Gå til innhold

Den store SimCity-tråden! [Stabile servere][Fortsatt kraftig bugget]


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja... Ingen skal si at jeg ikke er tålmodig, har nå ventet i snart 2timer for å spille singelplayer!

 

Jeg har et spørsmål mens jeg venter:

Kan jeg opprette to byer og spille på tvers av disse? Slik at jeg kan ha min egen by, mens fruen i huset kan styre en annen? (Nabobyen)

Endret av frecjoha
Lenke til kommentar

Noen som kommer seg innpå European East 2 nå? Alt funka greit i går og dag tidelig.. men nå har jeg venta i 2-3 timer. Tror jeg har fått ALLE feilmeldingene spiller har og by på.

 

Men den som går igjen er "Could not log in to SimCity due to a network error". Og om jeg ikke får den så starter spillet og får lost-connection. Håpløst! Værste er at det er 2 andre rundt meg som sitter og koser seg :(

Endret av iNzzain
Lenke til kommentar

1409895.jpeg

 

Hva faen skal det egentlig bety at en server er "busy"? Busy med å gjøre hva? Du er jo ikke full engang, bare ta imot tilkoblingen min for fæen!

 

Vel, jeg syntes dette er katastrofalt dårlig av EA. Vet ikke hvorfor de har valgt å ikke forsikre seg om at de klarer å møte kravene, men har en misstanke om at det er for å holde kostnadene nede, og i mine øyne blir dette bare alt for latterlig. Jeg syntes ikke det er ok at EA vil tjene penger på å satse på at jeg får spillt spillet jeg har betalt penger for.

 

Er det rart folk piratkopierer?

Lenke til kommentar

Det er ikke lønnsomt å ha serverkapasitet til rushet ved launch. Om noen få dager spiller folk på så spredte tidspunkter at det ikke er noe problem lengere. Dette skjer med omtrent alle populære online-spill ved launch.

Dette er nok årsaken ja. Men vi nærmer oss vel smertegrensen får man håpe. Kan man ikke ha noen flere servere ved launch? De kunne i det minste sagt at spillet er tilgjengelig fra 7. mars og man kan regne med å komme inn på serverne en uke senere.
Lenke til kommentar

Dette er nok årsaken ja. Men vi nærmer oss vel smertegrensen får man håpe. Kan man ikke ha noen flere servere ved launch?

 

Enig. Dette er rett og slett ikke holdbart!

Enten så må de ha noen flere servere opp den neste uken, eller så må de finne en annen løsning på pirat-problemet. Dette er IKKE en løsning.

 

Se for dere dette problemet med hvilket som helst annen produkt. Du kjøper en bil, men får beskjed om at de ikke har fått hjulene til å passe. Men ikke bekymre deg, om en ukes tid så kommer de og monterer de. Du kan ha den stående i garasjen imens da!

 

EDIT: Jeg mener å ha lest på Twitter tidligere idag at de jobber på spreng med å sette opp flere servere forøvrig.

Endret av vetle666
Lenke til kommentar

Dette er nok årsaken ja. Men vi nærmer oss vel smertegrensen får man håpe. Kan man ikke ha noen flere servere ved launch? De kunne i det minste sagt at spillet er tilgjengelig fra 7. mars og man kan regne med å komme inn på serverne en uke senere.

 

De kunne gjort det, men da er det ikke sikkert like mange hadde kjøpt spillet. Det er viktig å huske på at absolutt alle som sliter med serverproblemer, har allerede gitt EA pengene.

Lenke til kommentar

Jeg leser at Amazon har trukket Sim City tilbake, og det er vel bare rett og rimelig slik ståa er nå.

Jeg har fått spilt kanskje 1,5 time i kveld, var veldig spent da jeg som alle andre har ventet lenge, men det har blitt mest frustrasjon og irritasjon sålangt. Håper det er fikset til helgen, ellers legger jeg det bort et par uker og spiller MMO i stedet. SC skulle være en avslappende singeplayer ting som jeg bare skal slappe av med, var planen. Eller som jeg leste på et forum, I stedet for å kjøpe Sim City, gå heller ut på gata, finn en skikkelig slåsskjempe, gi han dine 449 kroner, og be han slå deg i fjeset så hardt han kan. Du vil få mer utbytte for pengene, og det vil ikke være fullt så smertefullt :)

 

Vi får se i morgen, en forferdelig launch uansett.

Endret av Greyish99
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...