Gå til innhold

Nokia Lumia 920-tråden


iMono

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vet det ikke er helt rett plass å spørre, men har sendt inn telefonen min for tredje gang nå pga. Restart. Da er det slik at jeg har lov å heve kjøpet?

Med mindre det skyldes ulike ting vil tro det ja.

Si ifra hvordan det går, blir nok det samme med min.

Lenke til kommentar

Jeg må bare nevne det igjen, ang. telefoner med reboot problemer..

 

-Har dere 4G "ON" hele tiden?

-Har dere forsøkt å skru den ned til 3G, bare for å se om det hjelper?

-Og er det noen som har hatt 4G på, slitt med reboot, sendt den inn til rep. for så å få den fungerende tilbake med 4G påslått?

 

Litt tilbake i tråden og i andre forumer er det mange som har løst problemet, inkludert meg, ved å skru den tilbake til 3G - Da fungerer den i mange tilfeller prikkfritt :)

 

Så må jeg bare spørre til slutt, til alle dere som ikke vil ha telefonen om ikke 4G er fungerende, og det spør jeg om fordi jeg er uvitende på området, ikke spydig:

- Er 4G så godt utbredt her til lands at det er noen grunn til å irritere seg over det i hele tatt?

I de 2 ukene jeg slet med reboot fant jeg 4G ved 1 enkelt tilfelle.

Lenke til kommentar

Når 4G (LTE) er tilstades så vert det ingen problemer. Det er når telefonen er innstilt på 4G i områder det ikkje finns at ein kan risikere frys.

 

Altså: Dersom ingen 4G så sett telefonen i 3G- modus så rebooter han ikkje;-)

 

I grunnen er ikkje dette noko problem for kva er vitsen med å ha telefonen i 4G- modus når ein ikkje har bruk for det:-)

Lenke til kommentar

Derfor mener jeg det er greit å opplyse mulig uvitende 920-brukere, som har sendt inn telefonen til rep. for 3. gang (må jo være et rent helvete), at 4G funksjonen i mange tilfeller er rotårsaken til rebootingen.

 

Problemet er vel at man som regel ikke vet om et "sted" har 3G eller 4G..

derfor har jeg telefonen kun i 3G-modus og da fungerer den bedre enn noen annen telefon jeg har hatt.

Hva skal jeg med 4G tenker jeg..

 

Jeg slår ev. 4G på om det står spesifikt i kommende oppdatering at dette er blitt fikset på.

Lenke til kommentar

waste of money mener nå jeg...om du ikke har fått igjen veldig mye på penger på skatten som brenner i lomma.. :)

 

men det er klart..om jeg en dag finner ut at jeg trenger 2 ladeplater..kanskje det blir en fatboy da, selv om den er litt dyrere...bare for moro skyld :)

Endret av Countryman
Lenke til kommentar

Noen andre som har problemer med mikrofonen? Jeg har i det siste slitt en del med at motparten ikke hører hva jeg sier - de mener det høres ut som om jeg er fem meter unna telefonen når jeg prater. Plutselig er det i orden igjen, uten at jeg har gjort noe spesielt. Skjer i alle slags dekningsforhold, enten det er 3G, EDGE, H+ eller hva som helst.

 

Dette er kjipt nok i seg selv, men nå har jeg fått denne kommentaren fra folk jeg ringer i jobb-sammenheng også, og det er enda kjipere.

 

 

Edit: Som en oppfølger; er det noen som har erfaring med å sende inn telefonen for rep. til England? Min ble kjøpt fra den butikken jeg ikke husker navnet på i farten, som flere andre her i tråden også benyttet seg av. siden jeg bor i Oslo er det kanskje enklere å levere den til et servicepunkt her i byen et sted, dersom det er mulig?

Endret av OML/Skavold
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har samme problem, svak lyd når jeg snakker inn i mikrofonen noen ganger. Må legge på og ringe på nytt. Dette skjer aldri når jeg bruker Bluetooth 'voyager pro'.

 

Ser også disse problemene med 4G. Jeg hadde min innstilt på 4G i to uker, ventet på at NetCom skulle aktivere 4G i min sone. Da de aktiverte fikk jeg inn 4G, kjempe rask, 40 Mbit nedlasting, men da jeg kom utenfor dekningsområdet kom problemene. Telefonen ble glovarm og brant ut batteriet på et par timer, den leter altså febrilsk etter 4G signalet etter å ha mistet det, idiotisk. Dette skjedde altså ikke da det ikke var noe 4G signal, bare da den haddefunnet signalet og mistet det. Reboot har jeg ikke vært plaget med, men SWen for 4G må Nokia få orden på.

Lenke til kommentar

Kun hvis pakking av data (compress) skal støttes. For å måle forbruket på din telefon kreves det visstnok ingenting på operatørsiden. Men mange operatører liker ikke dette, da kunden kan sjekke forbruk mot faktura ...

De har testet dette i Kina. Mer her.

Endret av helsten2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...