Gå til innhold

Design vurdering - mortenvik.com


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Flott side, men som andre har sagt: Den velkommen-greia er fin én gang, men bare teit når den går om og om og om og om og om og om og omg så mange ganger om igjen... :wink:

 

Resten av designet er jo stilig. Veldig rent og fint. Likte kanskje ikke bakgrunnsfargene i prateboksen.. Og kanskje bgcolor'n hadde gjort seg bedre med for eksempel #D6D6D6 i stedet for #C0C0C0.. Uten at jeg har prøvd ut det.. :)

 

Hover'n i menyen er kanskje litt rar.. :shrug:

Lenke til kommentar

Takk for tilbakemelding!

 

Alt som dere har påpekt er ting som jeg ikke har vært helt fornøyd med selv så jeg skal prøve å fikse det. Blir nok litt irriterende etterhvert med flash introen. Menyen til hover funksjonen i menyen ble sånn fordi jeg har brukt kolonner til å justere margene. CSS bør vel kunne ordne dette. Fargene i prateboksen bør nok være litt "mykere".

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Det derre som er laget i Swish, gjør meg kvalm.

 

Hehe! Det var et dårlig forsøk i å lage noe i Flash. Ble laget i en fart for å ha noe å fylle opp på velkomstsiden. Skal prøve å lage noe bedre når jeg for tid. Forslag?

 

Småpirk, men det er noe ihvertfall : Jeg synes at at de nyeste meldingene i prateboksen bør være øverst, men det er kanskje litt smak og behag...

 

Helt enig! Litt dumt å måtte bla nedover for å se hva som ble skrevet sist. Noen som vet om det finnes en enkel måte å hente data motsatt vei i MySQL?

 

Ganske fint design.. Ryddig, matchende farger..

Kult bilde av deg selv som det er blitt nevn lenger oppe her..

 

Hvordan laget du det btw?

 

mvh ANders

 

Klippet meg selv ut fra et bilde (egentlig står jeg å lener meg til bilen min) i Paint Shop Pro. Brukte Ulead Cool 3D til å skrive teksten i 3D og limte dette sammen i PSP. Prøvde å lage skygge å sånt også, men det gikk ikke så bra :)

 

Ellers takk for tilbakemelding!

Lenke til kommentar
Kan hentes i riktig rekkefølge rett via sql ved hjelp av "order by" hvis du har gitt hver post en unik identifikator

Det blir da typisk SELECT.............ORDER BY id DESC, hvor id er nøkkelen/unik identifikator. Funker hvertfall hvis radene i tabellen er indeksert med id som økende siffere.

Lenke til kommentar
Har laget en ny webside og ønsker litt tilbakemeling på denne.
Jeg likte den. Men det bør være noe på startsiden. Det så veldig tomt ut med engang jeg kom inn.

 

Pluss at du bør bruke php eller iframes. iframes er nok lettest. Slik at du ikke laster hele siden hver gang du trykker på en ny link.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...