Jump to content

mikk-

Medlemmer
 • Content Count

  4078
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

About mikk-

 • Birthday 11/06/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Med VPN vil du antagligvis ikke få koblet til Chromecasten i det hele tatt, siden tableten kobler seg til Chromecasts på lokalnettet. Med f.eks. Media Hint får du amerikansk utvalg og koblet til Chromecast, men når jeg har prøvd, vil ikke Chromecasten spille av filmene.
 2. Tror nok du har rett med XML vs JSON. Kommer litt an på hva du skal lage, men jeg vil anbefale å se på AngularJS på det groveste. Vil også anbefale å se litt på Dart, selv om det er rimelig bleeding edge.
 3. Vet ikke hva den nøyaktige situasjonen er, men hvis du bruker mange matematiske uttrykk, anbefaler jeg MathJAX.
 4. ???? Synes du tar i litt hardt her. Nå har ikke jeg rørt Wordpress på mange år, men WP er langt ifra en catch all løsning.
 5. Bruker Dart i mitt nyeste prosjekt. Det er ikke et JavaScript-bibliotek, men et helt standalone språk, som "tilfeldigvis" kan kompileres til JavaScript. Det kan brukes til mye annet enn web-applikasjoner: det kan også brukes på server-siden, eller det kan brukes til helt andre formål. En av de beste funksjonene ligger i bibliotekene `web_ui` og `polymer` (en polymer-port), som legger til rette for å bruke web components og MVC-arkitekturer, og er det mest fantastiske jeg har sett innen web på lenge. Skriver en app nå, og merker at produktiviteten er skyhøy i forhold til i JS. Har fortsatt noen barnesykdommer, men anbefaler likevel alle å se på det. Se også MVC-eksempler, feks demo-appen todo-mvc.
 6. CSS pseudo-selector `:only-child` kan hjelpe deg med å differensiere på om det finnes ett eller to bilder. Utover det ville jeg ha brukt JavaScript til å sjekke hvor mange bilder som finnes, og legge til CSS-klasser basert på dette.
 7. RPI? Har ikke testet det, og er litt skeptisk. Føler egentlig at Git gir meg det jeg trenger av collaboration, synes det høres litt rotete ut å legge enda et "lag" over versjonskontrollen. Dessuten ser det ikke ut som det støtter Dart. Ville endt opp med noen prosjekter der og andre i mitt lokale IDE.
 8. Det var ikke meningen å kritisere OP, men synes dette var et eksempel på hvordan dårlig kode kan forvirre.
 9. Ville ikke brukt h2 siden det er et nytt blokk-element, men hvis du er perfeksjonistisk så kan du kanskje bruke small, slik som Bootstrap gjør.
 10. +1 Har brukt dem i flere år, de er veldig stabile og har ekstremt god service (svarer gjerne sent på kvelden). Driver en side som det er ganske kritisk for meg at er stabil.
 11. TRWTF: PHP. Etter hva jeg kan se, så produserer koden bare: <h1> Overskrift <span>sub-overskrift</span> </h1> Ikke noe galt med det, selv om det ser forferdelig rotete ut i et forferdelig språk, som PHP er.
 12. Noen som har testet å bruke Dart i produksjon, altså til ordentlige prosjekter og har erfaringer de vil dele rundt det? Holder på med en "single page app" og synes foreløpig Dart er det mest geniale jeg har sett innen web på mange år.
 13. WeVideo er bra til videoredigering Både Android-app og web editor.
×
×
 • Create New...