helt og slo seg av, deretter hadde jeg problemer til og få den på. Det siste problemet jeg har fått er at USB til div. utstyr har slått seg av og på hysterisk de første par minutene etter jeg har slått den på. Ellers har jeg ingen problemer. Jeg ville ha pekt på strømforsyningen først siden det er ganske tydelig et strøm problem et eller annet sted siden den ikke slår på alt. Noen tips? Har noen hatt lignende opplevelser? Har en følelse at en dag slår den seg ikke på uansett hva jeg gjør og vil ikke vente til det skjer. Jeg har en Corsair RM850 som visst nok skal være pålitelig (og det har den vært hittil). Den er ca. 1.5 år gammel.
 11. Viss du ser tilbake på spillen DICE har utviklet er det mer eller mindre det motsatte av det du antyder. Battlefront var ekstremt bra optimalisert, BF4 var kanskje ikke så bra når det ble lansert men er veldig stabilt nå (samme med BF3).
 12. Kjøpte spillet for et par dager siden og har hatt det gøy. Et spørsmål da, jeg er level 13 og DZ level 3. Problemet er at DZ er HELT umulig. Jeg blir one shot killed av bots selv med full helse, etter 5 magasiner og et dusin granater er har jeg kanskje tatt 1/4 av armor demmes... Dette er så utrolig frustrerende... Føles ut som om jeg er låst ute av halvparten av spillet. Når jeg går igjenom den siste døren til DZ står det 01-14 noe jeg antar er level? Dette er håpløst forvirende..
×
×
 • Create New...