Gå til innhold

Planetside 2 Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takk for hjelpen, men

Må jeg bruke steam sin versjon, eller kan jeg bruke .EU sin versjon?

Jeg har et dårlig nett, så det tar litt tid for meg å laste det helt på nytt igjen.

 

Du velger selv, men om du bruker EU sin versjon, må du registrere deg på det systemet (ikke på lenken jeg postet). Jeg har ikke prøvd det selv.

Endret av Aiven
Lenke til kommentar

''PlanetSide2.exe har sluttet å virke

Et problem førte til at programmet sluttet å fungere som det skal. Programmet vil bli lukket, og du vil få beskjed hvis en løsning er tilgjengelig''

 

Jeg har fått denne feilmeldingen på alle versjonene jeg har installert, og med forskjellige accounts.

Trenger hjelp!

Lenke til kommentar

Skulle ønske det var flere valgmuligheter i spillet. Tross for at å ta over (Særlig de store Bio-Labsa) ting er veldig gøy, savner jeg ting som gjør hver enkelt unik. Det er veldig begrensa hvor mye man kan gjøre med karakteren sin. Ønsker bare en litt annen progresjon, der man kunne utvikle karakteren sin noe ala et RPG spill. Ikke sånn voldsomme endringen, men noe. Skifte mellom to ability på drakten sin, som uansett nesten er like, det blir litt lite synes jeg. Alle de ekstra siktene er også ganske lite hensiktsmessige.

 

Våpen er dessuten AAALT for dyre.

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte noen våpen, siden jeg har flust med Station Cash etter å ha spilt Everquest 2 i årevis. Å det jeg kan si er at det kommer til personlige preferanser. Ingen våpen er sterkere enn andre, du finner sikkert video på youtube av hver våpen, så kan du se hvordan de er i forhold. Men de er veldig godt balansert, så du finner ikke nå "instant win" våpen :p

Lenke til kommentar

Tar det virkelig så lang tid for en helt fersk spiller å låse opp nye våpen, har spilt i noen timer nå og har fortsatt bare 34 cert merker. Kan heller ikke si at jeg har spilt veldig bra, da jeg synes det er totalt kaos til tider :)

Du får ca 1 Cert per time (Uansett om du er online eller offline) også får du ca 1 Cert for hver 500 XP. Ja, det tar ganske lang tid. Men det går fortere når du er med i de store slaga. Da renner det XP inn.

Lenke til kommentar

Noen som har noen anbefalte våpen til de forskjellige klassene? Har 4000 in-game cash tilgjengelig som følger av at jeg betalte noen dollar for en sånn Alpha release/beta whatever for en stund siden.

 

De største oppgraderingene i spillet finner du på kjøretøy. Vil anbefale «dumme raketter» til jagerfly og dalton med infrarødt sikte til liberator. Det er to mye større oppgraderinger enn nye infanterivåpen.

 

for NC HA: GD-22S er et bra maskingevær, spesielt på kort og medium hold. På langt hold synes jeg NC6 Gauss SAW (den originale) fungerer veldig bra, med 4x sikte.

 

 

For nye spillere uten SC vil jeg anbefale å oppgradere den originale gunneren med sikte og andre ting først, i stedet for å spare til nytt våpen. Da får du mer for certsa.

Endret av Aiven
Lenke til kommentar

Tror ikke å fokusere på å få nye våpen er noe vits. Det våpenet du starter med er veldig godt, og fokuser heller på å forbedre ting som livet ditt og egenskapene til drakten din. Samtidig er det viktig å få utility slots (Healing, er skikkelig nice).

 

For å få mest mulig XP har jeg funnet ut at Tech Plant, Bio Lab og Amp Station der det er ca 50/50 med fiender og allierte er det beste.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...