Gå til innhold

jallamamba

Medlemmer
  • Innlegg

    500
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

jallamamba sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ingen problem 😀 ser at 2 av 3 butikker har feil kort i Prisjakt, kun klink.no som har riktig kort 🤔
  2. Jeg har en Mac-mini, usikker på hvilken modell/årstall. Fin størrelse og lite lyd av den, men denne er ikke noe for meg. Gammel vane og slikt, jeg foretrekker Windows PC. Men takk for tips :-)
  3. På Asus sine sider er spec til hovedkort: https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/CSM/Pro-H610M-C-CSM/techspec/ Der står det: Memory 2 x DIMM, Max. 64GB, DDR5 4800 Non-ECC, Un-buffered Memory* Dual Channel Memory Architecture Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP) *Supported memory types, data rate(Speed), and number of DRAM module vary depending on the CPU and memory configuration, for more information refer to www.asus.com for memory support list.
  4. Stue-PC tok plutselig kvelden etter mange års tjeneste, så nå må jeg i gang å finne meg ny maskinvare. Jeg er ikke oppdatert i det hele tatt på hva som gjelder, derfor tenkte jeg å høre med dere om jeg har funnet noe fornuftig og som fungerer. Kabinettet jeg har er et Streacom FC5 EVO som har et flott design og som gjør vifter overflødig, takket være den gode passive kjøleløsningen. CPU har jeg valgt pga lite strømbruk/lite varmeutvikling: Intel Core i7 12700T Intel Core i7 12700 2.1GHz Socket 1700 Box Hovedkort valgte jeg pga merkenavn og design, på dette kortet er det ikke kjøleribber i veien for kjøleløsning i kabinett. Asus Pro H610M-C/CSM Minne: Kingston Fury Beast DDR5 5200MHz 2x16GB Er dette noe å gå for? Det jeg har hatt i kabinettet frem til i dag er: HK: Asus P8H77-M CPU: Intel Core i7 3770T 2,5Ghz Socket 1155 RAM: Crucial Ballistix Sport DDR3 2x4GB Strømforsyning har vært en ekstern på 120W, men nå har jeg bestilt en 240W som passer inni kabinettet. PC er koblet til TV via HDMI og lyd er fra Sonos lydplanke som er koblet til TV med optisk lyd (en slik tynn kabel) Det som jeg savnet på den eldre PC, var å få noe mer enn stereolyd fra den, men det var ikke mulig, TV registrerte lydtilkobling som stereo og da kunne jeg ikke gjøre mer... usikker om det finnes en løsning der, eller om det bare var feil i begynnelsen med å kjøpe Sonos?
×
×
  • Opprett ny...