Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jeg og dildoen. Vanlig å ikke reagere?


Anbefalte innlegg

En kveld når kjæresten min var på jobb, så kjedet jeg meg littegrann og gikk faktisk innpå en sex shop side og kjøpte meg dildo!

 

Jeg fortalte dette til kjæresten min når han kom hjem fra jobb og han reagerte ikke overhodet. Han spurte bare hvilken farge den var!?

 

Jeg tenkte at han sannsynligvis ville reagere, da man normalt kanskje blir litt sjalu av tanken? Og hadde egentlig tenkt å bruke den sammen med han dersom han ble sjalu.

 

Men neida. Jeg kan bruke den når som helst. Jeg spurte han om det ville plage han om jeg brukte den når jeg var alene. Det var ingen problem.

 

Klager ikke jeg altså, ble bare veldig sjokkert over at han ikke bryr seg? Er ikke menn redd for at dama skal ligge å tenke på andre menn å slik?

 

Jeg hadde ikke likt at han skulle pult på en jukse f*** mens jeg var på jobb... Anonym poster: 73b77c6a6ccc9d1a33418f31529e2d05

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

Smart type han mannen hennes - ved å ikke bry seg det minste over det sjokkerende leketøyet, ble fruen så forvirret at hun sannsynligvis aldri kommer til å glede seg med å leke med plastpikken sin.

 

 

;)

Lenke til kommentar

Hvor er disse mennene som faktisk tenker og tenner på dama si? Og ikke trenger å tenke på andre når man onanerer?

 

Jeg kjøpte den fordi jeg visste han ville like det om vi bruker den sammen. Hadde han hatt noe i mot det, så ville jeg aldri brukt den alene.

 

Jeg vet at han ikke runker uten meg :tease:

 

ts Anonym poster: 73b77c6a6ccc9d1a33418f31529e2d05

Lenke til kommentar

Jeg trudde det var normalt at damer har dildo.

 

nå lager de dildo etter penisen på kjæresten, det skaper jo litt problemer når du har eksen sin dildo liggende i skuffen, men det er jo dyrt hvorfor skal man kaste det HAhaha, bare Holde det hemmelig ^^

 

Men neida gutter elsker damer med dildo, det tenner på gnisten, det finnes få gutter som ikke liker det!

Lenke til kommentar

Jeg har i alle fall lært meg nå at om en fremtidig kjæreste spør om det er greit at hun bruker dildo så skal jeg si at det kun er greit om hun gjør det sammen med meg eller tenker på meg.

 

Og så hadde jeg venta på et innlegg av en anonym bruker her eller på kvinneguiden skrevet av en stakkars jente som har en kontrollfrik av en kjæreste som ikke får lov til å kose seg med seg selv.

 

Helt seriøst trådstarter; ja det er greit at du bruker dildoen din alene og nei vi tror ikke at du har tenkt å gå fra oss etter å ha tenkt på Jens Stoltenberg eller hvem det nå er du tenner på mens du gjorde det. Og det betyr heller ikke at vi er mindre glad i deg når vi sier at det går helt fint.

  • Liker 8
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...