Jump to content

Woods

Medlemmer
 • Content Count

  1662
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1037 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12170 profile views
 1. Heisann, har flyttet inn i en bolig som har coax i nesten hvert rom. Har noen en formening om at jeg kan erstatte coax med cat6? Jeg vet at Coax er seriekoblet, men om jeg kan bruke de eksisterende trekkrørene til å føre kabler mellom etasjene er jeg fornøyd. Coax benyttes ikke uansett.
 2. Jeg vil påstå dette er relevant. Eksamensløsningen som kjøres på de nevnte universitetene støtter kun Windows/macOS. Dette er ikke linjespesifikt.
 3. Hei, noen som kjenner til norske sider som med loddtrekning (eller noe lignende) for f.eks 3070 eller 3080? Kjenner til at Komplett har dette på 3080Ti, men det er nok ikke aktuelt å svi av 20 kalde bønner på et kort.
 4. Enig i at det er en uting, men krav om verifisering med bank id og at de deler persondata syns jeg blir for meget. Til syvende og sist er det tross alt snakk om underholdningsutstyr, det brenner ikke så hardt uansett hvordan man vrir og vrenger på det. Skal dog si meg enig i Finn forslaget ditt. Jeg er gira på konsoll selv, men syns dette hysteriet begynner å bli latterlig.
×
×
 • Create New...