Gå til innhold

Hvor lenge varte din første Xbox 360?


Mr. Pants

Anbefalte innlegg

Det er ingen hemmelighet at de første 360-modellene hadde en latterlig stor feilrate, og at mange ble nødt til å sende de inn på reparasjon 1,2, 3 eller enda flere ganger.

 

Det jeg lurer på er altså hvor lenge de første 360-ene deres holdt ut før de fikk RROD eller andre hardware-relaterte problemer. Og er det noen her som eier en fungerende 360 fra 2005?

 

Min første 360 (20gb-versjonen) ble kjøpt i 2005 og holdt ut helt til høsten 2009. Da kjøpte jeg en billig 360 arcade som jeg brukte frem til Slim-versjonen ble lansert i 2010.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-NIoHlfL

Min boks fra launch varte i rundt 3 måneder. Husker det godt da jeg kjøpte Oblivion, men måtte vente i flere dager på at boksen min skulle retunere tilbake fra reperasjonen. Maskina jeg fikk tilbake var også kortlevd, og ble sendt tilbake til reperasjon etter ett år. Jeg kjøpte meg en Arcade-utgave når den ble lansert, og den maskina er fortsatt i live i dag.

Lenke til kommentar

Kjøpte min i 2006 en gang, og jeg husker at den var såpass gammel når jeg fikk RROD, at jeg ikke så noe poeng i å klage. Vil tro den var ca 4 år. Etter det har jeg hatt en arcade versjon (også gammel versjon), og den fungerte fint sist gang jeg sjekket, noe som riktignok begynner å bli en stund siden.

 

Alt i alt må jeg vel si at jeg har vært sånn passe heldig og fornøyd med mine 360 maskiner.

Lenke til kommentar

Kjøpte den første generasjonen, den holdt seg faktisk i noen år før den fikk de tre røde ringene. Så kanskje sånn ett år etterpå reparasjonen så slutta den å fungere helt..

 

Edit: Kjøpte den i 2005. Den fikk vel de ringene i 2008. Sånn 09 eller kanskje også 2010 så døde den helt. Husker uansett at jeg kjøpte meg modernwarfare 2 utgaven av 360 rett etterpå (da MW2 først kom ut, spillet var en liten skuffelse da:P)

Endret av ThaHoward
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...