Jump to content

Woods

Medlemmer
 • Content Count

  1661
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1069 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12012 profile views
 1. Jeg vil påstå dette er relevant. Eksamensløsningen som kjøres på de nevnte universitetene støtter kun Windows/macOS. Dette er ikke linjespesifikt.
 2. Hei, noen som kjenner til norske sider som med loddtrekning (eller noe lignende) for f.eks 3070 eller 3080? Kjenner til at Komplett har dette på 3080Ti, men det er nok ikke aktuelt å svi av 20 kalde bønner på et kort.
 3. Enig i at det er en uting, men krav om verifisering med bank id og at de deler persondata syns jeg blir for meget. Til syvende og sist er det tross alt snakk om underholdningsutstyr, det brenner ikke så hardt uansett hvordan man vrir og vrenger på det. Skal dog si meg enig i Finn forslaget ditt. Jeg er gira på konsoll selv, men syns dette hysteriet begynner å bli latterlig.
 4. Takk for gode råd. Blir å kjøpe nytt trekk og satser på å bruke den gjennom vinteren.
 5. Hei, kjøpte en gassgrill fra Weber tidligere i vår. Det nærmer seg punktet hvor vi må klargjøre grillen for vinteren, og kvier meg til å presse den i boden. Jeg lurer derfor på om det er mulig å oppbevare grillen utendørs uten at den tar skade eller at vi forkorter levetiden. Vi har dog ikke gunstige forhold for dette prosjektet. Vi bor nordpå og kan forvente stabile minusgrader gjennom vinteren. Vi har ikke noe tak grillen kan stå under, den står derfor i dag med beskyttelsetrekk. Dette trekket vil dog føre til kondens på innsiden av grillen da bunnen er åpen. Si at jeg får tak i en tett og tykk pose jeg kan pakke grillen inn i, vil dette bedre situasjonen? Setter pris på innspill.
 6. Jeg har sett det samme, men så at Oculus var utsolgt (ikke tilgjengelig her til lands). Tenkte derfor du muligens hadde funnet et godt alternativ her til lands. Da får jeg bestille fra Amazon selv.
 7. Hei, er det noen her som har erfaring med denne modellen? Er på utkikk etter en fornuftig bil med firehjulsdrift. Med fornuftig hadde jeg i utgangspunktet ikke tenkt på Mini, men det kan tyde som kvaliteten på disse bilene er nokså god. Man finner relativt godt utstyrte biler som har kjørt under 100.000 km mellom 110-140.000.
 8. Nyeste generasjon Prius er utstyrt med et 8,9 kWh batteri. Øker faren for selvantenning i takt med størrelsen på batteriet, i og med du nevner dette? Jeg spør da jeg ikke har sett noen som har hevdet dette tidligere, og høres ut som interessant lesing. Hva CEOen til Toyota sier er en ting, men du hevdet Toyota hoppet over bruken av lithium-batterier i denne diskusjonen. Om ikke annet kan du i det minste sitere han korrekt. Om det ikke er mye å be om foretrekker jeg at vi holder oss til fakta, men jeg mistenker enkelte her inne er upresise med vilje.
 9. Du går med andre ord fra "Toyota hoppet over disse batteriene" til at "de må jo de også". Hjelper lite hva de har jobbet lengst med nå dagens Prius leveres med lithium-ion celler. Når det gjelder batterier og den slalgs er det fordelsaktig å forholde seg til det som er realitet her og nå.
 10. Har Toyota hoppet over lithium-ion batterier? Er ikke de fleste moderne hybrid-bilene fra denne produsenten utstyrt med lithium-batterier?
 11. Syns denne karen oppsummerer denne debatten ganske godt: Har en følelse folk som dette ikke er så opptatt av å forholde seg til virkeligheten. At det er mulig å hisse seg så mye opp fordi man ikke liker en drivlinje er for meg en gåte.
 12. Nå som politiet sier at brannen startet trolig i en eldre dieselbil kan man gjøre sine tanker med dieselbiler som står parkert. Klart det er større risiko for at en eldre dieselbil skal stå i ro begynner å brenne enn moderne biler, elektriske eller fossile. Det er mange eldre biler på veiene i Norge, så dette er hverdagen vår. /s I 2018 brant det omtrent 3500 biler i Norge. De aller fleste av disse var naturligvis fossile biler. Det er ingenting som tyder på at elektriske biler har høyere sannsynlighet til å ta fyr enn fossile biler. Mange eksperter mener dog diesel-drevne biler er mer utsatt pga det høye innsprøyningstrykket. I USA tar omlag 150-170.000 biler fyr hvert eneste år. Jeg syns det er interresant at flere i denne diskusjonen har vært nokså raske med å beskylde elbilen for denne brannen. Personlig syns jeg det er langt mer viktig å disktuere hvor elendig brannsikkerheten var i det aktuelle parkeringshuset. Det at èn bilbrann kan sette hele flyplassen ut av spill er for meg en gåte. Det er her diskusjonen burde ligge, men istedenfor ligger den å jokker på antagelsler at den store skumle elbilen kanskje var årsaken..
 13. 1. Det er kanskje ikke like mange som ønsker å handle slikt brukt. 2. Du har satt sperre på at tv-en må hentes (den kan fint sendes til omlag 400 kr via Posten). 3. Markedet du prøver å nå er ikke Norges største; ting tar tid. Hjelper egentlig lite at TV-en din er "lite brukt". Når den først er brukt, og man kjøper fra privatperson, faller nok prisen mer enn du tror.
 14. Leste du linken jeg ga deg? Du har et problem. Løsninga er å oppsøke profesjonell hjelp. Ring gamling-telefonen i dag og prat med dem, og fiks en time med fastlegen. For hva som gjelder kjæresten din burde dette komme i andre rekke, da det er i utgangspunktet du som trenger støtte. Derfor foreslo jeg at ho tar del i problemet ditt. Ring gjerne hjelpetelefonen sammen. Dette er noe dere kan gjøre i dag. Post gjerne hvordan du går frem. Det er nok mange i samme båt som deg. Lykke til, jeg heier på deg!
×
×
 • Create New...