Gå til innhold

Nokia Lumia 920-tråden


iMono

Anbefalte innlegg

Nå på tredje dagen etter oppdateringen. Alt fungerer utmerket. Ingen frys eller restarts. Subjektivt kan jeg si at telefonen føles raskere i bruk. Batteriet er ikke merkbart bedre, men omtrent som før oppdateringen. I snitt holder det ca 24 timer med moderat til mye bruk. Alt i alt føler jeg at telefonen har blitt raskere og mer stabil etter oppdateringen. Subjektivt syns jeg også lyden ved bruk av headsett har blitt bedre. Kameraet tar bedre bilder i dagslys.

Nå håper jeg bare Microsoft snart kommer med en bedre Facebook app til wp8, og at Spotify snart kommer.

Endret av ZeBuLoN@☂
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå det gjelder db.no kan det virke som om man mene at iPhone og muligens Android er tilstrekkelig. Nettsiden virker ikke mot WP8 sin nettleser. Jeg leste ett eller annet sted at de mente at WP var så ubetydelig at de ikke annså dette som noe problem.

 

Og Dagbladet lurer på hvorfor de taper tereng. Men det er vel like greit, Dagbladet har jo blitt en usedvanlig mager og dårlig avis etterhvert, så nå er muligheten til stede for å endre lesevaner og finne andre og mye bedre medier. Alltid en fordel med WP8, hehe!

 

Jeg testet hos meg nå. Jeg har ikke Portico oppdatering. Skrev inn "db.no" i IE. Den regdirigerte meg tilm.db.no/www=1. Jeg ventet til siden hadde lastet ferdig (tok litt tid selv på kjapp 4G) og alt virket tilsynelatende. Jeg har ikke satt på desktopmodus i IE.

Men... nå gikk jeg inn på en artikkel, og så tykket jeg på back knappen. Da har jeg bare en helt hvit side. Det hjelper ikke å reloade siden. URL'en er den samme. Uansett hva jeg nå prøver får jeg ikke opp Dagbladet lengre. Ikke noe savn, men utrolig at de fremdeles har en side som ikke fungerer på WP!

Lenke til kommentar

Jeg testet hos meg nå. Jeg har ikke Portico oppdatering. Skrev inn "db.no" i IE. Den regdirigerte meg tilm.db.no/www=1. Jeg ventet til siden hadde lastet ferdig (tok litt tid selv på kjapp 4G) og alt virket tilsynelatende. Jeg har ikke satt på desktopmodus i IE.

Men... nå gikk jeg inn på en artikkel, og så tykket jeg på back knappen. Da har jeg bare en helt hvit side. Det hjelper ikke å reloade siden. URL'en er den samme. Uansett hva jeg nå prøver får jeg ikke opp Dagbladet lengre. Ikke noe savn, men utrolig at de fremdeles har en side som ikke fungerer på WP!

 

Personlig synes jeg Dagbladet er dårlig og de få gangene jeg tar meg bryet med å sveipe innom bruker jeg URL'en: ipad.dagbladet.no/ Da går det bra på min telefon. Når det er sagt synes jeg det er helt utrolig at dagbladet ikke fikser denne feilen.

 

Jeg håper også at NRK snart får ut fingeren og legger til rette slik at WP brukere også får tilgang til å streame programmer både live og opptak. Jeg betaler samme tv lisens som en iphone bruker :-)

Lenke til kommentar

Hei. Appropo nettleser, Lumia 920 og håndtering av favoritter. Jeg vil bare tipse om Xmarks. Den er genial mht å synce favoritter/bookmarks mellom PC/mobil og støtter mappestruktur. Jeg har følgende oppsett - jobbPC med Windows 7, benytter Chrome som nettleser pga. mulighetene for tillegg samt mousegestures. Installerte Xmarks som tillegg i Chrome og syncet favorittene mine. Hjemme har jeg en Sony Vaio Duo 11 med Windows 8 og touch. Installerte Xmarks her og hentet mine syncede favoritter. Når jeg skal browse så åpner først Xmarks, får opp favorittene, klikker på ønsket favoritt - IE10 metro starter og henter opp valgt favoritt. Swiper inn Xmarks fra venstre når neste favoritt skal velges, trykker på favoritt og vóila - valgt nettsted åpnes i IE10. Knuser den håpløse bokkmarkshånderingen til IE10 metro ned i støvlene. Så til slutt kanskje det som er relevant i denne tråden. Xmarks fungerer like godt på min Lumia 920 som erstatning for å håndtere favoritter. Åpner først Xmarks, velger ønsket favoritt og siden åpnes automatisk i browseren. Holder inne tilbaketasten for å få opp Xmarks når jeg skal velge neste favoritt. Enkelt og greit synes nå jeg i alle fall. :xmas:

Lenke til kommentar

da chrome har innebygget favoritt-synk, bruker jeg ikke funksjonen i xmarks lenger, selv om det sikkert funker like bra det, men jeg bruker tab-synking i xmarks, som forøvrig er helt genialt. har forskjellige sesjoner hjemme og på jobb, men om jeg må sette opp en maskin på nytt henter jeg bare opp igjen det jeg trenger. så props til xmarks, kanskje jeg skal begynne å synke bookmarks der igjen også. dog, jeg bruker vel omtrent åpne faner, som bookmarks nå.

 

beklager OT.

Lenke til kommentar

Har installert MyPicasa-appen.

Sliter med en fornuftig måte å laste opp bilder.

Ser ut til at det ikke er noen mulighet i appen til å resize/resample bilder som skal lastes opp. Ikke finner jeg noen måte å resize bilder på i noen av Nokia-appene heller.

Ganske dumt hvis man er i utlandet og ikke kan resize bilder ned fra typ 2,5MB...

Noen som har en grei måte å gjøre dette på---eller tips om en app som kan gjøre det på en elegant måte?

 

(fortsatt ikke en eneste hickup siden telefon var ny=)

Endret av Ztil
Lenke til kommentar

Ibgpr kveld når jeg skulle sette på alarmen på telefonen hadde den erstattet seg, og jeg får kun bluescreen. Har forsøkt softreset, ut med simkortet etc, men får kun bluescreen. Den kommer rett ræetter nokialogoen etter oppstrt. Så i dag blir den levert inn. Er sikkert noe skrap med Android som lånetelefon....

Lenke til kommentar

Grr, jeg som hadde et knall-batteri før oppdateringa, har nå ikke det lengre. Tok den av lading før jeg gikk til sengs i går kveld. Når jeg våknet av alarmen nå, 7 timer etterpå, står det 16% batteri igjen!?! WTF! :hm: Batteriet mitt varte som regel rundt 24 timer med medium bruk, og rundt 28-35 timer med beskjedent bruk.

 

Bruker de samme innstillinger som før; 4G, ingen NFC og ingen Skype...Hvordan var det med batteri kalibrering igjen. Står vel ett sted, men hadde vært kjekt å slippe å bla og lete.

 

Andre som har fått dårlig batteri etter oppdatering, og har dette i så fall rettet seg?

Lenke til kommentar

Var skeptisk når jeg så feilene som enkelte har opplevd, men har heldigvis ikke (så langt) hatt noen voldsomme problemer selv. En spontan reboot, men det har ikke gjentatt seg. Syns den virker meget bra så langt. Spotify er erstattet med Wimp og ellers har jeg funnet alle appene jeg har ønsket meg. Vekten har ikke vært noe problem, og ellers mener jeg at den er lynrask, har en fantastisk skjerm og kameraet virker bra så langt. OS versjon: 8.0.10211.204 med firmware 1232.5951.1249.1002.

 

Nå kan det jo hende at det oppstår problemer etterhvert, men akkurat nå mener jeg at Nokia har laget et meget bra produkt. Av de jeg har brukt i den nåværende toppklassen (iPhone 5 og SG S3) virker Lumia 920 best selv om alle disse tre er meget bra. Jeg er også svært fornøyd med wp8. Et par småting som kunne vært tunet litt, men ingenting som plager meg nevneverdig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fra Andoid (Note 2) til WP8 (Lumia920). Jeg har nå hatt Lumia'en et par måneder og kan dra en foreløpig konklusjon: Etter å ha prøvd utallige launchere, konfigurert låseskjerm og hjemmeside (og side 2 og 3 osv...) i hytt og pine, fant jeg aldri et oppsett jeg slo meg til ro med. I tillegg synes jeg selv med JB at det lagget litt. WP8 og Lumia920 er bare lysår nærmere når det gjelder mine preferanser og ønsker for et mobil OS. Smooth, fresh og en kvalitetsfølelse som går sirkler rundt Samsung sine produkter. Savner riktignok et par apps som har fått meg til å lete fram Note'n et par ganger, men det har bare fungert som en bekreftelse på at jeg har gjort det riktige valget - i alle fall for meg selv . Når utgangspunktet i WP8 er såpass bra som det er i dag, er jeg spent på hva utviklingen videre bringer med seg av "snacks" og tuning. Bare det ikke blir en "overdose av sukker" slik man opplever i Android OS'et... .

Legger ved et par screenshot's av skjermen min. Skulle vel ha skravert vekk ansiktet til dama, men unner dere noe fint å se på :xmas:

post-24283-0-20661600-1359721311_thumb.jpg

post-24283-0-54065100-1359721628_thumb.jpg

Endret av vhguru
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...