Jump to content

Stifi

Medlemmer
 • Content Count

  3035
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

139 :)

Recent Profile Visitors

12010 profile views
 1. Har allerede forhåndsbestilt Digital Edition da denne skal ha mer lagringsplass enn den vanlige utgaven. Vil tippe på en pris rundt $500, hvor muligens digital edition kommer til å koste mer.
 2. Første PS5-spill som blir presentert: https://itavisen.no/2019/12/13/godfall-er-det-forste-offisielle-ps5-spillet/ Hva tenker/syns dere? For min del så virker det ut som at de prøver å vise fram hva PS5 klarer grafikkmessig og veldig lite innhold i spillet.
 3. Navn: <Birkebeinerne> Server: Shazzrah PvP Faction:Alliance Vi er en gjeng med vennlige fjes som har massevis av erfaring fra den tiden WoW var på sitt beste. Vi er ivrige til å dra ut på eventyr i Azeroth igjen i sin orginale form. Vi kommer til å hjelpe hverandre med både lvling, kjøre dungeons og bli klare til raids. Vi kommer til å kjøre raids ca. 2 ganger i uken. Vi ser etter flere personer med litt vett i skallen som brenner for å komme i gang med episke eventyr, alt fra VanCleef til Ragnaros! Våre medlemmer har for det meste tilhørighet på Østlandet i aldersgruppen 25-35 men vi tar inn folk fra hele Norge. Hvis du er interessert så send meg en melding for invitasjon til discord-gruppa.
 4. Forsåvidt enig der. Som jeg var inne på, så forbinder jeg Star Wars universet i spillsammenheng som mer åpent og fritt.
 5. Virker helt OK ut. Ikke noe "banebrytende" eller den "wow-effekten". Hadde kanskje håpet på mer "open world", men dette var jo 15min av spillet, så blir spennende å se hva resten byr på. Men igjen tror jeg det blir noe lignende Uncharted gjør med sine spill. Har ikke noe imot lineært, så lenge det har god historie, character progression og karakterer som er interessante. Samtidig litt "stive" faction-animation/expressions.
 6. Noen som har planer om å spille Anthem ved early launch eller den 22.02? Ta tak i meg på PSN: "D0stuffz-0n3" - så kan vi få til noe etterhvert.
 7. Det er jo strengt tatt brudd på avtalen som eier av kodebrikken har skrevet under på. Hvis kodebrikken blir lånt bort eller benyttet av noen andre enn eier selv. Er det mistanke om at kodebrikken blir brukt av noen andre enn eier selv, er banken pliktig til å revokere eller sperre BankID-avtale inntil eier av kodebrikken er identifisert. Hvis dette ikke blir gjort, kan bankene risikere å miste BankID-lisensen. Skulle det i verste fall oppstå en reklamasjonssak i forbindelse med at det har skjedd noen endringen uten at eier har gjort det selv og har lånt bort kodebrikken. Så vil den hendelsen stilles svært dårlig i en reklamasjonssak mot banken. Har blitt sagt tidligere, men det beste for deg er at du skaffer deg fullmakt til å disponere kontoer / avtaler som står på din mor og deretter bruker kodebrikken din for å få tilgang til disse. Å benytte kodebrikke til andre blir det samme som å signere for lånedokumenter i andres navn. Greit å ha den tanken i bankhodet.
 8. Hadde ikke betalt den summen der, hvis det ikke var for folk jeg kjenner som spiller spillet. Ganske artig når man spiller sammen med kjentfolk og styrer Galloen-skipet, men ellers kan spillet virke _veldig_ ensformig og repetitivt. Savner mer RPG-elementer, innhold, forskjellige våpen/armor/skiptyper og mer modifikasjoner til skipet. Samtidig er combaten veldig "console-aktig" og stiv / lite responsiv, noe som trekker det mer nedover. I bunn og grunn så håper jeg devs gjør noe fort og drastisk, lite sannsynlig, men ser for meg at spillerbasen kommer til å synke ganske bra hvis det ikke blir gjort noe med innholdet i spillet. Føler jeg nesten betaler fullpris for "early access" mtp innholdet per d.d og ganske sjokkerende at spill i 2018 skal ha så dårlig innhold.
 9. Spyro er egentlig ikke noe spesielt, bare veldig nostalgisk og var en av de spillene jeg brukte mye tid på når PS1 var prime. Samme gjelder "MediEvil" til PS1 som kommer til PS4 etterhvert: https://blog.us.playstation.com/2017/12/08/medievil-returning-to-ps4-in-2018/ Gleder meg til denne også. Mange gode minner.
 10. Ganske enig at chat-funksjonen for social / LFG og clan blant annet burde vært implementert ved launch. Greit at du kan joine clan og benytte tredjepartsprogrammer for å kommunisere og planlegge (unntak av voice i strikes som ingen bruker), så føles spillet ut som ett singel player spill. Sier ikke at det ikke er artig å gjøre events, strikes osv med andre folk, men føles uansett "tomt" uten den chat-funksjonen, noe som du har veldig godt forhold til i andre MMOs. Er ikke alene: https://www.reddit.com/r/destiny2/comments/79b5lw/there_is_a_massive_lack_of_social_features_in/
 11. Har planer om anskaffelse av Nintendo Switch og lurer på det er nødvendig med Micro-SD kort, med tanke på lagringskapasiteten? Slik jeg har skjønt det så er det plass til typ 2-3 spill internt hvis du kjøper per disk? Eventuelt hvilken Micro-SD er det dere anbefaler for de som benytter det?
 12. Takker for svar! Skal studere leieavtalen nøyere og høre hva utleier sier om det.
 13. Hei. Nå har det slik at jeg som leietaker har leid en leilighet for ca. i 4 måneder nå og får plutselig beskjed at leiligheten skal selges. I kontakten så står det at jeg har "Tidsbestemt avtale" (husleieloven, jf.punkt 3.B / 3.D) hvor det står blant annet at leieforholdet startet den 01.02.217 og opphører 01.02.2018. Betyr dette at huseier ikke kan kreve at det flyttes ut etter tre måneder (oppsigelsestiden) som står i kontakten, når det står klart og tydelig at avtalen opphører 01.02.2018? Eventuelt, hvilke andre rettigheter har jeg som leietaker? Takker for alle juss-innspill og opplysninger/informasjon. -Steffen
×
×
 • Create New...