Gå til innhold

Birth2012 skjer nå i natt til 23.desember. Sjekk nett tv utviklingen til fred


teddy1

Anbefalte innlegg

følg denne: www.birth2012.com/tv

jeg har utrolig mye å si om dette, men det får vente, bare se på direkte nett tv på utviklingen. klokka 06:22 er hele verden samlet, men norge er under repressentert. det er jo ikke en tråd her engang, før nå. jeg sitter med en kamerat og følger med på utrolig fine ting på kanalen jeg viste. de viser litt forskjellige ting rundt om i verden, og sitter mye i et studio og prater, om et nytt verdens system. jeg har lest om dette siden juli i år, men de har holdt hemmelig dato og hvordan det blir så det er stadig nye overraskelser. de snakker om Disclosure, altså avsløringer, på forskjellige vis. korupte systemer og mye rart som de er i ferd med å løse og å få jorden til å bli mer Ekte.

følg denne direktesendte nett tv kanalen, den går døgnet rundt:

www.birth2012.com/tv

håper det når frem mer til norge også. hvis det er flere våkne så meld i fra.

www.birth2012.com/tv

og også se her: www.facebook.com/threedaysoflove

mvh

D.

fra skien

 

oppdatering: det fortsetter her:

http://shiftmovement.com/

http://shiftmovement.com/about-us/get-involved/

Endret av teddy1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

der ser du :) pga penger og materiellt fokus går mesteparten av norge glipp av utviklingen når jorden først er på vei inn i en fase med fred og harmoni. jeg blåser i hvor fanatisk eller tåpelig dette skulle være skrevet av meg, men dere går virkelig glipp av noe mesteparten her inne. i India fulgte 10 millioner mennesker med på det som skjedde natt til søndag. i norge vet jeg bare om èn person. norge er et øde sted når alt kommer til alt. man vet ikke lenger her hva fred og harmoni er for noe til lands. jada jeg vet dere kaller dette svada, jeg ønsker bare at flere i norge får med seg det som skjer, et lite rop i mørket her oppe i nord. dere som har det vondt i livet eller ønsker å søke en mening i hverdagen, og alle andre også, kikk her:

http://www.shiftmovement.com

 

- dere vet ikke hva dere går glipp av.

 

ta gjerne kontakt med meg på privat melding om dere ønsker å vite mer, eller vet noe allerede og ønsker fler å ha kontakt med, for det ønsker nemlig jeg siden jeg bare vet om

èn i hele norge som har satt seg inn i det utenom meg selv :p

 

fred og kjærlighet

peace, love and light

 

mvh

teddy1

Endret av teddy1
Lenke til kommentar

hvem trykket "liker" på mine kommentarer i tråden? send meg en privat melding da :) jeg ønsker å få vite om det virkelig finnes noe bra der ute i norge :-)

 

vil jo så gjerne tro det:) men noe kan jo være for godt til å være sant å da

 

eller om det er som med rike norge som man sier med:

"- det er vanskeligere for rike enn for fattige å komme gjennom nåløyet", og nå snakker jeg ikke om religion og livssyn, men om evnen til å oppdage hva som virkelig betyr noe i verden.

-om det utvikler seg fred og harmoni, skal jeg jommen si det vil være pineli for hele norge om man blir stående utenfor som en hel nasjon.

Men det er jo opp til hver enkelt hva man vil ignorere :)

Her er link: http://www.shiftmovement.com

 

peace and love.

mvh daniel:)

Endret av teddy1
Lenke til kommentar

ja, dere kan for eksempel lese litt om det her:

http://shiftmovement.com/about-us/vision/

 

Se for dere et nettverk uten reklame og at alle er gode mot hverandre.

For godt til å være sant, og derfor ignorerer dere det stort sett? Your choice, jeg ønsker bare å viderefortelle det til dere for jeg syns det er utrolig synd hvis 99% av Norges befolkning ikke får det med seg før det bryter ut i media. Da blir man liksom stående på sidelinja enn å få med seg det som faktisk er i ferd med å skje og utviklingen underveis.

Check it out, ppls :-)

Lenke til kommentar

de har aldri nevnt dem i nyhetsmailene jeg får jevnlig, de snakker om The Dark Cabal hvor de løser NWO-kabalen, som forsøker å styre jorden. NWO står for New World Order. Symbolet er trekant, og det illustrerer at det er de øverste som er mest Opplyst mens de nederste fungerer mer som slaver. Det er det ShiftMovement ikke ønsker gå med på, og bli kvitt hele dette nettverket som har vonde hensikter. Å løse NWO-kabalen. Man får jo velge hva man tror på, men i det store og hele kan man ikke gjøre annet enn å lytte til hjertet, og jeg for min del holder med ShiftMovement. De er opptatt av at man skal få friheten sin tilbake. Så kan dere gjerne spøke så mye dere selv ønsker, jeg bare forteller litt jeg syns fler burde vite om :-)

Endret av teddy1
Lenke til kommentar
  • 2 år senere...

Jorden har enkelt fortalt blitt holdt for narr i galaksen siden atlantis tid at vi har blitt holdt utenfor sivilisasjonen og blitt utnyttet av vonde krefter, men så skal vi være veldig glade og lettet over at ting ser lysere ut nå. Inntil slutten av 70-tallet var de som prøvde hjelpe jorden overbevist om at hjelp ikke nytter lenger og at det ville ende i atomkrig og selvdestruksjon slik at solsystemet ville bli stående igjen uten jorden, men utover 80-tallet begynte det å lysne, og de som hjelper oss bestemte seg at alle som prøver fyre av en atombombe de vil bli flyttet vekk til en annen såkalt "utdannelsesplanet" som en slags disiplin. Noen prøvde for eksempel smelle en atombombe under OL i London.

 

Og sakte men sikkert har jorden blomstret i bakgrunnen siden 80-tallet. Men husk på de onde krefter har brukt mange av sine beste knep underveis, men de ser jo ikke at de blir tatt overtaket på både ovenifra (dem som styrer over dronning Elizabeth og president Barack Obama) og underifra (dem som er en del av frimurerne men som begynner å forstå at det er en vond krets).

 

Jeg har lest en mailingliste jeg abbonnerer på siden begynnelsen av 2012, og der får jeg lange mailer flere ganger i uken, iblant flere ganger om dagen. Og nå er de virkelige store tingene trolig i ferd med å skje. Jeg bare krysser fingrene og håper det beste, håper jo ikke de onde kreftene har noen trikks på lur som de gode kreftene ikke har fått med seg. Men jeg tror det skal gå bra.

Lenke til kommentar

Så du forstår ved andre ord ikke hva det handler om, du prater om ting du nekter å forklare, og du antar at det er valid.

Jaja, sånn er det.

 

Så hvilke onde krefter? Vi har så mange. Og ingen av dem er allierte. Egoet er ikke alliert med kapitalismen. Ideologier er ikke alliert med ignoranse. Etc.

Hva er greia med atombomber? Hva er det som er så spesielt? Eller er det kun symbolsk noe rart?

Hvilken sivilisasjon?

Hva er det som skal hende?

Lenke til kommentar

:p nekter å forklare? Jeg har lest så mye om det ukentlig i flere år, så hvis du mener jeg kunne forklart mer sá er det jo heller mer fordi jeg ikke vet hvor jeg skal begynne fordi det er så mye info. Det vil bli masselanding etterhvert, men om det blir i år eller senere vet jeg jo ikke sikkert.

 

Viste du at på nobel fredspris da Obama fikk prisen i norge så var det egentlig meningen at Obama skulle bruke det til å fortelle for jorden i talen sin at noen utenomjordiske skapninger var kommet hit for å hjelpe, og at vi ikke måtte skyte de, men det var altså snakk om skapninger som samarbeider med frimurerne som skulle hjelpe dem å ta kontroll over verden, men så ble det gjort om på, og hvis du husker et mystisk værfenome kallt "the spiral" i norge like før nobel fredspris utdelingen så var det noe Obamas overordnede brukte for å forsikre seg om at Obama holdt kjeft og ikke røpet seg da han holdt talen sin, de sa til han noe sånt som: "du skulle vel ikke la flyet ditt kjøre gjennom en slik spiral?". Og Obama røpet ikke noe i talen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...