Gå til innhold

LG Nexus 4 - Fornøyd eller skuffet?


Mixy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Er ikke Google Now ganske ubrukelig for alle andre enn amerikanere?

Du tenker på talestyringen - Ikke hvis ikke du er redd for å snakke engelsk :)

 

Alt annet enn talestyringen er like nyttig for oss alle - continue research, nyheter basert på tidligere søk, automatisk directions til steder du har sett på i google maps, automatisk info om flighter du har søkt på, kjapt sette en alarm eller kalenderevent, kjapp valutakalkulator, mange muligheter.

Lenke til kommentar

Nå som jeg har fått KitKat tror jeg at jeg beholder den en stund til, i alle fall. Eneste negative er batteriet som har tapt seg betraktelig siden den var ny. Får vel ta å bytte det. Noen som har gjort det?

 

Jeg har skiftet batteriet. Denne oppskriften: http://www.makeuseof.com/tag/how-to-replace-the-nexus-4-battery-it-can-be-done-android/

 

Jeg brukte et lånekort fra biblioteket istedenfor plekter, og det fungerte greit nok. Bare ta deg den tiden det tar. Det er tidkrevende, ikke vanskelig. Men: nytt batteri er bare marginalt bedre enn gammelt batteri. I mitt tilfelle var det nok Android som hadde begynt å tappe batteriet, og det er bare ikke mulig å finne ut hvorfor. Det er bare en av de mer bedritne tingene ved OS-et.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, jeg opplevde at jeg måtte kjøre tilbakestilling til fabrikkinnstillinger. Da jeg oppgraderte til 4.4, så ble batteritiden dårligere enn det allerede var. Etter factory reset ble det en helt annen verden. Installér BatteryGuru etter at du har foretatt factory reset og installert alle apper du bruker/trenger. Da vil BatteryGuru lære av bruksmønsteret ditt og tilpasse strømforbruk deretter. Kjører stock og ingen root.

Endret av hessel
Lenke til kommentar

ok, MAJOR drawback med 4.4 kitkat oppdaget for min del: Det er plutselig en begrensning på totalstørrelse vedlegg i epost-appen, 5mb. Jeg sender(sendte) ofte 5-6 nytatte bilder fra mobilen til jobbpc eller kollega via email. Det kan jeg visst ikke lenger. Om noen finner en workaround uten å bruke 3dje parts email-app blir jeg glad.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...