Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ligger vel på en 11-1200,- på ebay. Stilig kontroller, men til den prisen går det helt fint å ikke handle :p

s-l1600.jpgHar denne kontrollen, fikk den i jule gave av søstra. Har brukt den så såpass mye nå, Sjekka Ebay den lå på over 1k helt ny. Angrer litt på at jeg brukte denne. :hmm:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tror ikke jeg orker å sitte opp å nerde i natt, evt så går jeg og legger meg tidlig og setter på vekkeklokka. Men da er jo plutselig klokka 0500 når konferansen er ferdig og forhåpentligvis er jeg psyched og får ikke sove etterpå. Må opp 0630 uansett.

Alternativet blir å se det i reprise i morgen ettermiddag, men kommer jeg til å få det spolert av folk på jobben eller av en eller annen nettside. Skal ikke være lett. 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-8OkEXm

Opplever flere ps4 spill som sluggish, dvs. tiden mellom input og en reaksjon i spillet er ikke øyeblikkelig. I motsetning til Nintendo spill hvor Mario beveger seg øyeblikkelig. Hvertfall sånn at jeg ikke tenker over det. I de verste spillene føles det som man kan telle sekundene fra man beveger thumbsticken til spillet reagerer. MGS5 er kanskje det eneste eksemplet jeg kommer på hvor inputen er like hårfin som med Mario og et ps4 spill oppleves som et nintendo spill :)

Lenke til kommentar

Noen spill er også laget med "realistiske" kontroller der det er lagt inn en liten forsinkelse fra du trykker på knappen til kroppen beveger seg, slik at du får mer følelse av vekten og massen til personen du kontrollerer. Du merker dette godt i spill hvor det er viktig, som Uncharted, Tomb Raider og Assassin's Creed.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...