Jump to content

fleur

Medlemmer
 • Content Count

  528
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 :)
 1. Jente 40 år, 60 kilo, trent Stronglift programmet i ca 1 år med noen små opphold. Kommer liksom ikke videre, hver gang jeg når 62,5 kilo i knebøy får jeg enten noen vondter og må gå tilbake på vektene, eller at jeg ikke klarer mer og må gå tilbake 10% etter å ha feila 3 ganger på rad. Fortsetter slik fram og tilbake hele tiden. På de andre øvelsene (roing, benk, markløft og benkpress) er ikke problemet vondt, men at jeg kommer til et punkt hvor det stopper opp. Er nå innmarri lei av hele programmet og kunne tenkt meg å prøve noe annet. Er det lurt? i så fall, har dere noen tips? Iløpet av året har jeg også lest meg mye opp på kosthold og har gått fra et dårlig kosthold med nokså lavkarbo og mye frukt (og litt godis hver dag) til å følge Flexikost sitt opplegg med riktige makroverdier på alle måltider. Spiser nå mye mer enn jeg har gjort tidligere også. Har også fått meg et skikkelig mål, og det er å gå ned 2 kilo, og i fettprosent. Når dette er oppnådd tenkte jeg å bygge muskler, dvs. ligge i kalorioverskudd. Nå ligger jeg ca 500 kcal i underskudd daglig. Styrkeprogrammet jeg følger er vel et maxstyrkeprogram også, så vet ikke om det er så hensiktsmessig å kjøre nå? Fokuset nå er å vedlikeholde muskelmassen mens jeg går ned i vekt. Trener nå 3 styrkeøkter i uka og 1 spinning. Hva tenker dere om denne kombinasjonen? Bør jeg trene mer kondisjon nå som fokuset er på fettforbrenning eller er det ok? Uansett, så trenger jeg noen tips ang. styrkeprogrammet, da jeg er veldig lei av opplegget. Synes ellers det er et bra program med tanke på at det tar forholdsvis kort tid å gjennomføre hver gang. Jeg må også kunne trene hjemme i kjelleren. Har tilgang til benk, knebøystativ, vekstang og skiver, + hantler.
 2. fleur

  Har vi feil vinterdekk?

  Har testa litt nå, men ikke vært snø og veldig isete enda så har ikke fått sammenlignet. Kjører dog bevisst 10 km lavere fart på motorveien av frykt for å skli Vil det forresten hjelpe med piggdekk?
 3. fleur

  Har vi feil vinterdekk?

  Ok, selv når dekkene ligger i garasjen og man bytter dekke hos et Bilvaskefirma? De bør jo sjekke lufttrykket
 4. fleur

  Har vi feil vinterdekk?

  Jeg har sjekket at det meste er riktig. Var litt lite luft i noen av dekkene så har fylt til 2,4 på alle dekk nå. Så blir det å teste igjen når det blir litt glatt/snø
 5. fleur

  Har vi feil vinterdekk?

  Disse er piggfrie og kun brukt 2 sesonger. Men kjørt ca 10-15000 på dem, bilen har totalt kjørt 33000.
 6. fleur

  Har vi feil vinterdekk?

  Takk, da forsøker vi 2.4 foran og bak da og satser på at bilen blir litt mer stabil på vinterføre. Har forøvrig sjekket at rulleretningen er riktig og produksjonsdato riktig så da er det ikke noe med det som forårsaker problemene
 7. fleur

  Har vi feil vinterdekk?

  Likt både foran og bak?
 8. fleur

  Har vi feil vinterdekk?

  Sånn ser tabellen ut Men 18" hjul er sommerdekkene, vi har 17" vinterdekk. Gjelder denne tabellen bare sommerdekkene? Hva skal vi ha av luft på vinterdekkene da?
 9. fleur

  Har vi feil vinterdekk?

  2 år, ikke 3. 3. sesong nå Valgte jo den som kom ut som best i test i 2017, ser ut som det er en videreføring av det dekket som vant i 2019 også
 10. fleur

  Har vi feil vinterdekk?

  Kjøpte den ny, men siden jeg ville ha disse dekkene og ikke de medfølgende monterte de disse for meg. De kjøpte da gjennom en dekkforhandler. Har alltid kjørt piggfritt og har ikke endret kjørestil.
 11. fleur

  Har vi feil vinterdekk?

  Takk for mange fine tips, skal undersøke dette. Når det gjelder lufttrykket er jeg usikker på om vi klarer å lese tabellen som står i bildøra riktig, det er noe uklart for oss hva trykket skal være foran og bak. Noen som kan hjelpe?
 12. fleur

  Har vi feil vinterdekk?

  Jeg skal sjekke de tingene dere sier her, men bilen har vært slik siden dag 1. Å si at "sånn er det å kjøre på vinterføre" er jeg ikke enig i, denne bilen er vesentlig dårligere på vinterføre enn alle biler jeg har hatt tidligere. Følger meg nå utrygg og det har jeg aldri gjort før. Ser jo også at andre bilder rundt meg ikke sklir der jeg sklir.
 13. fleur

  Har vi feil vinterdekk?

  Dette er 3. sesongen vi bruker dekkene så rart om de skal være feilmontert 3 sesonger på rad i så fal, av profesjonelle. Bilen har også vært inne på merkeverksted uten at de fant noen feil der
 14. fleur

  Har vi feil vinterdekk?

  Hva betyr det? jeg er ingen ekspert på bil så vet ikke hva jeg skal se etter? har satt bort jobben med å bytte dekk hos de som pleier å vaske bilen.
×
×
 • Create New...