Gå til innhold

Den offisielle Samsung Galaxy S3 tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Hvordan ligger vi an med Android 4.4.2 til S3-en vår? Eller har vi falt av lasset? Ser den har kommet til noen amerikanske operatører. Stille på Samsung Norge side sider iaf.

Jeg har 3 Galaxy enheter . S3 (4.3) , S4 (4.4.2), Note 10.1 2012 (4.1.2).

S3, ern funker bedere enn noen gang med siste 4.3 updates. Ikke noe å sette fingern på.

 

Sysns heller ikke det er noe "magisk" med 4.4.2 . Merker ikke noe forskjell annet en det rettighets tullet som har gjenoppstått på mapper og filer i 4.4. Slikt sett er man bedre tjent med 4.3.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 5 uker senere...

Testet du det ut før skjermen ble ødelagt og at det virket da? Hvis det virket før uhellet så vil jeg tro at noe mer enn kun skjermen har gått til helvete. Hvis du ikke har testet mhl adapteren før med telefonen, så kan det være en ukompatibel adapter du har. Vet at Samsung har valgt en egen løsning på mhl adaptere så hvis du ikke har den originale så kan det hende at det er derfor at det ikke virker. Så jeg tror ikke andre enn den originale så virker med S3.

Endret av Jod-R
Lenke til kommentar

Mener på at det var det jeg fant ut når jeg kjøpte min at kun de originale Samsung mhl adapterene virket på Samsung telefonene. Fant dette på wikipedia

 

 

The Samsung Galaxy S III, and later Galaxy Note II and Galaxy S4, use an 11-pin connector and the six additional connector pins in order to achieve functional improvements over the 5-pin design[which?]. However, if consumers have a standard MHL-to-HDMI adapter all they need to purchase is a tip. With the launch of the Samsung Galaxy S4, Samsung also released a Samsung 2.0 smart adapter with a built-in 11-pin connector. Samsung 2.0 smart adapter does require external power and is able to work with HDMI TVs.[9]

 

Så hvis det er en generisk adapter du har så er sikkert det årsaken til at det ikke virker.

Lenke til kommentar

Har greid å knuse skjermen på tlf og skulle gjerne hatt ut forskjellig.

 

Men når eg prøver å koble den til tv så skjer det ingenting.

Har en sånn adapter som går fra mini hdmi til vanlig.

 

Noen som har noen tips ?

 

Har du noe erfaring med å skru og åpne telefoner, så anbefaler jeg deg å finne en luring som vil låne deg sin S3 og la deg bytte ut innmaten (hele "hovedkortet"), men den som står i din. Gjorde nettopp det samme med min egen da skjerm, touch og lcd gikk til pokkers, og det var overraskende lett. Telefonen startet opp på et blunk og jeg fikk hentet ut det jeg ville ha og fikk byttet tilbake smertefritt. Det er mange gode videoer der ute på DIY skifte akkurat her.

 

Selvsagt forsvinner garantien og alt annet om dette gjøres, så bør jo være av en sak der det ikke er nødvendig å lykkes med tanke på den fungerende telefonen.

Lenke til kommentar

Hei. Jeg bruker fortsatt batteriet som fulgte med min GT-i9300 som jeg kjøpte i Juli 2012, men syns det begynner å tape seg. Må lade det nesten hver dag. Merkelig nok syns jeg det lader seg fortere opp og. Hvor lenge bruker batteriene å vare ? Er det snart på tide å skifte det ut ? Har ikke lagt til så mange apper den siste tiden, så tror ikke jeg har fått noen batteri tyver. Bruker fortsatt 4.1.2. Mesteparten går til skjerm og radio og kernel.. Har dere tips til et godt batteri (ikke billig batteri) ?

Lenke til kommentar

Det originale av Samsung bør gjøre nytten. Høres nå ut som om du var normal batteritid gitt normal bruk. Dama lader sin hver natt. Det gjør jeg med note 3 og, som regel.

Takk for svar, men for 6 mnd siden holdt det i 2-3 dager og har ikke oppdatert annet enn apper siden da. Har ikke på wifi og mobildata så ofte. Slår det av når jeg ikke trenger det :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...