Gå til innhold

Nokia Lumia 920-tråden


iMono

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det har blitt nevnt, for de som har fått Amberoppdateringen, at batteriet mye kjappere blir draina nå enn før oppdateringen. Dette merker jeg også..soleklart..

nå har jeg et stadig "stress" med å sette tlf til lading hver gang jeg har mulighet, selv om jeg leser at batteriet faktisk burde være 10% bedre etter oppdatering.

 

jeg finner ingen gode batteriapper som logger nøyaktig hva i telefonen som bruker strøm, noen tips?

 

det er mange batteriapper der ute som logger ladetider osv...men jeg vil ha app-logging..

er og veldig interessant å se hvor mye Glance faktisk suger av strøm.

Lenke til kommentar

Double tap to wake må konstant ha en spenning i skjermen for å detektere taps. Vanligvis er touch-delen av skjermen helt skrudd av til låseknappen trykkes.

yesyes...no forbanna greier...nok en gang har dere rett og nok en gang blir jeg imponert over hvor mye denna tråden har hjulpet på min 920-experience... nå suger det litt mindre her...

 

slenger ut et lite dryss med +'r til dere(:

Lenke til kommentar

Hei!

Er det noen i forumet som har prøvd ut løsninger for å printe fra NOKIA 920. Tenker primært på WiFi baserte printere, men kan være åpen for andre løsninger.

 

Dette er vel en funksjon som er ganske selvfølgelig på andre smarttelefoner idag, men WP8 sleper seg etter for å komme på samme nivå som de andre. Merkelig at Microsoft ikke har utviklet slike funksjoner forløpende Da kunne man ha jobbet med å bli bedre enn de andre, ikke bare pese med å få på plass (ta igjen) løsninger som de andre allerede har.

Lenke til kommentar

Tja, finnes det bra innebygd støtte for det i iOS og Android? Du sier det er "ganske selvfølgelig". Prøvde selv en del på min forrige Android telefon, og det var noe herk og endte opp med en betalt app for å klare og printe.

 

Vet Brother og sikkert andre merker har støtte for printing via WiFi fra deres egne apps.

Eventuelt har en del printere støtte for email med vedlegg. Som i at du har en adresse du kan sende til og det printes ut, fungerer bra.

En tredje mulighet er Google Cloud Printing om en har satt opp det.

Lenke til kommentar

På iPad har jeg en sak som printer trådløst, ikek direkte til printeren, men via printerdriveren i Mac'en. Du må ha programvare både på telefonen og Mac'en for å få det til. Vet ikke om det er kommet noe nytt i det siste. (Airprint?) Fra min Android telefon tror jeg aldri jeg prøvde. Mistenker at det er cloud printing som gjelder der.

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
Lenke til kommentar

Det står jo at den bruker mer strøm :)

Rolig!!

aksepter at der finnes gjøker(((:

 

ang. batteritid, hos meg hjalp det saftig å sette glance til peek og fjerne dobbelttap..men likevel, etter 8 timer på fly (flyet var dessverrei lufta i 12timer) hadde jeg først tømt telefonen, så et 10400 milliampær-ladebatteri...og det var ikke engang wifi på flyet.

 

batteriet er ihvertfall ikke blitt bedre etter Fru Amber ankom for min del(:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...