Gå til innhold

Avsluttet: 4 Windows 8 Pro nøkler for 30 kroner hos NSBE


myhken

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

8 er nok første mulighet nå ja.

Så folk får vel kanskje ikke registrere seg på nye kontoer før vi vet at dette fortsatt fungerer den 8.

Men alle som registrerte seg i forrige uke + helg bør da i prinsippet få den 8.oktober. Alle som har registrert seg denne uken, må nok vente 15.oktober.

Lenke til kommentar

Fikk nettopp en telefon fra DNB. Det viser seg at NSBE, eller i det minste deres betalingsleverandør, er markert som mistenkelig og de ringer de som har gitt penger til de for å dobbelsjekke om det er svindel eller ikke.

Det er vanlig praksis at banker sjekker opp transaksjoner som oppleves som mistenkelige. Dvs. f. eks overført et større beløp til en konto i utlandet som en aldri har sendt penger til før o.l.

Derimot så er det jo unødvendig å følge opp så små beløp, hvertfall når det bare er et engangstilfelle. De burde ha systemer som sjekker opp om det gjentar seg, og da kunne det kanskje vært en idé og sjekket. Virker litt useriøst når noen blir sjekket og andre ikke, kan virke som om de ikke har en felles praksis men kanskje noe internt per bank eller noe slikt..

Endret av Occi
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Man trenger da strengt tatt ikke skrive inn riktig navn på Kortinfoen heller.

Jeg kan "generere" kortinfo, noe jeg pleier å gjøre når jeg handler ting fra utlandet (så fremt det ikke går via Paypal). Da trenger jeg ikke tenke på at jeg må deaktevere "auto renewal" osv på betalings abb.

 

Du har nettsvindel som fulltidsjobb altså?

Lenke til kommentar

Kan jo være de tettet smutthullet da. Jeg opprettet brukere både 15 og 16 september, og fikk som nevnt DreamSpark tilgang den 24.september. To mandager etter jeg registrerte meg.

Betalte $5 for begge kontoene. Fikk ikke DreamSpark kontoer på et par gratis kontoer jeg registrerte på samme tid.

 

Anbefaler at folk ikke prøver å registre nye kontoer før etter 8.september. Har ikke de som registrerte seg fra 24.september til 30.september fått tilgang da på sine betalte kontoer, får nok ingen tilgang lengre.

Lenke til kommentar

Smutthull stengt er jeg nokså sikker på. Vi som hadde registrert oss før og i helgen rundt den 15.september var nok de siste som fikk tilgang.

 

Jeg skulle nok postet informasjonen en uke tidligere, men ville liksom vente å se om det faktisk fungerte. Men håper folk er enig i at jeg har understreket det fra dag en at "tilbudet" kunne bli stengt når som helst. Så håper ikke folk har opprettet en masse kontoer de har betalt for.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...