Jump to content

fleur

Medlemmer
 • Content Count

  605
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Neida er klar over det men gir en viss pekepinn.
 2. Så bra 😀 har du lest dette noe sted? Har du evt link?
 3. Når jeg går en tur på 1 time så står det på pulsklokka at jeg har forbrent så og så mange kalorier. Men jeg ville jo forbrent noen kalorier om jeg satt i ro også. Trekker klokka fra disse slik at det er de faktiske kaloriene jeg har forbrent på selve turen som vises? Om jeg feks skal regne ut hvor mye ekstra jeg kan spise er det jo en fordel om disse trekkes fra.
 4. Skal bestille en sending som har gått på NRK som fil. Det står at man får den i redusert kvalitet, dvs ikke sendekvalitet, og MPEG. Går det an å ta noen stillbilder ut fra videoen? Og noen som vet hvordan kvaliteten vil være?
 5. Har lyst på en el-sparkesykkel som et leketøy. Er snakk om turer i nærområdet primært. Her er ganske mange bakker så det må den takle. Har sett meg ut ewheels e2s v2: https://e-wheels.no/produkt/el-scooter/el-sparkesykkel-norges-mest-solgte-e-wheels-e2s-v2?gclid=Cj0KCQjwse-DBhC7ARIsAI8YcWKMbLeD4IEOvw-vtYGeJ-3LWuVFHf9NMoxBjMjxabinhO2GuA1rCLcaArmBEALw_wcB Noen som kan si om dette er en bra sykkel? Evt om det er noen andre som heller anbefales over denne? Den må kunne låses enkelt siden jeg kommer til å bruke den til butikken bl.a.
 6. Har en Samsung galaxy s9. Plutselig er alle varslene i Facebook messenger kjempehøye selvom både medier, varsler og systemvolum står på nesten det laveste. Virker som problemet kun er messenger. Får ikke høy lyd på feks sms. Ser ikke ut som man kan justere lydnivået i appen, der følger telefoninnstillingene. Hva kan det være? Har forsøkt å restarte uten hell.
 7. Så har det noe å si hva man trener eller ikke så lenge man ikke overskrider 500 kcal i underskudd? Har tenkt til å legge meg på ca 400 kcal i underskudd. Man er vel nødt til å trene noe styrke for å ikke tape muskelmassen?
 8. Har bygd litt muskler i vinter og skal nå i 3 måneder fremover jobbe med fettforbrenning, uten å tape for mye muskelmasse. Ifjor kjørte jeg et program som var designet for dette, dvs. et styrkeprogram med høyintensitetsstyrke (type bootcamp), med en avsluttende intervalløkt hver økt. I tillegg til å ligge i kaloriunderskudd. Dette fungerte fint. Men nå som det er så fint skiføre her kunne jeg tenke meg å ta et par skiøkter i uka kombinert med 2 styrkeøkter (har kjørt 3 styrkeøkter i uka til nå). Tenkte da å fortsette med samme styrkeprogrammet som jeg har gjort i vinter, bare uten å øke så mye men vedlikeholde. Hva tenker dere om dette? Vil jeg beholde mer/mindre muskelmasse enn om jeg kun hadde kjørt høyintensitetsprogrammet som ifjor?
 9. Ja egentlig, stortrives 😀 kan se at jeg kommer til å jobbe i samme bedrift til jeg blir pensjonist egentlig, dog ikke nødvendigvis i samme stillingen
 10. Er denne appen verdt å kjøpe? Er det et slags interaktivt kurs hvor man kan teste seg underveis om man har forstått kapittelet? Noe slikt jeg evt ønsker.
 11. Ja akkurat den engelsken som stresser meg litt, iallefall om det krever veldig god forståelse pga lurespørsmål. Er mange år siden jeg sist praktisere engelsk og det var på ferie til Syden før corona 😀 og det er ikke akkurat businessengelsk. På jobb foregår absolutt alt på norsk, både skriftlig og muntlig. Vi har kun norske kunder også hvor arbeidsspråket er norsk. Så trenger ikke å beherske et eneste ord engelsk igrunn.
 12. Når alt kommer til alt er det nok frykten for å stryke som gjør at jeg ikke vil. Det hadde vært så flaut når leder forventer at man står. Er nesten 20 år siden sist jeg satt på skolebenken og hadde ikke planer om å havne der igjen.
 13. Som jeg nevnte ønsker jeg heller å fokusere på de områdene som er relevante for vår tjeneste og lære mer om dem. I tillegg har nok leder stor forventning om at jeg skal bestå et evt kurs og jeg sliter skikkelig med nerver foran slikt, noe som kan ødelegge helt. Er kurs med kursbevis er mye bedre for min del. Pga en diagnose sliter jeg også med konsentrasjonen over lengre tid. Jeg fungerer utmerket på jobb men sånne puggeting er ikke min sterkeste side
 14. Ja altså jeg har jobbet med incidents og changer og det er det. Det er en haug andre begreper jeg ikke kjenner til eller bruker i hverdagen, slik som avtaler o.l. Tror heller ikke jeg får bruk for en brøkdel av å ta den sertifiseringen for å være ærlig. Kan godt lære mer om det men ønsker heller å sette meg inn i de tingene jeg faktisk bruker i praksis, og ikke alle mulige begreper bare fordi det er kjekt å ha. I tillegg er alt på engelsk og jeg er ikke kjempesterk i engelsk.
×
×
 • Create New...