Jump to content

PT

Medlemmer
 • Content Count

  6159
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Men hvorfor vil du kjøpe deg ut av avtalen? Det er billigere å bare la avtalen gå ut bindingstiden, og heller få telenor til å åpne opp for at du kan bruke andre sim-kort. Du trenger altså ikke bruke abonnementet du kjøper med telefonen, du betaler bare månedsgebyr for tolv måneder, 12x59.
 2. Så vidt jeg har forstått, så blir det dyrere om du ønsker å gå ut av avtalen, mener å huske at bruddgebyret var på 1600. Så det du gjør er å ringe Telenor når du har fått telefonen og får de til å låse den opp slik at du kan bruke sim-kort fra andre operatører. Du fortsetter å betale månedsgebyret fra Telenoravtalen du ikke bruker ut avtaletiden på 12 mnd før du sier opp.
 3. Jeg bestillte i natt rundt kl ett og fikk sendingsbekreftelse fra Telenor for ca 30 min siden, så jeg kan vel regne med å ha den i Bergen på torsdag. Vet ikke hvorfor de kaller den for Epic.
 4. Nei, jeg har spurt de om det tidligere. Billettservice nekter å gjøre slikt, og Roskilde vil heller ikke hjelpe deg før du står og skal bytte billetten i bånd.. :/
 5. Siden jeg var skikkelig dust i år har jeg selvsagt ikke fått kjøpt billett. Er det noen som har forslag til andre steder enn Finn hvor jeg kan få klørne i et festivalpass? Danske rubrikksider f.eks.? Har vært overraskende få på Finn så langt egentlig. Flybillettene kjøpte jeg i januar, så jeg regner vel egentlig med å reise nedover uansett om jeg får tak i før eller ikke.
 6. BT sin live-løsning skryter over at de sender alle NM-kampene, men jeg fant i alle fall ikke gårsdagens kamp.
 7. Jeg fant nettopp ut at det ikke kreves legitimasjon når man møter opp for å stemme ved valget i UK. Alt som kreves er at du oppgir navn og adresse. Er det noen som har hørt om at dette har blitt brukt til å stjele stemmer i større skala?
 8. Tror du at kriminelle kun blir tatt av politibetjenter ute på patrulje?
 9. Jeg stilte Datatilsynet et tilsvarende spørsmål i fjor høst, og fikk dette svaret: Problemstillingen min var at bruken av overvåkningen hadde endret seg fra å være et verktøy til bekjempelse av eksternt tyveri, til å kontrollere hva de ansatte foretok seg når sjefen ikke var tilstede, og om dette da var akseptabel bruk av overvåkningssystemet. Det var ikke noen problemer med de ansatte (tyveri eller lignende) som utløste den nye bruken.
 10. AJ-Fork har vært et dødt prosjekt i snart 6 år, jeg ville definitivt valgt et annet CMS.
 11. Det heter faktisk en design - designen, har alltid småirritert meg da designet høres mer riktig ut Det er valgfritt. -- Har siklet på denne siden den ble lansert, men batteritiden har gjort meg en smule skeptisk. Tror jeg venter på Desire og ser hvordan det går med den før jeg bestemmer meg.
 12. Netcom lanserer ny profil
 13. Ja, det har blitt gjort et par smågælige premature oppgraderinger tidligere, men denne her tar både kaken og medaljen. Men vi får vel se hvordan det står til om en liten uke eller så, det kan jo tenkes at ting kommer på plass.
 14. Du har vel ikke noe annet valg enn å begynne med dykking. Kan vise seg å bli en særdeles dyr klokke det der
 15. http://www.cccp.com.cn/images/80344/stowa-Marine-80344-4.jpg http://i73.photobucket.com/albums/i216/Onk...allCIMG4879.jpg
×
×
 • Create New...