Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Uverdig mann?


Anbefalte innlegg

Jeg føler meg underlegen alle andre menn. Jeg mener en mann bør besitte eller ha erfart dette:

  • Gjennomført førstegangstjeneste (jeg er et vrak psykologisk og tjenesteudyktig)
  • I det minste være gjennomsnittlig høy (jeg er 175cm, snitt nærmere 181 for norske rekrutter)
  • Hatt sex før fylte 20. Damene jeg ønsker (8-9-10/10 - vi går etter det gylne snitt her, det er det som avgjør)
  • Ha godt med muskelmasse innat (dvs uten særlig trening, genetikkens rammer. Heldigvis veier jeg bare 57kg)
  • Kjekkhet (jeg er nærmere 2/10)

Jeg tør ikke engang kjøpe klær eller trene for å dekke opp for noe av dette tøvet. Jeg vet jo hvor meningsløst livet er, og således burde jeg verdsette mulighetene jeg har fått i form av å være født i Norge. Hadde jeg enda vært kjekk kunne jeg utrettet alt. Utseende er alt.

 

Er det noen som har slett med både sosial angst, dype depresjoner og body dysmorphic disorder og blitt friske, eller fungerende medlemmer av samfunnet? Jeg har vært hos flere psykologer og psykiatrer i flere år uten noen forbedringer. Anonym poster: 144f1c4dab3d535b5a132273862e9a3d

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg opplyller ingen av kravene TS stiller. Likevel føler jeg at jeg er mer mann enn mange andre. Kanskje fordi jeg er mann nok til å ikke være en stereotypisk mann? Jeg har heller ingen ønske om å være det (selv om jeg godt kunne tenke meg å ikke være jomfru).

 

Og btw, jeg har ikke vært direkte heldig med mitt utseende, men jeg har merket de siste årene at utseende spiller omtrent en like stor rolle for andre mennesker som honning spiller for et helikopter. Så lenge du ikke går kledd som en uteligger og stinker langveisfra, er folk stort sett fornøyde uansett hvordan du ser ut. Det er personligheten som gjør mannen :)

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Det er mulig personlighet gjør mannen, men kun med et godt utgangspunkt. Alle klarer å se forskjell på utseendenivået til gutta som jobber på mcdonalds og de som får jobb på f.eks Follestad. Klarer ikke å handle klær på slike steder, føler meg så voldsomt underlegen i nærværet av folk med perfekte gener, 190cm, adamseple som en gorilla og "everything going for them". Selv babyer klarer å se forskjell på stygge og pene mennesker. Anonym poster: 144f1c4dab3d535b5a132273862e9a3d

Lenke til kommentar

Du må ikke være så opphengt i å sammenlikne deg med andre mennesker. Alle har noe de ikke er fornøyde med angående utseende, eller livet i seg selv. Mange sier at ingen er perfekte, men det kunne like gjerne vært at alle er perfekte. Det er ingen mal eller skjemaer som sier hvordan et menneske er. ALLE mennesker har noe godt å komme med, og ALLE mennesker har samme verdi (mitt syn). Jeg er sikker på at du som alle andre personer duger!

 

Uansett! Lykke til med og lære å akseptere deg selv for den du er :)

Lenke til kommentar

hmmm. bare ikke tenk så mye, folk er folk,

Jeg fullførte ikke førstegangs tjenesten på grunn av angst, jeg vil ikke dø 40 år tidligere bare fordi min hjerne og hjerte er svakere for noen ting, noen ganger må du bare bestemme ditt eget tempo og si det er sån jeg liker det,..

 

Ikke faen om jeg skal slite hjerte ut bare fordi noen gjør noe bedre,

Er du død så er du død,

Lenke til kommentar

Det er mulig personlighet gjør mannen, men kun med et godt utgangspunkt.

 

Nei. Måten du fremstiller deg selv på for andre gjør mannen. Altså personligheten. (Alternativt en rolle du tar på deg for å dekke over den egentlige personligheten din). Det er greit nok at disse personene med fantastisk utseende nok har det lettere i livet enn deg, men ditt problem er den manglende troen på deg selv og det er det du bør fokusere på å løse. I første omgang så virker det som om illusjonen om at du ikke ser bra nok ut til at det er noe vits å prøve er det største problemet ditt.

 

Argumentet ditt om McDonalds og fancy klesbutikker er forresten dårlig. Har kjent både kjekkaser og personer som har vært mindre heldige med utseendet sitt som har jobbet på McDonalds. Verken jobben eller utseendet deres reduserte deres muligheter på å få seg. Alt lå i personligheten, eller troen på seg selv.

 

Selv har jeg mange av dine problemer. Jeg har ikke kommet meg helt ut av dem ennå, men jeg innser at utseendet mitt er det lite i veien med selv om jeg ikke ser ut som et fruktfat. Mitt hovedproblem, som det virker som at ditt er, er en manglende tro på seg selv. En fortsettende dragning av sitt eget jeg ned i driten fordi du sammenligner deg med andre personer som du forherliger.

 

Jeg kan dog si at jeg kjenner folk som har hatt lignende problemer men har kommet seg ut av dem.

Endret av Sexylubb1
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Førstegangstjeneste-kravet ditt er jo urealistisk. For å kunne gjennomføre førstegangstjenesten må man bli innkalt, og forsvaret må ha behov for det antallet som de kaller inn. Kravene til de som slipper igjennom reguleres etter behovet. Trenger de mange men får er kalt inn, ser de igjennom fingrene på en del ting. Trenger de få men mange er kalt inn kan man bli merket som tjenesteudyktig pga filleting. I 2010 var det kun 7449 menn som fullførte førstegangstjenesten, av 32506 innrullerte. Ut i fra dine kriterier er det da under 30% av det kullet som er menn.

 

Høydesnittet for menn er pr 2008 179,7 cm i henhold til rekrutteringen det året. I 1860 var gjennomsnittet 169 cm. Har det da blitt flere skikkelige menn på de siste 148 årene mener du? Mange mener nemlig at det har blitt færre skikkelige menn enn i "gamle dager". Noe som enten er stikk i strid med at at gjennomsnittet har vokst med 10 cm, eller at kriteriet ditt er ugyldig.

 

Sex? Alle kan få sex. Om ikke ved hjelp av utseendet så via alkohol, miljø, narkotika eller penger.

 

Muskelmasse? Det er veldig få menn som har genetisk solid muskelmasse. Langt under halvparten. Muskler må bygges, enten via trening eller via naturlig aktivitet. Og for å bygge muskler må man også tilføre korrekt næring. Man må altså være i aktivitet og spise korrekt. Det er slik de fleste får musklene sine. Sitte inne og synes synd på seg selv resulterer ikke i muskler.

 

Kjekkhet? Mener du personlighet eller utseende? Utseende har en del å si på førsteinntrykket, men her kompenserer man med personlighet.

 

Summa summarum, kriteriene dine virker mer som en unnskyldningsliste og bortforklaringer enn fakta. Det er mannen som skaper dressen, som det sies, ikke omvendt. Kler du deg som en uteligger, spiser som en søppelhaug og oppfører deg som ett dass så kan du selv gjette hvordan folk oppfatter deg. Du trenger ikke være rik for å kle deg pent, eller ha ett fantastisk utseende for å være hyggelig mot folk eller ha en god personlighet.

 

Men verden er ikke rettferdig. Det noen får gratis må andre jobbe for. Deal with it.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Alle klarer å se forskjell på utseendenivået til gutta som jobber på mcdonalds og de som får jobb på f.eks Follestad. Klarer ikke å handle klær på slike steder, føler meg så voldsomt underlegen i nærværet av folk med perfekte gener, 190cm, adamseple som en gorilla og "everything going for them".

 

Akkurat når det kommer til Follestad skjønner jeg godt at du ikke liker å handle der. Jeg har ikke akkurat den samme nedbrutte selvtilliten som deg, men jeg misliker også det stedet. Klærne er fine nok de, men betjeningen der er så ufyselig og nedlatende at det er til å bli kvalm av. Gikk inn der den gang jeg hadde dreadlocks. Da ble jeg fotfulgt av en vakt hele veien rundt i butikken, og han prøvde ikke engang å være diskré.

 

Edit: Glem det, jeg skal ikke skyte Follestad. Blandet med Ferner Jacobsen. Der er de faen meg ufyselige.

Endret av Olum
Lenke til kommentar

En uverdig mann er ikke en som ikke er gjennomsnittlig høy, vært i militæret, hatt sex før han fylte 20, osv..

En uverdig mann er en mann som ikke tar ansvar for sine handlinger, ikke står for det han sier og som ikke behandler de rundt han med kjærlighet og respekt. Dette gjelder forøvrig både kvinner like mye som menn!

Dette høres ut som den type mann majoriteten av alle kvinner driver å puler.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg tror du og jeg sliter med mye av det samme, Staketten; jomfrutråden din ble fulgt med stort engasjement fra min side!

 

Uansett, selvsagt kan genetiske vinnere også jobbe på McDonalds, men sjansen for å finne en stygg person på et sted som Follestad er ikke tilstede.

Jeg gikk en tur på Aker Brygge i går og følte meg helt forferdelig underlegen i alle henseende. Klesstil, utseende, utstråling, høyde. Du har liksom klart å bli født i Norge, et av de best tenkelige stedene å bo, men kroppen er den verst tenkelige. Da kunne man like gjerne blitt født kjekk i India. Anonym poster: 144f1c4dab3d535b5a132273862e9a3d

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...