Gå til innhold

Den store SimCity-tråden! [Stabile servere][Fortsatt kraftig bugget]


Anbefalte innlegg

Alle serverne er opptatte til meg nå hvertfall, ser ut som om eneste tia på døgnet man kan spille er om natta enn så lenge. Hjelper ikke at de legger til flere servere, når ingen er oppe! Det er synd også, for det er et veldig bra spill, når man får spille.

 

Hvis noen har en region jeg kan bli med i hadde det vært flott, origin-nicket mitt er micky113, har vel adda en eller to her allerede nå nylig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skulle tro at EA har ressurser nok til å skaffe seg en skikkelig oppegående serverpark? Her har de jo den vannvittige fordelen kontra MMO hvor det å sette opp FOR MANGE SERVERE, IKKE HAR EN SKIT Å SI I PRAKSIS.

 

Med MMO-spill som World of Warcraft så er det problem med for mange servere da endel fort blir ubalanserte og noen helt døde og dølle, noe som ikke fungerer i lengden.

 

 

Her snakker vi SimCity, vi snakker åpne eller private regioner med toppen 16 byer, hadde de satt opp 20'000 servere så hadde det ikke vært noe problem, de som ønsker å spille sammen snakker med hverandre og vil joine samme server og wollah! Det virker smått vannvittig med så få servere til et såpass etterlengtet og populært spill, og det at de tydeligvis var såpass naive at de bare satt opp en server for vest europa sier jo sitt.. Nå er det plutselig fire og selv det er tydeligvis alt for lite.

 

 

Har det et så abnormt fokus på å ha så lave driftkonstander som mulig at de forsøkte med så få servere som overhode mulig? Nå har det jo tapt så vannvittig mye ansikt og PR at de kronene de håpet på å spare ved å kjøre få servere har de tapt for lenge siden i antall spillere som nå aldri vil røre spillet med ildtang og alle de spillerne som nå er fly forbanna over at spillet sånn som det fungerer i dag er totalt ubrukelig.

 

 

Nå hjelper det jo dessverre ikke med mange servere, da tydeligvis både innloggingservere og gudene vet hva kneler så fort som et par spillere forsøker å logge inn samtidig så det er jo ikke bare de forskjellige overpopulerte servere som skaper problemer her.

 

 

Det at de går til skrittet å DEAKTIVERE funksjoner i spillet i et desperat håp om å få opp stabiliteten tilsier vell at de bare burde stenge alt, gi samtlige en liten godtgjørelse, hva med et valgfritt gratis spill på Origin eller noe liggende. Lise inn profesjonelle aktører fra Cisco, Amazon eller liggende å få på plass ti ganger så god serverkapasitet for deretter å åpne det igjen over helga...

 

 

 

De som påstår at dette er akkurat det samme som med Diablo 3 så tar de skammelig feil. Diablo 3 slet også abnormt, men det var da hvertfall bedring å spore etter noen dager, her har jo ting faktisk bare blitt verre og verre og Blizzard gikk ALDRI til skrittet hvor de tullet med å deaktivere features i et eller annet håp om at ting skulle bedre seg.

 

Blizzard hadde i så måte kontroll på hva de gjorde, de visste at ting ville være kaotisk de første dagene for så å stabilisere seg. De måtte aldri gå til skrittet å åpne ekstra servere eller deaktivere features, de måtte bare bite i det sure eplet å se at innloggingservere osv ble totalt smashet de første dagene men etter en uke så var alt bra.

 

 

EA på sin side her opplever jo bare at ting blir dårligere og dårligere, og per nå så har de jo måtte åpne opp dobbelt så mange servere enn de tydeligvis hadde planlagt på forhånd.. Dette går inn i historiebøkene som en av de dårligst planlagte releasene noen gang, og det er jo en bragd i seg selv med alle de håpløse MMO-releasene og Diablo 3 fra i fjor friskt i minne.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

For pokker, da. Skal man måtte vente 20 minutter på "et forsøk" på å få spille et spill man har betalt 500 kroner for? Overfør denne praksisen til andre industrier, og se hvor tåpelig det virker. Bilen din vil ikke starte, det er for mange som har kjøpt denne modellen. Vent 20 minutter på et forsøk på å starte på nytt.

 

Skal du først prakke dette DRM-systemet på folk bør det sannelig virke knirkefritt. Håper virkelig de revurderer denne greia med at byen din kun ligger på nett. Åh! Bare 9 minutter igjen til jeg får lov til å gjøre et nytt forsøk på å teste spillet jeg har kjøpt. Goodie gumdrops.

Lenke til kommentar

Med fare for å høres ut som en fanboy, det at de har fjernet cheetah har revolusjonert spillet for meg. Jeg tar meg mye bedre tid nå. Tenker mer over hva som må gjøres. Jeg er rett og slett blitt en bedre spiller. Kommer ikke til å spille på cheetah igjen når de slår det på.

Lenke til kommentar

Alle serverne er opptatte til meg nå hvertfall, ser ut som om eneste tia på døgnet man kan spille er om natta enn så lenge. Hjelper ikke at de legger til flere servere, når ingen er oppe! Det er synd også, for det er et veldig bra spill, når man får spille.

 

Hvis noen har en region jeg kan bli med i hadde det vært flott, origin-nicket mitt er micky113, har vel adda en eller to her allerede nå nylig.

 

Adder deg når om jeg kommer meg inn igjen. Du er velkommen til å joine min, prøver å få med flere folk. - vetle666

 

Kan til nød leve med litt trøbbel ved lansering, men når samtlige servere er listet opp, og alle servere står som "Opptatt", syntes jeg det er litt dårlig planlagt.

 

*nerdrage over*

 

Svak rage! Terningkast 2!

Lenke til kommentar

Flotters, da har NextGentel strupet linjen min også. Har lurt på hvorfor jeg kun har fått inkassovarsler og ikke fakturaer, fant ut at de sender fakturaene mine til en random mailadresse....

 

Sweet! Tre fakturaer som er over betalingsfristen og en kvart megabyte på deling til tre ungdommer, det eneste jeg manglet...

Lenke til kommentar

Som sagt før, de bygger ikke en serverpark for å håndtere de første dagene. Da blir den stående på 10% kapasitet resten av tiden.

 

De kunne hvertfall kosta på seg et skikkelig innloggingsystem slik at ting funka når man faktisk kom inn.

 

Alternativt så kunne de f.eks latt være å overselge produktet sitt.

Endret av EternalSunshine
Lenke til kommentar

Kom nettopp på noe lurt. Til dere som er bekymret for å nå høy omsetning på råvarer for å få låst opp ting:

Ikke selg råvarene deres. Bygg lagre og fyll de helt opp. Når dere har nok på lager, så åpner dere for eksport. Da får dere de summene dere trenger.

Lenke til kommentar

Du kunne jo fått fakturaene på russisk...

 

Ahahaha, jeg lo! :closedeyes:

 

Jeg syns folk overreagerer. Det er kjedelig lanseringen har gått så dårlig, da dette er et supert spill! Har litt over 10 timer sammenlagt fra i går, har storkost meg for hvert minutt! :)

 

Nemlig. Du har spillt 10 timer sammenlagt, derfor er du ikke så gretten. Det at du har sammenlagt 10 timer betyr jo at du har kommet deg inn og ut flere ganger. Det er jo masse folk som ikke har kommet inn i det heletatt omtrent.

Jeg spilte i går kveld. Det endte med at jeg satt oppe til klokken 11 i dag tidlig fordi jeg ikke turte å logge meg av! Nå har jeg sittet i en halvannen time og forsøkt å komme meg inn igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...